外研社九年级下册英语课件:Module 3 Unit 1 They sometimes work harder.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 外研社九年级下册英语课件:Module Unit They sometimes work harder 外研社 九年级 下册 英语 课件 Module
- 资源描述:
-
1、外语教学与研究出版社 九年级下册Module 3 Unit 1They sometimes work harder.外语教学与研究出版社 九年级下册富有的;富裕的 adj.wealthydouble财富;财产 n.使加倍;把增加一倍 v.(成)双的;两个 adj.wealth担心;害怕 n./ju:st tu/used tofear(用于表示过去真实或经常性的行为)过去 v.aux./f/wel/New words and expressions/wel/dbl/Words外语教学与研究出版社 九年级下册很少的;不常 adv.seldomdeaf大点声说聋的 adj.speak up空余的;备
2、用的 adj.spare timespare业余时间;闲暇/spe/seldm/def/外语教学与研究出版社 九年级下册wealthy富有的;富裕的wealth财富;财产fear担心;害怕外语教学与研究出版社 九年级下册used to(用于表示过去真实或经常性的行为)过去People used to ride a bike to work in the early 1980s.在二十世纪八十年代早期,人们常骑自行车去工作。double使加倍;把增加一倍(成)双的;两个外语教学与研究出版社 九年级下册spare time业余时间;闲暇I like to enjoy the sunshine in
3、 my spare time.我喜欢在闲暇之际享受阳光。外语教学与研究出版社 九年级下册speak up大点声说deaf 聋的The old man is a little deaf,please speak up.这位老人有一点耳聋,请大点声说话。外语教学与研究出版社 九年级下册Words:wealthy wealth fear double seldom spare deafPhrases:used to speak up spare time Patterns:I suppose thats because more people have carsBut people dont tak
4、e as much exercise as they used to.Some people think life in the past was simpler and healthier than today.外语教学与研究出版社 九年级下册Life in 1980sVSNOWDifferences?Learning外语教学与研究出版社 九年级下册Housesmall,crowded big,comfortable外语教学与研究出版社 九年级下册narrowwideTransport外语教学与研究出版社 九年级下册Environment外语教学与研究出版社 九年级下册Personal he
5、althWork and free time外语教学与研究出版社 九年级下册Now and thenIn the past:There were fewer tall buildings.The mountains were greener.The rivers were cleaner and there were more fish swimming in the rivers.There were fewer cars.People walked or cycled more often.Transport was slower.外语教学与研究出版社 九年级下册People lived
6、harder.Less medicine was known.People got ill and died more easily and more often.People had more free time and lived more relaxed.外语教学与研究出版社 九年级下册At present:There are more cars.People walk or cycle less than before.Transport is faster.But there are more traffic problems.Tall buildings take up more
7、room for crops.The air is not so clean and fresh as before.The climate is warmer than before.外语教学与研究出版社 九年级下册People learn more about diseases and medicine.So people are healthier and live longer.People have to work harder and have less free time.Life becomes busier than before.外语教学与研究出版社 九年级下册1.Talk
8、 about the photo.Say what life was like in the early 1980s and what life is like today.There werent so many cars as there are today.1The road is much wider than 1980s.The buildings now are taller than 1980s.外语教学与研究出版社 九年级下册Listen and read.Mum:Its getting late,Betty.How is your homework?Betty:Nearly
9、finished.Mum,do you think that life is better today than in the past?Mum:Yes,of course,I do.Betty:I do too.People are wealthier today,and they live longer than they did in the past.Mum:Thats true.We know more about medicine today,and theres less fear of2外语教学与研究出版社 九年级下册 getting ill because we know h
10、ow to deal with the ordinary diseases.But people dont take as much exercise as they used to.Betty:I suppose thats because more people have cars,and they walk or use their bikes less.Mum:Some people think life in the past was simpler and healthier than today.More wealth sometimes means less health.Wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-410305.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文部编版期末专项测试卷16文本回顾(含答案).pdf
