分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2020届高三英语二轮复习书面表达专项练习:(16)短文续写二 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:408941
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:135KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020届高三英语二轮复习书面表达专项练习:16短文续写二 WORD版含答案 2020 届高三 英语 二轮 复习 书面 表达 专项 练习 16 短文 续写二 WORD 答案
    资源描述:

    1、短文续写二1、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 I had the carriage on the train to myself up to Rohana, and then a girl got on. The couple seeing her off were probably her parents, they seemed very anxious about her comfort, and the woman gave the girl detailed instructions as to where to keep her things, whe

    2、n not to lean out of windows, and how to avoid speaking to strangers. As I had become blind by then, I could not tell what the girl looked like, but I knew she wore slippers from the way they slapped against her heels. “Are you going all the way to Dehra Dun?”I asked her as the train pulled out of t

    3、he station. I must have been sitting in a dark comer, perhaps because my voice amazed her. She gave a little scream, and said, “I didnt know anyone else was here.” I didnt see you either at first, I said. But I heard you come in. I wondered if I would be able to prevent her from discovering that I c

    4、ouldnt see.I thought, provided I kept to my seat, it shouldnt be too difficult. “Im getting down at Saharanpur, the girl said. “ Where are you going?” “To Dehra Dun, and then to Mussoorie, I replied. Oh, lucky you! I wish I were going to Mussoorie. I love the mountains, especially in October. “Yes,t

    5、his is the best time. I said, calling on my memories when I could see. The hills are covered with wild flowers, the sun is delicious, and at night you can sit in front of a log fire and drink a little brandy. Most of the tourists have gone,and for a while we sat in silence. She was silent, and I won

    6、dered if my words had touched her. What is it like outside? I asked. But I made a mistake. Had she noticed already that I could not see? “Why dont you look out of the window?” she asked quite naturally.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragra

    7、ph 1: I moved easily along the open window. _Paragraph 2: Eventually she got off the train. _2、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 Once, a little boy played around an apple tree every day. Day after day, the little boy had grown up and he no longer played around the tree every day. One day the boy came b

    8、ack to the tree, looking very sad. So the tree asked the boy to play with him. “I am no longer a kid, and I dont play around trees any more,” the boy replied. I want to buy some toys which I am fond of very much. However, I dont have money to buy them.” The tree said, “Sorry,I dont have money,but yo

    9、u can pick my apples and sell them. Then you will have money. The boy was so excited that he grabbed all the apples on the tree and left happily. What made the tree sad was that the boy never appeared after he picked the apples. After a very long time, one day the boy returned and the tree was so ex

    10、cited to ask the boy to play with him,but the boy said he didnt have time to play and he had to work for his family and he needed a house for shelter. “Sorry,I dont have a house. But you can chop off my branches to build your house. So the boy cut all the branches off the tree and left happily. The

    11、tree was glad to see the boy but the tree didnt get any information from the boy. The tree was lonely and sad. One hot summer day, the boy returned again and the tree was so delighted. “Come and play with me!” the tree said. The boy said, “I am so sad and Im getting old and I want to go sailing to r

    12、elax myself. Can you give me a boat?”注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1: So the tree told the boy to use the trunk to build his boat. _Paragraph 2:“ I dont have teeth to bite,” the boy replied._3、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 When

    13、my two-year-old son was diagnosed with the Attention Deficit Disorder, my first reaction was relief I finally knew the reason for his symptoms. However, I was also overwhelmed with sadness, fear anti anger. I felt sorry for my son and for myself. Like others in similar circumstances, my question to

    14、God was Why me? Through the grace of God, I am now able to focus on my gratitude. I believe God chose me to raise my son because God knew that I would give him the best I have with enthusiasm. He will teach me to love and understand himfor who he is. I am grateful that I have my son, and I am gratef

    15、ul that God chose me to be his mother. There is power and healing in gratitude. How can gratitude help us in our everyday lives as moms? Look at all the people around you, and think about the difference you can make in your familys life just by noticing and being thankful for all the great things th

    16、ey do. When life is good, gratitude is easy. Thats to say,when you express gratitude, you show your love and appreciation. Everyone needs to feel these things every day. Sometimes as moms we feel that no one appreciates usand it is true that moms are usually last on the list to be thanked. One way y

    17、ou can teach gratitude is by example. Even on the days when it seems your children or husband are doing everything wrong, find a reason to thank them. Take the time and energy to look for the good. Think about the things that your family do and things that deserve a thank you. You might sav to vour

    18、husband, Thank you for working so hard for our family, or, to your child, I really appreciate your sense of humor it feels good to laugh. Expressing your gratitude helps family members to understand how itfeels to be appreciated. And if they still dont catch on, let them know when you feel unappreci

    19、ated. You can also tell them how great it makes you feel when they do express gratitude.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1: Gratitude is a wonderful motivator when you need cooperation. _Paragraph 2: Sometimes we get so busy in dail

    20、y life that we forget to be grateful. _4、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 I hurried into the local department store to grab some Christmas gifts. Christmas was beginning to become such a drag. I wished that I could just sleep through Christmas. There I saw a little boy about 5 holding a beautiful doll

    21、. He kept touching her hair and he heldher so gently, but money seemed a problem. I couldnt help asking the boy who the doll was for. He said, “ It is the doll my sister wanted so badly for Christmas. She just knew that Santa would bring it. I told him that maybe Santa was going to bring it. He said

    22、,“No, Santa cant go where my sister is. I have to give the doll to my mom to take to her, I asked him where his sister was. He looked at me with the saddest eyes and said, “She has gone to be with Jesus. My dad says that Mom is going to be with her. That meant his mother was in serious condition. My

    23、 heart nearly stopped beating. Then the boy said, I told my dad to tell Mom to wait till I got back from the store.” Then he asked me to see his picture. “I want my mom to take this with her so she doesnt ever forget me.” I saw that the little boy had lowered his head, very quiet. When counting mone

    24、y for him, I slipped a handful of my bills in with his while he was not looking. Of course it was enough for the doll. Then the boy was excited and said, “I can afford to buy a rose for my mom, too. She loves white roses very much.” In a few minutes I wheeled my cart awayI left there in tears. I cou

    25、ld not keep from thinking about the little boy as I finished my shopping in a totally different mood.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1 : And,I kept remembering a story I had seen in the newspaper several days earlier. _Paragraph 2:

    26、 Two days later I learned from the paper that the young woman had died. _5、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 Mrs. Thompson stood in front of her class on the very first day of school in the fall and told the children a white lie. Like most teachers, she looked at her pupils in the class and said that s

    27、he loved them all the same, and that she would treat them all the same. And that was impossible because in front of her, there was a little boy named Teddy Stoddard, sitting lazily in his seat in the third row. Mrs. Thompson had watched Teddy and noticed he didnt play well with the other children, t

    28、hat his clothes were untidy and that he constantly needed a bath. Because Teddy was a little boy of low spirits, no one else seemed to like him, either. At the school where Mrs. Thompson taught, she was required to review each childs records, saying that Teddy was lonely at times and became a more s

    29、erious problem. Mrs. Thompson realized the problem but Christmas was coming fast. Before the holiday began, she was suddenly forced to focus again on Teddy Stoddard and paid particular attention to him. Her children brought her presents, all with beautiful ribbon and bright paper, except for Teddys,

    30、which was clumsily wrapped in the heavy, brown paper of a grocery bag. Mrs. Thompson took pains to open it in the middle of the other presents. Some of the children started to laugh when she found a rhinestone bracelet(莱茵石手锡) with some of the stones missing, and a bottle that was one-quarter full of

    31、 cologne(古龙香水). She stopped the childrens laughter when she exclaimed how pretty the bracelet was, putting it on. Teddy Stoddard stayed behind just long enough to say, “Mrs. Thompson, today you smell just like my mom.注意:1.所续写短文的同数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所

    32、使用的关键词语Paragraph 1 : After the children left, Mrs. Thompson cried for at least an hour. _Paragraph 2: A year later she found a note under her door from Teddy. _6、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 In the busy city of New York, such an astonishing thing happened. On a Friday night, a poor young artist st

    33、ood at the gate of the subway station, playing his violin. Though people were quickly going home for the weekend, many of them slowed down their paces and put some money into the hat of the young man. The next day, the young artist came to the gate again, and put his hat on the ground gracefully. He

    34、 took out a large piece of paper, laid it on the ground and put some stones on it. Then he adjusted the violin and began playing. It sounded more pleasant. Before long, the young violinist was surrounded with people who were all attracted by the words on the paper, which said, Last night, a gentlema

    35、n named George Sang put an important thing into my hat by mistake. Please come to claim it soon. Seeing this, people wondered what it could be. After about half an hour, a middle-aged man ran there in a hurry and rushed through the crowd to the violinist and grabbed his shoulders and said, Yes, its

    36、you. You do come here. I know that youre an honest man and will certainly come here.” The young violinist asked calmly,“Are you Mr. George Sang?” The man nodded. The violinist asked, “Did you lose something?” “Its a lottery ticket,” said the man. The violinist took out a lottery ticket on which Geor

    37、ge Sang9s name was seen. “Is this yours?” he asked. George nodded happily. A few days ago George Sang bought a lottery ticket. The awards opened yesterday and he won a prize of $500,000.So he felt verr happy and then he took out 50 dollars and put in the hat yesterday. However, unfortunately the lot

    38、tery ticket was also thrown in. The violinist was a student at an Arts College in Vienna and had booked a ticket and would fly that morning.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1 : However, when the violinist was cleaning up he found th

    39、e lottery ticket. _Paragraph 2 :Through our lives,we can gain a lot and lose so much._7、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 Rising seas. Stronger stonns. Prolonged droughts. Species extinction. These are some of the impacts of climate change. Our response is adaptation and mitigation that have to be done

    40、 together within the first half of the centun. Otherwise, climate change becomes irreversible. The Paris Agreement, although not legally limiting, is forcing enough to make us act on our own to help protect our “common home. The key policy is to put a price on carbon and to tax it. With this policy

    41、we can speed up the transition from fossil fuels(矿物燃料) to clean, renewable energy and generate the extra profit needed for adaptation measures. We should not wait for other countries to help us adjust to the impacts of climate change. A good choice is to put a price on carlxm dioxide and other green

    42、house gases. We know the energy policy works: pricing on carbon creates broad encouragement with cut emissions(排放物). Yet the current price of carbon remains too lov compared with the hidden environmental costs of burning coal or oil. The idea of carbon pricing and a carbon tax has caught on. At this

    43、 moment, about twenty countries have begun different adjustments of a carbon tax. For example, South Korea began on August 22, 2008 by organizing a Low Carbon, Green Growth Movement that is financed by a tax on emissions for vehicles, and a tax on carbon for power plants. In addition, the private in

    44、dustries are asked to contribute to a central fund operated by the Korea Finance Corporation to undertake R&D on climate change. In the case of Denmark, the carbon dioxide tax is applied to all energy7 users. But manufacturing can be taxed differently depending on a voluntan agreement on energy effi

    45、ciency. A tax refund is given to efficient users. Most of the money collected goes to an R&D fund. Our problem is the present low price of fossil fuels. Theres no encouragement for efficiency or for investments in renewable energies.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4

    46、.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1: Unfortunately, global warming, unless controlled, is unforgiving and could become worsened before an “ appropriate” price of carbon is reached._Paragraph 2 : Finally, climate science requires the training of young people in the techniques and technologies of clim

    47、ate change adaptation and mitigation._8、阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 Once a man, called George, decided to build a house of cards in his garden. Being a beginner, he started off. With just a few cards, he found a nice flat surface and began to form his structure. It was difficult at first, but lat

    48、er, he mastered it and stood proudly beside his creation. He went inside to tell his wife, but while he was fetching her, wind arose and it blew down his house of cards before he could show it to her. A tide of anger arose in the man. There was much cursing and gnashing of teeth. But after a while t

    49、he anger turned into more determination. He decided to start again. But this time he would need to prevent the wind blowing down his house of cards. “ I know! ” he thought to himself. “ I will build a house of cards around the house of cards. That way it will be protected against the wind. ” And so

    50、he began again. This time it was a much bigger job,but as he continued to practice, he got more and more expert in creating the structures. Eventually he finished. He took pride in himself once more as he went to fetch his wife from inside the house. But unluckily, once more wind arose. First it ble

    51、w down the protective house of cards, and then it blew down the inner house of cards, until none was left standing. “I cannot believe it! he shouted at the sky. Why are you doing this to me? He stamped his feet,kicked a tree trunk, then sat down at the base of the tree and began to think. “I know!”

    52、came the little internal voice once more. “I will build a house of cards around my house of cards around my house of cards. That way the wind wont be able to reach my house of cards.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:For months the

    53、man carried on and many times he cursed and scolded the wind, which he had come to thoroughly hate. _Paragraph 2 : Then to his astonishment, the man felt a light wind which he had never felt before. _ 答案1答案:Paragraph 1 : Imoved easily along the open ivindow. A burst of wild flowers fragrance floated

    54、 into the train through the window. There was a breath of autumn in the air inside, and I smelt it. But by then, I made a sense of the atmosphere around us一her and me. We talked a lot, but tried to avoid some sensitive topics about what people could see, because of our common problem. The train was

    55、moving forward at full speed. But for a while we sat in silence. “Well, your station is coining, I smiled, and said. Time really flew. Im so glad to have you here with me. “Me loo!” the girls laughter came to my ears.Paragraph 2: Eventually she got off the train. Yet I was prepared to sit there for

    56、a long time. Looking back the moment here just now, I seemed still to listen to her talking. I thought, her sweet voice was like a beam of light in the night sky, which was unforgettable.(151 words) 2答案:Paragraph 1 : So the tree told the boy to use the trunk to build his boat. So the bov chopped off

    57、 the tree trunk to make a boat. He went sailing and never showed up for a very long time. Finally, the boy returned after he left for so many years. When the tree saw the boy, he said, “Sorry, my boy,I dont have anything for you any more. No more apples for you, no more.”Paragraph 2: I dont have tee

    58、th to bite, the boy replied. So the tree, looking very sad, said, I really cant give you anything; the only thing left is my dying roots. Then the boy said that he didnt need much and he just needed a place for a rest because he was tired after all these years. So he said, “Good! Old tree roots are

    59、the best place for a rest. “Come and sit down with me and rest. The boy sat down and the tree was glad and smiled with tears.( 158 words) 3答案:高分范文Paragraph 1 : Gratitude is a wonderful motivator uhen you need cooperation. When I gethelp from my two-year-old son, I praise him often with enthusiasm. I

    60、 let himknow that he is a great helper. I know I am teaching him appreciationgreat helper. For five davs, at least once or twice a day, my son thanked me for the flowers.Paragraph 2: Sometimes we get so busy in daily life that we forget to be grateful. We expect everyone to do their share without be

    61、ing asked. When life is good, gratitude is easy.It becomes more challenging to be grateful when we are experiencing hard moments. Even on thedays, we can be thankful for the lessons we learn and the opportunities for personal growth and transformation. Look at all the people in this world who share

    62、the gifts theyreceived especially during difficult moments of their life. It is the painful moments of my life that have made me stronger, wiser, and love todav more.( 151 words)标准范文Paragraph 1 : Gratitude is a wonderful motivator when you need cooperation. Whenever my two-year-old son has his sympt

    63、oms of the Attention Deficit Disorder, Id always be patient and encourage him often with enthusiasm. I know there are many factors that may contribute to the development of symptoms. Besides, the symptoms are long-lasting; the idea that the symptoms begin to appear in childhood or at least adolescen

    64、ce is well accepted. The negative consequences of such symptoms, however, may not show themselves until adulthood. Thats to say, as long as my son actively cooperate, we will not be far away from success. So I think our main feeling would focus on gratitude.Paragraph 2: Sometimes we get so busy in d

    65、aily life that we forget to be An old saying goes,“When life is good, gratitude is easy.” It means its easy to be grateful for the good things while a really rich life comes to those who are also grateful for the setbacks. Lets be grateful for all.( 143 words) 4答案:Paragraph 1 : AndI kept remembering

    66、 a ston I had seen in the newspaper severed days earlier. It was about a drunk drivers traffic accident. He hit a car and killed a little girl and made her mother in serious condition. The family was deciding whether or not to remove the life support. Now surely this little boy did not belong to tha

    67、t story. Paragraph 2: Two days laterI learned from the paper that the young woman had died. I could not forget the little boy and just kept wondering if the two were somehow connected. Later that day, I could not help myself and I went out and bought some white roses and took them to the funeral hom

    68、e where the young woman was. And there she was holding lovely white roses, a beautiful doll, and the picture of the little boy in the store.Ileft there in tearsthe love the little boy had for his sister and his mother was shocking. And in a second a drunk driver had tom the life of that little boy i

    69、nto pieces.(150 words)5答案:Paragraph 1 : After the children left, Mrs. Thompson cried for at least an hour. She was moved by ail her students. In particular, Teddy gave her a unique presenthis mothers belongings, which showed she had stayed in his heart. After that, Mrs. Thompson taught the children

    70、more seriously than before. Because of a special feeling, she paid particular attention to Teddy who often raised his hands in the class to put forward some questions. She was always willing to help him solve these problems. Finally Teddy made a lot of progress. As a result, he ranked among the best

    71、 pupils of his grade.Paragraph 2: A year later she found a note under her door from Teddy. She unfolded it, and suddenly some warm words came into her view,I love you, my favorite teacher! Seven years later, Mrs. Thompson retired. One day, she received a letter from which she examined the familiar w

    72、riting一it was Teddy who wrote it, saying that he had graduated from college and that all the achievements he had made should be attributed to the teachers instructions. Eventually, he said, Best wishes to youmv favorite teacher in life! ”(167 words) 6答案:Paragraph 1 : However, when the violinist was

    73、cleaning up he found the lottery ticket. Thinking that the owner would return to look for it, he cancelled the flight that morning and came back to the gate where he was given the lottery ticket. Later someone asked the violinist, At that time you were in need of money and vou had to play the violin

    74、 at the gate of the subway station every day to make money. Then why didnt you take the lottery ticket for yourself?” The violinist said, Although I dont have much money, I live happily. But if I lose honesty I wont be happy forever.”Paragraph 2: Through our lives, we can gain a lot and lose so much

    75、. But beine honest should always be with us. If we bear ourselves in a dishonest way, we may succeed temporarily. However, from the long-term view, we will be a loser. Such kind of people are just like the water on the mountain. It stands hieh at the beginning, but gradually it comes down inch by in

    76、ch and loses the chance of going up.(173 words) 7答案:Paragraph 1 : Unfortunately, global warming, unless controlled, is unforgiving and could become worsened before an appropriate price of carbon is reached. How do we pay for climate change? As far as I am concerned, the market-based solution is thro

    77、ugh a carbon tax with encouragement for private industries to switch over to clean, renewable energy such as solar or wind power and other environmentally friendly energy. Also, it would be of great help to have access to electricity generated by the solar panels, if not profitable, at least practic

    78、al. Whats more, vehicles powered by batteries are supposed to be a good choice. In terms of new technologies, more investments in storage batteries should be encouraged to benefit from the carbon tax.Paragraph 2: Finally, climate science requires the training of young people in the techniques and te

    79、chnologies of climate change adaptation and mitigation. As for the training fee, this can also be financed by a carbon tax. Since climate change is becoming more severe, it is high time that we took immediate action to limit the use of fossil fuels. If it doesnt work, what else can we do?(146 words)

    80、 8答案:Paragraph 1 : For months the man carried on and many times he cursed and scolded the windy which he had come to thoroughly hate. But always the anger turned into more determination. “I will not be defeated!” he shouted at the sky. Why are you playing tricks on me like this? What have I ever don

    81、e to you?” Despite dissatisfaction inside him, he carried on. More months passed and tiredness began to arise. Finally, as he watched another failure, he became frustrated onto the ground and began to cry, cursing.Paragraph 2: Then to his astonishment, the man felt a light wind which he had never fe

    82、lt before. The wind waved his hair and touched his skin. He looked up and saw the branches of the tree gently swinging to and fro. A leaf floated gently down in front of him. A broad smile took on his face, and then he heard a sweet familiar voice behind him. Ah, George!” said his wife. “Finally you are back with us! She sat down beside him. As she gently held his hand, tears of joy ran down Georges cheeks.(146 words)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020届高三英语二轮复习书面表达专项练习:(16)短文续写二 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408941.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1