高考英语 维“升”素23 网络时代.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高考英语 维“升”素23 网络时代 高考 英语 23
- 资源描述:
-
1、高考维“升”素23网络时代(时间:30分钟 分值:31分)维A1 阅读理解(每题2分,满分8分)选材网站:高考曾用材料:2010天津卷B篇选材相似度:设题相似度:难度系数:C is the worlds fastest growing online recruitment solution.Here job seekers and employers are growing very fast on the daily basis.The site was successfully launched on January 2008 in worldwide.C provides an oppo
2、rtunity to job seekers where they can search jobs in their field of interest.Site contains a complete directory of jobs posted throughout the world.You can find job anywhere in the world from .It provides a complete listing of countries like jobs in UK,jobs in Pakistan and other countries as well.An
3、d above all it also provides the option of advance search through which a user can find more customized jobs for him,even for his city as well.At It is simple to find your ideal careerStay uptodate with new career opportunitiesStay connected with family of for development of your professionNow its m
4、ore easier to have and develop career which suits your personalityGuaranteed jobs and secure the futureIn the previous years it was difficult for job seekers to find a good match of their skills but solve the problem.The site contains a complete list of jobs posted which are categorized on the basis
5、 of industries and location as well so that it will be easy for users to find exact industry and locality.Job seekers must create their account and register them freely with the best online recruitment site worldwide.The site also provides ease for the employers as well,they can post free jobs,filte
6、r resumes,download resumes for free.Besides,it is quick,easy and gives you better chance of success.There are lots of multinational companies registered with which provides an opportunity to job seekers to visit and find exact jobs for them.Note:recruitment n招聘【语篇解读】 本文介绍了一个招聘网站,这个网站主要为寻求工作的人们和用人单位发
7、布信息。1The intended readers of the passage are _.Aforeigners Bemployers and employeesCstudents Dmanagers答案B推理判断题。由文章首句可知这是一个招聘网站,当然会有雇佣者和求职者,故他们是预期的读者,B项符合题意。2What is the purpose of the passage?ATo introduce an online recruitment site to us.BTo tell us how to use the Internet to look for things.CTo te
8、ll us which company we should choose.DTo explain to us why was successfully launched on January 2008 in worldwide.答案A主旨大意题。归纳全文大意可知这是介绍一个招聘网站,文章首句就点明了主旨。3Which of the following words can replace the underlined word “categorized” in Paragraph 5?AOrganized. BSatisfied. CMentioned. DRecognized.答案A词义推测题
9、。根据此词后的“on the basis of”和“to find exact industry and locality”可推测此处表示“分类”的意思,选项中只有A项有此含义。B项表示“满意”;C项表示“谈到,提到”;D项表示“识别,认出”。4The site has the following advantages EXCEPT _.AIt is easy to find jobs because it contains a complete list of jobs to choose.BIt can provide latest career opportunities.CIt can
10、 provide lots of jobs but you should be careful because they are not guaranteed.DIt is also convenient for employers to post free jobs,filter resumes and download resumes free of charge.答案C推理判断题。文中第三段最后一点提到的是“Guaranteed jobs”,即有保证的,故C项错误。维A2 阅读理解(每题2分,满分8分)选材网站:高考曾用材料:2010山东卷D篇选材相似度:设题相似度:难度系数:Twelv
11、e years ago,a young traveler named Rhett Butler from San Francisco,California,visited the Sabah rainforest on Malaysian Borneo.In the rainforest,he watched a bird flying through the trees.The beautiful sight left quite an impression on him.But weeks later,back home,Rhett Butler got the news that tre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
一年级上册语文课件-1《我们都是中国人》2∣西师大版(2018) (共26张PPT).ppt
