2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 2 SECTION Ⅰ INTRODUCTION & READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 2SECTION INTRODUCTION READING WORD版含解析 2020 2
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(四)Module 2Section Introduction & Reading.单词拼写1Have you ever been stuck in a traffic jam?2Public transport provides a cheap way to get around in Beijing.3And in a minibus you always get a seat even in rush hours.4Its the first time the painting has been displayed to the public.5H
2、is collection of paintings is most impressive.6This dictionary is worth_buying (值得买). 7Trolleybus is_connected_to (与相连) electric wires.8Simply raise your hand, and a taxi appears in_no_time (马上)9Tokyo was our final destination (目的地)10You cant enter a military base without a permit (通行证).单句语法填空1The b
3、uilding under construction (construct) will be used as a public library when completed.2The key got stuck in the lock and we had to ask a repairman to help.3Would you permit me to_smoke here?Sorry. We dont permit smoking in the library. (smoke)4All the computers in our company are connected to each
4、other.5My favorite explorer (explore) is Roald Amundsen. He was the first person to reach the South Pole.6Keep (keep) a clear head when in danger and youll protect yourself from serious harm.7What do you think of this place?A lot of small towns in this area are definitely worth visiting (visit)8By b
5、oat is the only way to_get (get) here, which is how we arrived.9Its so convenient to_use (use) cell phones to pay the subway fare.Yes. Whoever thought of this idea is really brilliant.10Spending time in another culture will change the way that you look at life.完成句子1警方的造访与那个失踪的孩子无关。The visit of the p
6、olice was not connected_with the lost child. (connect)2我会在你方便的时候拜访你。I will come over to your house when it_is_convenient_for_you. (convenient)3应立刻将那个受伤的士兵送到医院。The wounded soldier should be sent to the hospital in_no_time. (time)4没有手杖的话,他很难四处走动。It is difficult for him to_get_around without a walking
7、stick. (get)5我们必须乘飞机去,因为新火车站在建设中。We have to take a flight to go there because the new railway station is_under_construction. (construction).阅读理解AThink of London and you will probably remember the bright red doubledecker buses. Think of Thailands capital city, Bangkok, and the noisy tuktuks may come
8、to mind. Think of San Francisco and you might see the citys cable cars.Imagining what these cities would look like without those is difficult. They are symbols of these cities that make them different. However, these city symbols are not always so well loved by their city leaders. City leaders want
9、what is best for their city, which often means the most modern transport.In Bangkok, city leaders have banned (禁止) tuktuks because they consider them noisy and polluting. However, the ban has largely been unsuccessful as it has not changed Thai peoples love for the cheap tuktuks over taxis.In London
10、 the citys first ever mayor (市长) removed the red doubledecker buses, which he thought were old fashioned.His plan worked, but Londoners were unhappy to lose the nice old buses they believed represented the best of their city. They made their unhappiness felt when the mayor came up for reelection. Mo
11、st Londoners voted for his competitor, who promised to bring the bus back.As for San Francisco, several cable cars are still in use but mainly as tourist attractions. They are too slow to be used for anything other than scenic trips.City transport symbols may have a place in their city peoples heart
12、s, but it seems they are increasingly out of step with the modern world. As Londoners have proved, their continued life depends on peoples willingness to fight for their survival.【语篇解读】本文主要向我们介绍了几个城市有代表性的交通工具。1Whats the authors purpose of writing the first paragraph?A. To introduce some city transpo
13、rt symbols.B. To explain why some cities are popular.C. To talk about modern transport in some cities.D. To attract more tourists to visit some cities.答案与解析:A主旨大意题。从第一段可以看出不同城市有不同的象征性的交通工具,有泰国的tuktuks;英国的doubledecker汽车等。故A项正确。2The London doubledecker bus is returning mainly because _.A. the new mayo
14、r loves itB. Londoners fought for itC. it is an improved transportD. it is popular with tourists答案与解析:B细节理解题。根据第四段最后伦敦的大多数市民都投票选举了答应使用doubledecker汽车的竞选人,而不给反对这种汽车的竞选人投票。由文章最后一句话也可得出同样的答案,故选B项。3Which proves the old city transport symbols are not loved by city leaders?A. Only a few cable cars are stil
15、l in use in San Francisco.B. Bangkok city leaders tried to remove the cheap tuktuks.C. The mayor who sold doubledecker buses lost the reelection.D. The new mayor will bring back improved doubledecker buses.答案与解析:B细节理解题。根据第三段第一句话可知在曼谷,市长禁止这种车的使用,故B项正确。4What can we infer from the passage?A. Modern cit
16、ies should remove old city transport symbols.B. The writer thinks highly of the old city transport symbols.C. Old city transport symbols face the problem of survival.D. Tourist cities will lose their attraction without the symbols.答案与解析:C推理判断题。根据最后一段第一句话的句意“尽管这些标志性的交通工具在人们心中占有一席之地,但是跟不上现代社会的发展步伐。”可推
17、知这些旧的交通方式面临着生存问题。BThere are few clear rules in the UK saying drivers should not park on the pavement (人行道). But Scotland, a country of Britain, is planning a complete ban on pavement paking. And, earlier this year, the UK government admitted it was considering changing the law for the other parts of
18、 Britain.Joe Irvin of Living Streets (the UK charity for everyday walking) says there is “no excuse” for the disagreement and has called on the UK government to act the same way.“Pavement parking is really thoughtless and if you think about people with wheelchairs, pushchairs, or sight impairment (受
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409634.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
