分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2020届高三英语一轮复习阅读理解热门话题特训-政治经济类WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:408914
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:58.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 届高三 英语 一轮 复习 阅读 理解 热门话题 政治 经济类 WORD 解析
    资源描述:

    1、政治经济类1、Martin Lewis explained you might be owed tens of thousands, as long as you claim(索赔) before August 2019. He revealed on Good Morning Britain that a new method of Payment Protection Insurance (PPI) reclaiming known as the Plevin ruling meant many more people could receive compensation than eve

    2、r before. He said, News this week reported that banks could have to pay out 18 billion more in PPI, after a judge in Manchester County Court ruled that a couple Mr. and Mrs. Doran, should receive all of the 76 percent commission(提成) they paid on their PPI policy rather than just the amount over 50 p

    3、ercent plus interest. This is all about the newest type of PPI reclaiming called the Plevin. If the lender didnt tell you the commission it was receiving for selling PPI, then the regulator has said if the commission was over 50%, you should get back the amount above that (the typical amount was 66%

    4、 so many are owed just for this alone). However, he warned you need to act fast to put in a claim, with the period to do so ending in summer next year. “Were now only a little hit more than a year away from the deadline for PPI reclaimingthe last time to put a claim in is August 2019. He said, So an

    5、yone who has had a loan, credit or store card, catalogue account, overdraft or car finance ever should check if you were sold the extra insurance and if you were you should look to reclaim it. You dont need to pay anyone to do it because theres free help online. You can use Martin s free PPI reclaim

    6、ing tool and the regulator has a helpline on 0800 101 8800 if youre struggling.(1)Why is the couple Mr. and Mrs. Doran mentioned in paragraph 2?A.To stress the regulator is right.B.To explain what PPI is about.C.To give a successful case of the Plevin.D.To introduce a new topic for the discussion.(2

    7、)What is the key for a customer to make a PPI claim according to Martin Lewis?A.Getting in touch with him.B.Getting free help online.C.Lending money.D.Acting fast.(3)What can we learn from the text?A.Martin Lewis can make a fortune before August 2019.B.The PPI will be put into effect before August 2

    8、019.C.The Plevin ruling is not familiar to many people.D.Compensation is much easier to get than ever before.(4)What can be a suitable title for the text?A.Add a small amount into your saving accountB.Avoid losing 55% of your pensionC.How to make a PPI ruleD.How to save on PPI policy2、Mobile phone u

    9、sers in China expected a pleasant surprise this month. Starting from October 1, a new policy adopted by the three giant cellphone operators China Mobile, China Telecom and China Unicom has allowed unused data from individual data packages to be carried over to the next month for use.At the beginning

    10、, users of the three telecommunication companies welcomed this policy, since they would have more free data to use in the next month. However, even before Chinese users could enjoy the free extra package, the users found that since the adoption of the policy, the original data limits seem to be far

    11、more easily swallowed up, which means there wouldnt be any unused data left for the next month. One user of China Unicom claimed that it took him only nine days to use up the data package of a month.Telecoms have become a necessity in modern life like water or power, and raising or lowering costs si

    12、gnificantly affects peoples lives and finances. But disagreements between consumers and service providers cover discussion. It is too early to judge how long the disagreement between telecommunication companies and consumers over data packages will last, since, according to media reports, the measur

    13、ement of data usage is difficult to track. Companies are using “user privacy” to avoid giving out any information.But reading through the companies posted online by cellphone users, we can sense the publics distrust of Stated-owned enterprises (SOEs). A survey done by the peoples Tribune Research Ce

    14、nter in 2012 found that the publics negative impression of SOEs came from the belief that they only rely on government support and their employees usually do easy jobs but get higher pay, yet their sense of service is far behind private and foreign enterprises.The current argument over the data pack

    15、age of three State-owned telecommunication giants reflects the extent of public anger. Among the countrys anti-corruption campaign (反腐败运动) and reforms, it shows the publics enthusiasm for deepening reforms and making SOEs benefit domestic consumers.(1) The attitude of the users towards the new polic

    16、y of the three telecommunication companies at the beginning can be best described as _.A. indifferentB. opposedC. positiveD. disappointed(2) What is the result of the new policy adopted by the three telecommunication companies?A. Chinese phone users are allowed to send their unused data to their fri

    17、ends.B. Chinese phone users are presented with much cheaper individual data packages.C. Chinese phone users have no need to buy individual data packages.D. Chinese phone users consume the data much sooner than expected.(3) Which of the following is NOT the publics impression of SOEs?A. SOEs are supp

    18、orted by the government to a large extent.B. SOEs have benefited domestic consumers effectively.C. SOEs employees dont deserve the high pay.D. SOEs service is worse than private and foreign enterprises.(4) The last paragraph most probably implies that _.A. the public are not satisfied with the refor

    19、ms at presentB. the public do not care about the countrys reformsC. the public think highly of anti-corruption campaignD. the public are confident about the reform of SOEs3、Her pink face smiles from everything from tins of pasta to sunglasses and backpacks. And today, 10 years after she hit TV scree

    20、ns, Pep pa Pig is such a phenomenon that its hard to imagine a world without her.Five-minute cartoons of Peppa plus family and friends are shown in more than 170 nations, and yesterday we were told how her earnings are set to top one billion dollars.Its an incredible British success story that almos

    21、t never happened because Peppas creators three mates who met at Middlesex Polytechnic in the 80s and now are all millionaires struggled to get more people interested.The idea was born in 2000 when out-of-work animators Neville Astley and Mark Baker joined forces with producer pal Phil Davies to crea

    22、te a childrens character. But worst of all, they were on the edge of putting Peppa aside as their marketing budget was not enough.The year 2000 was hard for them. They had to spend a lot to make Peppa accepted as a new cartoon character and Neville, 57, only earned 400 in 12 months. It got to the st

    23、age where they almost had to separate and go to earn money. Phil also thought that was pretty tough. He had to watch the pennies and what they bought in the supermarket.Thankfully for millions of parents around the world who got five minutes of peace when Peppa came on screen, they were saved at the

    24、 last minute. They got a commercial that kept them going and then Peppa got commissioned.In May 2004, it began building lots of followers. And the team recognized at once the importance of selling goods. The fact is that Peppa branded products could decorate the British children s bedrooms and the k

    25、ids in Britain themselves helped it become a way of life rather than just a TV cartoon. But parents should guide.their kids correctly.Now more than 200 episodes have been made along with more than 12,000 branded products. Entertainment One, who owns the licensing rights, estimates earnings will brea

    26、k the $ 1 billion barrier by the end of this year.(1)What was the biggest difficulty Peppas creators met in 2000?A.The cartoon market was out of order.B.None of producers was interested in Peppa Pig.C.They decided to separate because of disagreement.D.They lacked money to make Peppa Fig known to peo

    27、ple.(2)What does the underlined part in paragraph 7 mean?A.Kids didnt want to lead a life like Peppa Pig.B.Peppa Pig helped kids get over much difficulty.C.TV finally helped Peppa branded products achieve great success in 200(4)D.Peppa branded products affect British kids housing, food, clothing, et

    28、c.(3)What do we know about Peppa Pig?A.It brings peace for the world.B.It is banned by most countries.C.Its success is largely owed to the creators hard work.D.It has a bad influence on all parents and childrens life.(4)Whats the main idea of the text?A.What the world will be like without Peppa Pig.

    29、B.How Peppa Pig was created and became a top industry.C.Why Peppa Pig is very popular in so many countries in the world.D.Where Peppa Pigs special appearance was created by its three creators.4、Some Popular Restaurants Parsley & Thyme Restaurant Daryl Cheong is a young chef who has recently taken ov

    30、er the running of Parsley Thyme Restaurant. Since his graduation from At-Sunrice Global-Chef Academy, Daryl has worked in a couple of lead-ing European restaurants before taking over Parsley & Thyme Restaurant. Daryl serves popular dishes such as French Onion Soup, Braised Beef Cheek and 100% Grass-

    31、Fed New Zealand Tenderloin. Liquids Cafe Pte Ltd Having a decade of experience, we let our customers experience an explosion of American and Italian cuisine in a cafe atmosphere with affordable prices. Having both indoor and outdoor dining area, we are known for our welcoming atmosphere of romance.

    32、Customers simply bathe themselves in a range of magazines over a cup of caffeine. Our kitchen offers pastas,baked rice and main courses. The Rotisserie Sitting in the center of the downtown, the Rotisserie brings you a casual and affordable dining experience that is simply satisfying. We offer numbe

    33、rs of specialties on the menu that have been perfected to arouse your taste desires. From the award-winning coffee to our signature roasted chicken and mouth watering salads, we are committed to bringing you the best ingredients for a truly memorable affair. The Mind Cafe There can be no good fun wi

    34、thout good food. The cafe aims to provide our customers with a pleasant session with something to fill their appetite. Light snacks, a warm coffee or hot chocolate serve the customers needs just well. With over 2,000 games on shelf across our outlets, the cafe caters to people from all walks of life

    35、. You will never get bored from a lack of choice. It is suitable for a family outing, company gathering, or simple friends get-together. We provide the games suitable for at most all ages to play together.(1)What is special about Liquids Cafe Pte Ltd?A.The prices of its food are affordable.B.The foo

    36、d in it is only suitable for Italians.C.It offers many magazines for customers to readD.It offers customers coffee to spend their spare time.(2)In which place can customers enjoy roasted chicken?A.The Rotisserie.B.The Mind Cafe.C.Liquids Cafe Pte Ltd.D.Parsley & Thyme Restaurant.(3)What can customer

    37、s do at the Mind cafe?A.Have dinner outside.B.Have fun with children.C.Make chocolate with friends.D.Hold a graduation ceremony.5、The city of San Francisco is home to some of the nations largest technology companies, including Twitter and Uber. At the same time, it has one of the largest homeless po

    38、pulations in the country. Homelessness and unemployment for local people continue to rise. But one program is helping connect the two worlds for these poor job seekers. Del Seymour created the program. He was once homeless himself.Seymour spent years in a neighborhood known as the Tenderloin, an are

    39、a with an extremely high rate of homelessness and unemployment. However, in recent years, large companies like Twitter and Uber have moved in or near the Tenderloin area. They started importing people from other regions and countries to work in the neighborhood.Seymour started making phone calls to

    40、technology companies. He thought it was unfair for the companies to ignore local people,including homeless ones. “ Youre not going to come in my neighborhood and ignore my people, ” he said. “Youre going to include us in your business.,To everyones surprise, the companies started answering. As a res

    41、ult, Seymour started Code Tenderloin, a non-profit organization that is giving the homeless and other needy people a path to employment, including jobs in technology companies. It offers classes in coding for computer languages. It also gives six-week training classes in job readiness. The class tea

    42、ches students public speaking, resume building, interviewing and other skills. Code Tenderloins students visit technology companies to meet people, ask questions and learn from employees. Although only a small number of students have found full-time technology jobs, a number of others have got inter

    43、nships (实习)through the program. And many others have found other full-time jobs.(1)What has happened to the Tenderloin in recent years?A.The rate of homelessness is decreasing.B.People are hired by large companies.C.Twitter sent employees to work for it.D.Large companies located their offices there.

    44、(2)What is Seymour s attitude toward the actions of Twitter and Uber at first?A.Supportive.B.Indifferent.C.Critical.D.Objective.(3)Why did Seymour set up Code Tenderloin?A.To help people find jobs.B.To create jobs for himself and local people.C.To help technology companies find suitable workers.D.To

    45、 teach coding for computer languages.(4)What does the underlined word “It” in Paragraph 4 refer to?A.A technology company.B.An organization.C.A learning path.D.A job.6、China has the largest rail network in the world. The most amazing thing is that this became a reality within a decade and a half. Ev

    46、en though China was interested in a high-speed rail system in the country as early as 1978, the actual establishment was delayed to some extent. At that time,discussions took place about priority over rapid economic development. Since the maximum speed of the conventional train at that time was only

    47、 80 kilometers per hour, the necessity of establishing a high-speed rail system was discussed. While some who were for the proposal argued that such a system would be a necessary part of an economic development program, those who opposed felt it was too costly.In 2008, Chinas first high-speed railwa

    48、y at a speed of 350 km/h was opened, traveling between Beijing and Tianjin. The HarbinDalian high-speed railway, the first of its kind to travel on snow, opened in 201(2) The Shanghai maglev(磁悬浮列车),which runs at a speed of 431 kilometers an hour,has earned a place iri the book GuinneesWorld Records.

    49、Over the past 10 years, China has been able to accelerate progress and now possesses the largest rail network in the world.By mid-2018, the Chinese rail network has spread over an area of more than 27,000 kilometers. A total of 7. 54 billion passengers have used the railway between 2007 and 2017, an

    50、d the income earned by the Ministry of Railways has reached 7.54 billion.Sponsorship of a rail line between Tanzania and Zambia in 1970 marked the first time China carried out railway construction in another country. Having experienced rapid progress in this field i China began to construct high-spe

    51、ed rail systems in many other countries. The first time China carried out the construction of a high-speed rail system on foreign soil was in 2014, with the second phase of the Ankara-Istanbul railway. In certain countries construction work has already been completed.(1)What may people in the world

    52、find the most unbelievable according to the text?A.China has devoted to building a high-speed rail system since 1978.B.China has built the largest rail network in the world within 15 years.C.The economy of China developed fast within a decade and a half.D.China has the largest rail network in the wo

    53、rld.(2)Why was the high-speed rail systems establishment delayed at first?A.1978 was a time full of discussions.B.Economic development was rapid in 1978.C.The maximum speed at that time was only 80 kilometers per hour.D.Some argued that such an expensive project shouldnt be done first.(3)What can we

    54、 infer from the text?A.The HarbinDalian high-speed rail is faster than the Beijing-Tianjin one.B.The speed of the Shanghai maglev can never be caught up with.C.China now possesses the shortest rail network in the world.D.Chinas great achievements in railway development make a difference.(4)What does

    55、 the last paragraph mainly talk about?A.Railway construction of the world.B.Railway development of other countries.C.Chinas contributions to other countries rail systems.D.Rapid progress of rail systems in foreign countries.答案1答案:(1)C; (2)D; (3)C; (4)D(1)推理判断题。第2段提及Doran夫妇,主要是用来说明the Plevin的成功案例。(2)

    56、根据文章第四段“However,he warned you need to act fast to put in a claim, with the period to do so ending in summer next year可知, 付保护保险索赔的关键点在于客户需要在有效期内立刻采取行动。(3)推理判断题。根据第一段“a new method of Payment Protection Insurance (PPI) reclaiming known as the Plevin ruling”可知,这项新的支付保护保险政策还不被大多数人所熟悉。(4)主旨大意题。本文主要介绍了利用支付

    57、保护保险节省钱的方法。 2答案:(1)C; (2)D; (3)B; (4)A(1)细节理解题。根据第二段中第一句At the beginning, users of the three telecommunication companies welcomed this policy, since they would have more free data to use in the next month.可知,用户对这三家电信公司的新政策在开始时的态度可以说是积极的。故选C。(2)推理判断题。根据第二段中However, even before Chinese users could enj

    58、oy the free extra package, the users found that since the adoption of the policy, the original data limits seem to be far more easily swallowed up, which means there wouldnt be any unused data left for the next month.可知,这三家电信公司采取的新政策的结果是“中国手机用户使用这些数据的速度远远快于预期。”故选D。(3)推理判断题。根据第四段中Research Center in 2

    59、012 found that the publics negative impression of SOEs came from the belief that they only rely on government support and their employees usually do easy jobs but get higher pay, yet their sense of service is far behind private and foreign enterprises.可知,A/C/D项是公众对国企的印象,B项文中未提及。故选B。(4)推理判断题。根据最后一段中T

    60、he current argument over the data package of three State-owned telecommunication giants reflects the extent of public anger. -it shows the publics enthusiasm for deepening reforms and making SOEs benefit domestic consumers.“目前围绕三大国有电信巨头数据包的争论反映了公众的愤怒程度。在中国的反腐运动和改革中,它显示了公众对深化改革、让国有企业惠及国内消费者的热情。”可知,最后

    61、一段很可能暗示公众对目前的改革不满意。故选A。 3答案:(1)D; (2)D; (3)C; (4)B解析: (1)细节理解题。根据第四段最后一句 “But worst of all,they were on the edge of putting Peppa aside as their marketing budget was not enough”和第五段可知,在2000年,小猪佩奇的三位创造者因为营销预算不足,差点无法让更多人认识小猪佩奇。(2)细节理解题。根据第一段第一句“Her pink face smiles from everything from tins of pasta t

    62、o sunglasses and backpacks”和第七段第三句 “The fact is that Peppa branded products could decorate the British childrens bedroomsand the kids in Britain themselves helped it become a way of life rather than just a TV cartoon”可知,小猪佩奇的品牌产品影响了英国孩子的衣食住行等方面,所以说小猪佩奇已经成为一种生活方式。(3)推理判断题。根据第四段第一句“The idea was born i

    63、n 2000 when out-of-work animators Neville Astley and Mark Baker joined forces with producer pal Phil Davies to create a childrens character”和第五段可知,小猪佩奇获得成功很大程度上要归功于它的创造者的努力。(4)主旨大意题。本文主要讲述了小猪佩奇是如何被创造出来,并且成为一个年入10亿美元的顶级产业的故事。4答案:(1)C; (2)A; (3)B解析: (1)细节理解题。根据第二段中的“Customers simply bathe themselves i

    64、n a range of magazines over a cup of caffeine” 可知,Liquids Cafe Pte Ltd与其他几个餐厅不同的地方在于它给顾客们提供了很多杂志,以便他们阅读。(2)细节理解题。根据第三段“From the award-winning coffee to our signature roasted chicken and mouth-watering salads”可知,在The Rotisserie餐厅可以吃到烧鸡。(3)细节理解题。根据最后一段“We provide the games suitable for almost all ages

    65、”可知,在The Mind Cafe餐厅,顾客们可以与孩子玩游戏,一起享受快乐时光。 5答案:(1)D; (2)C; (3)A; (4)B解析: (1)细节理解题。根据第一段中的However, in recent years, large companies like Twitter and Uber have moved in or near the Tenderloin area. 可知,D项正确。(2)推理判断题。根据文章第三段中的Seymour started making phone calls to technology companies. He thought it was

    66、unfair for the companies to ignore local people, including homeless ones.可知,西摩认为这些公司的做法不公平,由此推知,他对子推特和优步的态度是批判的。故选C项。(3)细节理解题。根据文章第四段中的“Seymour started Code Tenderloin, a non-profit organization that is giving the homeless and other newly people a path to employment, including jobs in technology com

    67、panies.可知,西摩创建这个组织的目的是为无家可归的人和其他贫困的人提供就业机会。故选A项。(4)词义猜测题。根据文章第四段中的“As a result, Seymour started Code Tenderloin, a non-profit organization. lt offers classes in coding. 可知,It指代的是前一句中的a non-profit organization。故选B项。 6答案:(1)B; (2)D; (3)D; (4)C解析: (1)细节理解题。由第段中的“China has the largest mil network in the

    68、 world. The most amazing thing is that this became a reality within a decade and a half.可知,最让人难以置信的是,中国在15年内就建成了世界上最大的铁路网。故选B项。(2)细节理解题。由第一段中的discussions took place about priority over rapid economic development 和 those who opposed felt it was too costly 司知,那些持反对意见的人认为此工程耗资巨大,因此不支持优先发展铁路,所以延误了高铁系统的建设。故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020届高三英语一轮复习阅读理解热门话题特训-政治经济类WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408914.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1