2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:MODULE 4 单元知识与能力达标试卷 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:MODULE 4单元知识与能力达标试卷 WORD版含解析 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Module 4单元知识与能力达标试卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What does the woman think of foreign films?ABoring. BWonderful.CInteresting.2Why is the mans wife angry with him?ABecause the man doesnt like do
2、ing housework.BBecause the man often comes home late.CBecause the man is too lazy.3How much did the woman ask the man for?A$50. B$100.C$200.4Who does the man think is to blame for losing the way?AThe man. BThe woman.CNeither.5Where does the woman want to take a photo?AIn the lake. BBeside the lake.C
3、On the lake.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。6Where does the man usually get news?AOn TV. BOver the radio.CIn newspapers.7Why does the man want to read the newspaper today?ATo
4、 learn a language. BTo kill the time.CTo look for a job.8What page does the man want to read?AThe sports page. BThe children page.CThe TV guide page.听第7段材料,回答第9至11题。9How long havent the two speakers seen each other?AFor two days. BFor a week.CFor a month.10Why was the man eager to see the woman?ATo
5、have dinner with her.BTo turn to her for help.CTo tell his story.11What does the man want to get anxiously?AA good car. BA good preparation.CA good job.听第8段材料,回答第12至14题。12What is the woman asking about?A.The boy rescued from danger.B.The adventure that happened the day before.C.Jacks holiday on the
6、seaside.13What happened to the little boy?A.He was stuck on the cliff. BHe fell off the cliff.C.He was badly hurt.14Who actually rescued the boy?A.The people nearby.BJack.CThe Coast Rescue Service.听第9段材料,回答第15至17题。15Where can the conversation happen?AAt home. BIn the street.CAt school.16What did the
7、 man lose?ABread. BCandy.CA pen. 17Why did the woman believe Cynthia didnt takeit?ABecause they stayed together all day.BBecause they are friends.CBecause she likes Cynthia.听第10段材料,回答第18至20题。18What is the actual reason that Kong Xiangdong had his hair cut off?AHe thinks it is environmentally friendl
8、y.BHe doesnt like to use shampoo or a hair dryer.CHe started to lose his hair.19What is Kong Xiangdong running now?AA school. BA band. CA theatre.20What advice does Kong give the parents whose children are learning the piano? AAsk their children to practice playing the piano more.BTell their childre
9、n to play the piano as a career.CDont force their children to learn it.听力材料Text 1M:Do you often watch foreign films?W:No. I dont think theyre interesting.Text 2W:Hows your wife these days? M:Well, I dont know. She is always quarrelling with me.W:Why is she angry with you? M:Maybe I often come home l
10、ate.Text 3M:Can you lend me 50 dollars? W:I wont lend you a coin. I asked you for 100 dollars two weeks ago, and you said no! Text 4W:See! The directions are difficult to understand. We have lost our way.M:Yes, youre right. Actually, you didnt ask for help until it was too late. So, in a sense, its
11、still your fault.Text 5W:Excuse me, sorry to trouble you. Can you please take a photo of me? M:Of course. No problem. Where would you like me to take it? W:Just by the lake. Thanks.Text 6M:Excuse me, where is the newspaper?W:Why do you want to read the newspaper? You always watch the news on televis
12、ion.M:I know. But I wont be leaving for another hour. I want to read the newspaper to kill time. I want to read the sports page in the newspaper.W:Im sorry. I already throw it in the garbage. Both Barbara and I read it. You never read the paper but watch TV, so I threw it away.Text 7W:Hi. Henry, wha
13、ts the news?M:Where have you been? Ive been trying to see you for two days. W:I went to New York on business. Whats up?M:Im out of work. W:How come? Last time I saw you, you told me it was a good job and you would like to take it. That was only one month ago. Why this sudden change?M:Its a long stor
14、y. In a word, I didnt do a good job of it. W:What are you going to do now? M:Im trying to find a job as soon as possible. Nancy doesnt know yet. I didnt tell her. I spent the past three days at the coffee shop next to your office. So she thought I went to work as usual.W:Thats not the way to solve t
15、he problem. Did you look in the advertisements column?M:Yes,I did. But I wasnt able to get any of the jobs that I was interested in. W:Listen. Ill see what I can do. OK?M:Thanks a lot.Text 8W:I saw you on the news last night, Jack.So tell us what happened?M:Well, I was walking alone on the beach whe
16、n I heard someone calling out for help.I looked up, and saw a little boy up on the cliff, stuck there.W:What did you do then?M:Well, my first thought was to run and get help, but the boy was crying, looking as if he would fall off the cliff at any moment.So I climbed up to get him down.The rocks wer
17、e very loose.You know, and I even slipped a couple of times.W:Sounds scary.What happened next?M:I reached the boy but couldnt get him down.We were both stuck.W:So what did you do?M:Well, I called for help.Pretty soon there was a small crowd on the beach but no one knew what to do.And then someone ca
18、lled the Coast Rescue Service.W:Wow! That was really adventurous.Text 9W:What are you doing, Alex?M:I am looking for my candy. Some are gone.W:Who could take your candy?M:Im sure that Cynthia took it.W:Cynthia? I dont believe.M:I think she did! She was at school yesterday. W:So was everyone else! It
19、s a big school. M:She likes candy. W:Lots of people like candy. I think youre mistaken.M:Wait a minute. Why are you so sure she didnt take it?W:Because she stayed with me all day long.Text 10When the wellknown pianist Kong Xiangdong first made it big in the early 1990s, he was called the “piano prin
20、ce”. His smart looks and music won the hearts of many female fans.Now the “prince” has a new look with all his hair cut off. “It is very environmentally friendly,” Kong said, smiling. “I never need to use shampoo or a hair dryer!”The real reason for the change is that Kong started to lose his hair.
21、From an ordinary piano student to an internationally famous musician, the 38yearold Shanghainese pianist is now president of a piano school that has accepted more than 20,000 students during the past nine years.Kong pointed out a common mistake for parents who were eager for their children to learn
22、piano. “Dont push your children to learn the instrument as a career unless the child feels he couldnt live without it,” Kong said. He guesses that Shanghai has hundreds of thousands of children studying the piano seriously.Perhaps strangely for the president of a piano school, he added: “Learning th
23、e piano is so hard it means a child has almost no childhood.”答案:15ABBBB610ABAAB1115CBACC1620BACAC第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe human body is a living machine, and, like all machines, it needs fuel to provide it with energy. This is provided by the f
24、ood we eat. But how much do we need to stay healthy?The energy of food is usually measured in calories. One calorie is the amount of heat needed to raise the temperature of a gram (克) of water by 1 . According to physiologists (生理学家) William McArdle and Frank Katch, the average maintenance (维持) leve
25、l for women in the United States is 2000 2100 calories every day and the average for men is 2700 2900 every day. But the number of calories people need every day is different. Also, the number of calories you use depends on the activity you are in. For example, you need more calories for standing th
26、an for sitting, more for running than for walking, and so on.The energy in food is in the form of three kinds of chemical materials carbohydrate, protein and fat. Carbohydrate provides 3.8 Cal/gm of energy, protein 4 Cal/gm and fat 8.8 Cal/gm. Each food contains different amounts of these materials.
27、 Adults should get 45% to 65% of calories from carbohydrates, 20% to 35% from fat and 10% to 35% from protein. Acceptable ranges for children are similar to those for adults. However, infants and younger children need a higher proportion (份额) of fat (25% 40%)21We need food because it provides us wit
28、h _.Aenergy BactivitiesCmovement Dwater答案与解析:A细节理解题。根据第一段“.it needs fuel to provide it with energy.This is provided by the food we eat.”可知。22How many calories do we need to raise the temperature of 5 grams of water from 35 to 95 ?A125. B60.C180. D300.答案与解析:D数字计算题。根据第二段“One calorie is the amount of h
29、eat needed to raise the temperature of a gram of water by 1.”可知1克水升高1度需要1卡,那么1克水升高(9535)需要60卡,故5克水需要605300(卡)。故选D。23What does the underlined word “infants” mean?AChildren who are several months old.BLittle babies who have no mothers.CBabies who are fat.DMothers who have just given birth to children.
30、答案与解析:A词义猜测题。根据第三段“.and younger children.”可知。24Which of the following is TRUE according to the passage?AThe average maintenance level for men is 20002100 calories every day in the US.BPeople need more calories for standing than for sitting.CAdults should get 45% to 65% of calories from fat.DChildren
31、 should get 10% to 35% of calories from fat.答案与解析:B细节判断题。根据第二段“.the average for men is 2700 2900 every day.”可知A错误;根据第三段“Adults should get 45% to 65% of calories from carbohydrates,.”、“.10%to 35%from protein.Acceptable ranges for children are similar to those for adults.”可知C、D错误;根据第二段“.need more calo
32、ries for standing than for sitting.”可知B正确。故选B。BThough they are as fat as each other, Inuit men and women living in Greenland are healthier than those who have moved to Denmark. Danish researchers are curious about what they have found. The native people have lower blood pressure, lower levels of blo
33、od fat, and so on, according to a report in the American Journal of Clinical Nutrition.“These findings show that lifestyle factors (因素) play an important part in our health,” Dr. Marit E. Jorgensen of the National Institute of Public Health in Copenhagen and his workmates concluded. However, they ad
34、ded, their study was unable to pick out which lifestyle factors might be responsible for these differences.Jorgensens team compared obesity (肥胖) and heart disease risk factors among 1,316 Inuits living in Greenland and 995 who had moved to Denmark. “The Inuit lifestyle in Greenland has changed great
35、ly since the 1950s, when most survived by hunting (打猎) and fishing,” the researchers found, “but Inuits continue to hunt and fish for recreation, and traditional foods such as seals and fish still make up a quarter of their diet.”“There are now about 7,000 Inuits living in Denmark,” the researchers
36、added. “They have a lifestyle similar to that of the general population of a Western industrialized country,” they explained.The researchers found that Inuits living in Greenland were healthier and full of energy. They took more exercise during the period of hunting and fishing. They enjoyed the lif
37、e and had less pressure, while those in Denmark led a life in a completely different way.One explanation for the findings could be that the traditional diet could have an effect. However, most of the Inuits in Denmark still keep their diet habit as before. So the researchers concluded, “Lifestyle fa
38、ctors have a lot to do with heart risks related to obesity.”25According to the first paragraph, we can learn that _.Athe Inuits who have moved to Denmark are as fat as beforeBwhen the Inuits moved to Denmark, they picked up a strange diseaseCthe Inuits who still live in Greenland wish to move to Den
39、markDthe researchers felt surprised at the results of their research答案与解析:D细节理解题。由第一段“Danish researchers are curious about what they have found.”可知,科学家对发现这个结果感到很好奇,因此选D项。26The factors that have made the difference between the Inuits in Greenland and those in Denmark may be the following EXCEPT _.Awo
40、rking time Beating habitsCclimate factors Dentertainment答案与解析:C细节理解题。由第二段“These findings show that lifestyle factors play an important part in our health”可知,该影响具体的因素可能是生活方式,而C项属于天气因素,不是生活方式,因此选C项。27We can infer that the Inuits who have moved to Denmark _.Adont like the food and way of life thereBhat
41、e the life of fishing and huntingClead a busy life with much pressureDtake more exercise and enjoy themselves答案与解析:C推理判断题。由第四段可知移民到Denmark的Inuits的生活方式和西方工业化的国家的人没有什么区别了;再由第五段“Inuits living in Greenland were healthier.while those in Denmark led a life in a completely different way.”可推断移民到Denmark的Inui
42、ts忙忙碌碌,压力极大,缺少锻炼,因此选C项。28Which of the following is the best title for the passage?ALifestyle Makes Obesity Have Different Effects on Heart RisksBUnhealthy Diet May Cause Terrible DiseaseCNever Move to Another CountryDIts Hard for Us to Get Rid of Obesity Problems答案与解析:A主旨大意题。根据文章最后一段的结论“Lifestyle fa
43、ctors have a lot to do with heart risks related to obesity.”可知,这是文章的主题句,即生活方式对肥胖给心脏病带来的风险有不同的影响,因此选A项。CSome people have a very poor sense of direction. Unluckily, I am one of them. I have visited a place many times but I may still get lost there the next time.When I was a little girl, I never dared
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411561.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年人教版高中语文必修三同步课件:第三单元 10 过 秦 论 .ppt
