2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练16 阅读强化训练(十六) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练16 阅读强化训练十六 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(十六)学生用书P156(单独成册)(建议用时:25分钟) 阅读理解If your dog or cat is eating grass,it means its going to rain.False(错误的)maybe.Theres no evidence(证据) that when a dog or cat is eating grass in the front yard its going to rain.But then,theres no evidence that it isnt going to rain,either.Doctors think dogs and
2、 cats eat grass to help make their stomach better or maybe just because they like the taste of it.Youll get sick if you go outside in cold weather with wet hair.False.You might feel cold,but you cant catch a cold because you were outside with wet hair.Many churches have prevented people from throwin
3、g rice at weddings(婚礼) because the rice grows larger in a birds stomach when eaten,causing the bird to explode(爆炸)True and false.Its true many churches have prevented people from throwing rice,but this is more likely because the rice can become slick(光滑的) on a road or street.Theres nothing about ric
4、e that will hurt birds.Rice is an important part of many birds food.Chocolate is poisonous to dogs.True.Chocolate has theobromine,which can make your dog sick.So,if you dont want to put your dogs life at risk,dont feed it with chocolate.The number of people visiting the hospital goes way up during a
5、 full moon.False.According to researchers,there is no evidence that more people visit the hospital during a full moon,though more people do seem to get caught by the police during that time.The idea that the moon influences behavior has been studied for thousands of yearseven the word “lunacy”,which
6、 means crazy behavior,is based on the word “luna” or “moon”【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要对一些说法进行了真伪辨别。1In doctors opinion,a grasseating dog or cat _Ashows animals also have stomach problemsBbehaves like that for personal reasonsCshows animals enjoy tasty foodDis a sign of rainB解析:推理判断题。根据第一部分的Doctors think dog
7、s and cats eat grass to help make their stomach better or maybe just because they like the taste of it.可知,猫狗吃草纯属自身的原因。2The underlined word “poisonous” in the text can best be replaced by “_”AdangerousBdeliciousCsimilarDusefulA解析:词义猜测题。根据该部分的if you dont want to put your dogs life at risk,dont feed it
8、 with chocolate可知,给狗喂食巧克力可能导致它们有生命危险。3Whats the main purpose of the text?ATo give advice on health.BTo report the latest discoveries in science.CTo provide information about certain stories.DTo test people on their knowledge of animals.C解析:写作目的题。通读全文可知,本文是一篇科普性文章,作者旨在向我们讲述了一些说法的真伪。故选C项。 完形填空One day
9、last June,Clifford Luther served a burger and fries to a man passing through his restaurant,Old West Express,in Saskatchewan,CanadA Two _1_ later,the man _2_ and wrote him a check(支票) for $510,000. “I thought,they were good burgers and fries,_3_ they werent that good,” Luther told CTV News.The _4_ m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411630.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级数学下册总复习总复习一数与代数第三课小数分数百分数作业pdf无答案北师大版.pdf
