分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2020-2021学年高中英语 单元素养提升 Unit 7 Art(含解析)北师大版必修3.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:408827
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:123KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 单元素养提升 Unit Art含解析北师大版必修3 2020 2021 学年 高中英语 单元 素养 提升 Art 解析 北师大 必修
    资源描述:

    1、单元素养提升(一) Unit 7. 单句语法填空1. Learning the correct techniques and then practicing them will improve anyones performance(perform). 2. Professional(profession) courses have been taken by many students in the last two decades. 3. Punishment is not a wise choice to help them grow up mentally(mental)and phy

    2、sically, either. 4. If you focus the suns rays on dry wood with a burning-glass, it will start burning(burn). 5. We all have to accept that as we get older our reactions (react)slow down. 6. When it comes to advertisements(advertise), we must all use our intelligence and not be a slave to them! 7. I

    3、t would allow the experiments currently(current) taken in a “web lab” to be conducted in seconds. 8. Its illegal to read peoples private letters without permission(permit). 9. Some activities may be messy(mess), so please ensure that your children bring clothing suitable for their activities. 10. Gi

    4、ving false information to the police is a punishable (punish)offence. . 选词填空 for the first time, be regarded as, be different from, figure out, attract ones attention, a variety of , on the scene, respond to, hesitate to, take charge of1. David Dominoni requested the clerk to figure out his income t

    5、ax. 2. Seeing what was happening on the scene, I made a rush for the woman to help. 3. Dont respond to any e-mails requesting personal information, no matter how official they look. 4. Whenever his friends have some troubles, he wont hesitate to help them. 5. To his joy, this year he will take charg

    6、e of overseeing the equipment of the company. 6. American football is different from the ordinary football. 7. The link between bullying and school violence has attracted our attention since 1999. 8. The light was so clear that she felt like she could see for the first time. 9. However, you seldom f

    7、ind such a variety of people in a smaller town. 10. The singer is regarded as a representative of the youth of her generation. . 完成句子1. She listened to what the professor said with a puzzled expression on her face. 她脸上带着困惑的表情听教授讲课。2. King delivered a historic speech known as the I Have a Dream. 金发表了

    8、历史性的演讲, 名为我有一个梦想。3. Mary is a fantastic singer. I wish I sang as well as her. 玛丽是一个很棒的歌手。我希望我唱得和她一样好。4. It was when I got back to my apartment that I first came across my new neighbors. 正是当我回到公寓的时候, 我第一次遇到了我的新邻居们。5. It is said that people can reduce the risk of catching some serious diseases by exer

    9、cising. 据说, 人们可以通过锻炼来降低患一些严重疾病的风险。. 阅读理解A(2020长沙高一检测)One of the most famous buildings in the United States is Carnegie Hall, the home of classical and popular music concerts in New York. Carnegie Hall is known not just for its beauty and history, but also for its amazing sound. It has been said that

    10、 the hall itself is an instrument. It takes the music and makes it larger than life. Carnegie Hall is named after Andrew Carnegie, who paid for its construction. Construction on Carnegie Hall began in 1890 and the official opening night was on May 5, 1891. The hall was owned by the Carnegie family u

    11、ntil 1924 when it was sold to Robert E. Simon. The building became very old and in 1960, the new owner made plans to destroy it and build an office block. Isaac Stern led a group of people who fought to save Carnegie Hall and finally, the city of New York bought it for $5 million. It was then fixed

    12、up between 1983 and 1995. Advertisements and stories in newspapers about how Carnegie Hall needed help to recover its history led people to send in old concert programmes and information from all over the world. Over 12, 000 concert programmes were received and with these it was possible to make a p

    13、roper record of Carnegie Halls concert history. Carnegie Hall is actually made up of several different halls, but the Main Hall, now called the Isaac Stern Hall, is the most famous. The hall itself can hold an audience of 2, 804 in five levels of seating. Because the best and most famous musicians o

    14、f all time have played at Carnegie Hall, it is the dream of most musicians who want to be great to play there. This has led to a very old joke which is now part of Carnegie Halls history. Question: “How do I get to Carnegie Hall? ” Answer: “Practise, practise, practise. ”【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了有号称“世界

    15、一流音响设备”的卡内基音乐厅。1. Why do people mainly wanted to save Carnegie Hall? A. Because it made a lot of money. B. Because it was worth visiting. C. Because many important concerts were held in it. D. Because it made some musicians become famous. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段第一句Because the best and most famous musici

    16、ans of all time have played at Carnegie Hall, it is the dream of most musicians who want to be great to play there. 可知选C。2. How did Carnegie Hall recover its concert history? A. Through newspaper reports. B. Through old concert programmes. C. Through old photographs. D. Through old joke. 【解析】选B。细节理解

    17、题。根据第四段Over 12, 000 concert programmes were received and with these it was possible to make a proper record of Carnegie Halls concert history. 可知有了这些节目单, 就有可能对卡内基音乐厅的音乐会历史作出适当的记录。3. Which of the following could be the best title for the text? A. The History of Carnegie Hall. B. The Best Musician Hav

    18、ing Played in Carnegie Hall. C. A Joke about Carnegie Hall. D. The Dream of Most Musicians. 【解析】选A。主旨大意题。通过阅读文章, 可知这篇文章主要讲了有号称“世界一流音响设备”的卡内基音乐厅的历史与辉煌。B(2020北京高一检测)Georgia OKeeffe always thought of herself as an artist. By 1928, the rest of the world did, too. At the age of 41 she was living in New Y

    19、ork City and became a well-known painter. Still, OKeeffe wasnt happy. New York had been a good source of ideas for almost ten years. Now those ideas were drying up. OKeeffe felt like she needed a change. She had visited New Mexico in 1917 with her sister. The wide open space had thrilled her. “Maybe

    20、 I should go back, ” she thought. In April of 1929, OKeeffe packed her bags. The wide open space of New Mexico drew OKeeffe in. She spent hours just watching the sky change. Because the light was so clear, she felt like she could see for the first time. The beauty of the land renewed her. She couldn

    21、t wait to start painting. Cow and horse skulls and desert flowers filled her canvases (画布). The colors of the desert inspired OKeeffe. As a result, she made new choices in her artwork. “The color up there is different, ” she explained. She loved the dusty blues and greens. That August, OKeeffe went

    22、home to New York. It was the start of a pattern. Each spring, she traveled to New Mexico to paint. These trips restored her spirit. Then, in the fall, she would return to New York. There, she showed her work. Each time OKeeffe visited New Mexico, she explored a little more. The bleached animal bones

    23、 and skulls that OKeeffe found excited her because she could see their special beauty. The bones didnt mean death to OKeeffe. To her, they showed the lasting beauty of the desert. The landscapes, clear light, and bright colors also spoke to her. She often painted close-ups of the rocks and mountains

    24、. Later, she began to travel more in search of new ideas. However, she always came back to New Mexico. As OKeeffe grew older, her eyesight began to fail. Still, OKeeffe wasnt ready to give up. Her friend Juan Hamilton helped her work with watercolors. He also taught her to sculpt. As a result, she m

    25、ade art into her 90s. When she died at the age of 98, Hamilton sprinkled her ashes over the desert. Her body became part of the land that had touched her art and her life. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了画家乔治娅奥吉弗每年春天都从纽约出发到新墨西哥州的沙漠里发掘艺术灵感。4. Why was OKeeffe unhappy in New York in 1928? A. Because she was lack o

    26、f the creative ideas. B. Because she felt disappointed about her job. C. Because she was not successful as an artist. D. Because she felt bored about life in a big city. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段“New York had been a good source of ideas for almost ten years. Now those ideas were drying up. ”可知, 1928年, 乔治娅奥

    27、吉弗在纽约生活得并不开心是因为她没有了灵感, 缺乏创造性的想法。5. What can we know about OKeeffe after her trips to New Mexico? A. She received great reputation there. B. She discovered the meaning of her life. C. She chose to settle down in that country. D. She got new thoughts from the scenery. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段“The beauty of

    28、the land renewed her. ”及第三段中的“These trips restored her spirit. ”可知, 新墨西哥州的景色让她精神焕发, 给了她新的想法。6. What can we know about OKeeffe from the passage? A. She was never afraid of failure and death. B. She was devoted and passionate about art. C. She was patient with the coming chances. D. She was curious ab

    29、out the nature of people. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段“As OKeeffe grew older, her eyesight began to fail. Still, OKeeffe wasnt ready to give up. Her friend Juan Hamilton helped her work with watercolors. He also taught her to sculpt. As a result, she made art into her 90s. ”可知, 乔治娅奥吉弗对艺术倾注了毕生的热情。7. Which of

    30、the following could be the best title for this article? A. Lifestyle in the Desert. B. Special Love for Art. C. Inspiration from the Desert. D. Modern Women Artists. 【解析】选C。主旨大意题。通读全文可知, 本文主要讲述了乔治娅奥吉弗每年春天都从纽约出发到新墨西哥州的沙漠里发掘艺术灵感, 所以“来自沙漠的灵感”为短文最佳标题。. 阅读填句(2020兰州高一检测)Rock music consists of (包括) many di

    31、fferent styles. Even though there is a common spirit among all music groups, they make very different music. 1 At that time the Beatles entered the world of music from Liverpool. After they were given an invitation to appear live on BBC, the Beatles quickly became famous in Britain with nationwide t

    32、ours. By mid-1963, the Beatles had been extremely popular in England. 2 They held large concerts and performed (表演) at clubs. They became the hottest thing on the pop music scene in England. 3 They were not sure how the Americans would react to (反应) the new type of music. Beatlemania hit New York on

    33、 February 7, 1964. Hundreds of fans jammed the airport to welcome them. 4 The concert was broadcast (广播) live and attracted the largest one night audience in the history of television up to that time. The victory in America was still remembered as a main turning point in the history of rock and roll

    34、. Thanks to the Beatles, a lot of opportunities were opened up to new faces on the market. 5A. They decided on a tour to the United States in 1964. B. Even their hairstyles became major fashion at that time. C. Rock music developed in the 1950s and the early 1960s. D. However, their songs changed th

    35、e lives of generations to come. E. Many rock bands were able to follow in the footsteps of the Beatles. F. They appeared in the films A Hard Days Night (1964)and Help! (1965). G. They performed their first concert in America at CBS televisions 53rd street studio. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了摇滚乐的发展历史和披头士乐队

    36、的成功之路。1. 【解析】选C。根据空后一句可知, 那时披头士乐队从利物浦进入了音乐界。由此可知, 本句是在说明摇滚乐发展起来的时间, 后文中At that time可对应到C选项中in the 1950s and the early 1960s, 故C选项“摇滚乐发展于20世纪50年代和60年代初”符合上下文语境。2. 【解析】选B。根据空前一句可知, 到1963年中期, 披头士乐队在英国已经非常受欢迎。由此可知, 本句承接上文说明披头士乐队受欢迎的表现, 故B选项“甚至他们的发型也成为当时的潮流”符合上下文语境, 故选B。3. 【解析】选A。根据后文Beatlemania hit New

    37、York on February 7, 1964. 可知, 披头士狂热于1964年2月7日席卷纽约。由此可知, 本句位于这一段句首, 是在说明披头士乐队去美国的时间。故A选项“他们决定1964年去美国巡回演出”符合上下文语境, 故选A。4. 【解析】选G。根据空后一句可知, 音乐会进行了现场直播, 那一晚吸引了当时电视史上最多的观众。由此可知, 本句是在说明披头士乐队举行自己音乐会的事情, 故G选项“他们在哥伦比亚广播公司的第53街演播室举行了他们在美国的首场音乐会”符合上下文语境, 故选G。5. 【解析】选E。根据上文Thanks to the Beatles, a lot of oppor

    38、tunities were opened up to new faces on the market. 可知, 多亏了披头士乐队, 市场上出现了许多新面孔, 为他们提供了许多机会。由此可知, 披头士乐队为新的摇滚乐队的诞生提供了机会, 这些乐队也都能追随披头士乐队的脚步。故E选项“许多摇滚乐队都能追随披头士乐队的脚步”符合上下文语境, 故选E。. 完形填空When my sister Diane began playing the violin, she was seven. How did she sound? Terrible. But she didnt 1. At twelve, sh

    39、e asked our parents if she could 2 a full-time music school. They said no. Actually, everyone agreed that my sister lacked talent. I was better at my 3. My teacher had told my parents that I had great potential. So my parents found the best piano teacher in the area to 4me. But the only time he was

    40、available was Saturday afternoons at 3 pm. Back then, I was 5 by the British TV show The Avengers, which was 6 every Saturday at 3 pm. I let nothing take up my The Avengers hour. So I 7 this amazing opportunity. Today, I dont even have a 8 in my house. My sister became an engineer, but she 9 stopped

    41、 making music. When she was in her 40s, she changed her career. She went back to college, got a 10 in music education, and became a music teacher. She starts kids out on their first instrument and gives them all the encouragement and support she never 11. Recently, she and a pianist pal put on a rec

    42、ital. A big crowd of friends and family12 for her. As she played, I looked around at the 13. Everyone was obviously enjoying the music. It occurred to me that I was the only person who remembered that 7-year-old kid making those perfectly 14 sounds and knew how far she had come, despite 15. Talent i

    43、s important. But enthusiasm is even more important. 【文章大意】本文是一篇记叙文。讲述了没有音乐天赋的姐姐通过努力最终取得成功的故事。1. A. admitB. advanceC. quitD. improve【解析】选C。根据上文 How did she sound? Terrible. 可知她拉得糟糕, 但不放弃(quit)。2. A. attend B. join C. leave D. visit【解析】选A。根据下文a full-time music school可知她想上 (attend)音乐学校。3. A. majorB. pr

    44、ojectC. compositionD. instrument【解析】选D。根据下文So my parents found the best piano teacher in the area可知父母给我请钢琴老师说明我在我学的乐器(instrument)方面做得比我姐姐好。4. A. examineB. trainC. correctD. challenge【解析】选B。根据上文So my parents found the best piano teacher in the area可知父母找老师培训(train)我。5. A. sensitiveB. seriousC. fascina

    45、tedD. particular【解析】选C。根据下文 I let nothing take up my The Avengers hour. 可知我对节目很着迷(fascinated)。故选C。6. A. airedB. filmedC. designedD. commented【解析】选A。根据上下文可知复仇者是每周六下午3 点播出(aired)。film“拍摄”, design“设计”, comment“评论”。7. A. jumped atB. opened upC. waited forD. turned down【解析】选D。根据上文I let nothing take up my

    46、 The Avengers hour. 可知, 我不让任何事情占据我看电视的时间, 故我应是拒绝(turned down)了这个很棒的机会, jump at“迫不及待地接受(机会建议等)。8. A. tutorB. musicianC. pianoD. violin【解析】选C。根据上文我为了看电视放弃了弹钢琴, 可知今天家里甚至都没有一架钢琴(piano), 故选C。9. A. already B. even C. never D. once【解析】选C。根据下文in music education, and became a music teacher可知她从未(never)停止演奏音乐。

    47、10. A. degreeB. chanceC. scholarshipD. sponsor【解析】选A。根据下文became a music teacher可知, 她成了一个音乐老师, 应是得到一个学位(degree)。scholarship“奖学金”, sponsor “赞助商, 发起者”。11. A. expectedB. providedC. imaginedD. received【解析】选D。根据上文She starts kids out on their first instrument and gives them all the encouragement and suppor

    48、t可知她给孩子们的鼓励和支持是她从来没得到(received)过的。12. A. paid offB. showed offC. stayed upD. turned up【解析】选D。根据上文she and a pianist pal put on a recital可知很多朋友家人出席 (turned up)演奏会, 为她捧场。pay off“付清”, show off“炫耀”, stay up“熬夜”。13. A. audienceB. studentsC. spotlightsD. platform【解析】选A。根据下文Everyone was obviously enjoying t

    49、he music. 可知当她演奏时周围看到的是听众(audience)。spotlight“聚光灯”。14. A. sweetB. badC. powerfulD. pleasing【解析】选B。根据上文When my sister Diane began playing the violin, she was seven. How did she sound? Terrible. 可知她七岁时演奏的是十分糟糕的 (bad)声音。15. A. everybodyB. everythingC. somethingD. somebody【解析】选B。根据上文knew how far she had come, 可知她为此已经走了很远, 不顾一切(everything)。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 单元素养提升 Unit 7 Art(含解析)北师大版必修3.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408827.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1