2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT 2 WISH YOU WERE HERE SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT WISH YOU WERE HERE SECTION 知能演练轻松闯关 WO
- 资源描述:
-
1、A卷 单句语法填空1This time tomorrow I _(sit) there doing some more exercises.答案:will be sitting2Why did you buy this paint so early?I _(paint) my bedroom tomorrow, but I changed my mind.答案:was going to paint3They _(visit) Zhongshan Park at this time tomorrow morning.答案:will be visiting4Dont phone me betwee
2、n 5:00 and 6:00.We _(have) dinner then.答案:will be having5What are your plans, Alice?I _(teach) English in Beijing next year and _(study) my Chinese at Beijing University.答案:will be teaching;will be studying6The science teacher told us that he _(move) to London next month.答案:would move7Will you be fr
3、ee at three this afternoon?No, I wont.I _(attend) a meeting.答案:will be attending8We were all surprised when she made it clear that she _(leave) soon.答案:would leave9I _(start) when the telephone rang.答案:was about to start10Nick didnt know that the journey was a very special one that _(change) his lif
4、e.答案:was to change 阅读理解As a nation in the South Pacific Ocean, Fiji has clear waters, colorful coral reefs(珊瑚礁) and so on. Here are a few of Fijis wonderful and quiet places.Kokomo Private Island FijiKokomo Private Island Fiji sits in the southeastern corner of the islands. Visitors can hide at thei
5、r private pool, head out for a sunrise fishing tour and go diving among the famous Great Astrolabe Reef or book a sunset boat. But at the end of the day, most of them relax the same waywith cocktails(鸡尾酒) at the Walker DPlank restaurantbar.If you want to know more information, please call6797764441.
6、Turtle IslandTurtle Island is in the western Yasawa Island. You can take a 30minute seaplane, a tiny sixseat plane that affords amazing views of the island. The 1980 film The Blue Lagoon was shot(拍摄) there.Before heading out each morning, guests select their lunch menu and carry a handy walkietalkie
7、, a small radio used to send or receive messages, so that they can order more food or drinks if needed.Please call 18002554347 to know more about Turtle Island.Six Senses FijiSix Senses Fiji is on Malolo Island in the Mamanucas. The place centers around a hot spring spa and wellness village. Guests
8、can have yoga classes, personalized nutrition(营养) programs, sleep consultations and outdoor fitness programs. If you want to know more, please call 6796750284.Likuliku LagoonLikuliku offers overwater houses. Guests will find glass floors inside where they can observe colorful coral reefs, various fi
9、shes, turtles and so on.During the day, guests can choose from a long list of outdoor activities, such as diving, surfing, waterskiing, local village visits, or simply relaxing at Tatadra Spa.Please call 6796663344 to get more information.【解题导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了斐济的几个旅游胜地。1What may be the most popular
10、 activity on Kokomo Private Island Fiji?ARelaxing at the Walker DPlank restaurantbar.BHeading out for a sunrise fishing tour.CHiding at their private pool.DBooking a sunset boat.A解析:细节理解题。根据Kokomo Private Island Fiji部分的But at the end of the day.Walker DPlank restaurantbar可知,在Walker DPlank restaurant
11、bar放松可能是Kokomo Private Island Fiji最流行的活动。2On Turtle Island, the guests can _Atake yoga classesBwatch some moviesCenjoy good dining servicesDsee beautiful sunset scenesC解析:细节理解题。根据Turtle Island部分的Before heading out each morning.if needed.可知,在Turtle Island,客人们可以享受很好的餐饮服务。3Who will be interested in Six
12、 Senses Fiji most probably?APeople liking diving.BPeople enjoying fishing.CPeople loving watching movies.DPeople paying attention to health.D解析:推理判断题。根据Six Senses Fiji部分的The place centers around.outdoor fitness programs.可知,关注健康的旅行者最有可能会去Six Senses Fiji。 完形填空Recently, I had a new mate at work. She _1
13、_ to town from Colorado and has just been here for a month. She shared a(n) _2_ story with me. When she was telling me the story, I could _3_ see tears in her eyes.Her family was moving into their new home. During this time, a lot of bank business _4_ were taking place on their account (账户). This se
14、nt a red flag to their bank. The bank tried to call them,but they had _5_ their phone numbers, so the bank put a stop to their account. My friend, not _6_ of this, went shopping in the supermarket.When they finally went to check out, they were _7_ to see that their method of _8_ was stopped.With no
15、cash and no way to get cash, they were not sure _9_ to do next. However, _10_ asking any questions, the lady in front of them _11_ her card in the machine and paid for their goods.After that, they tried to get her information to _12_ the money, but the lady asked them not to _13_ it. She had no look
16、 of judgment, just smiled and left the store. My friend and her family then left, extremely surprised._14_ like this had ever happened to them before.Two weeks later, my friends _15_ their little boy out for his birthday. They went to a nearby Mexican restaurant. After they were _16_ , their waitres
17、s came up to their table. It was just the kind _17_ lady who had paid for their groceries! They all had a big laugh, and would they give her a _18_ ? Yesthe amount of cash she paid for their goods, much _19_ than her 20 percent service fee, and a new _20_ !【解题导语】作者的朋友在局促尴尬之时,遇到素不相识的女士毫不犹豫地伸出援手,这是幸运,
18、也是缘分。1A.wentBtravelledCdroveDmovedD解析:根据后文可知,作者的朋友一家是搬到这里的,故选D项。2A.amusing Btouching Cinteresting DexcitingB解析:根据下文的故事内容,可知这是一个感人的(touching)故事。3A.hardly Bespecially Cclearly DcalmlyC解析:根据上文的a touching story可知,在讲述这件事的过程中,作者的朋友很激动,因此可以清楚地(clearly)看到她流泪。 4A.activities Btrips Cproblems DideasA解析:根据下文的.s
19、o the bank put a stop to their account.可知,在他们搬家的过程中,他们的银行账户发生了很多次交易活动(activity),这些交易活动很可能使他们的信用卡刷爆了,致使银行封了他们的账户。5A.recorded Bchanged Csold DforgottenB解析:作者的朋友一家因为搬家了,所有很有可能换了(changed)他们的电话号码,所以银行才联系不上他们。6A.proud Bafraid Caware DconfidentC解析:作者的朋友由于更换电话号码,没有及时得到银行封账户的通知,因此在毫不知情(aware)的情况下到超市购物了。7A.sh
20、ocked Bfrightened Cexcited DrelaxedA解析:因为事先不知道账号被封,所以当他们无法付款的时候,感到很震惊(shocked)。8A.teaching Blearning Ctreatment DpaymentD解析:因为他们是购完物去结账,所以发现了支付(payment)方式被关闭了。9A.how Bwhat Cwhich DwhyB解析:因为没有现金也取不了现金,所以他们不知道接下来该怎么办了。10A.for Bby Cwithout DbeforeC解析:根据后文那位女士直接付款的举动可推断,她应该是没有(without)问任何问题,直接拿出卡替他们付了钱。
21、11A.threw Bplayed Cfound DplacedD解析:根据上下文内容可知,那位女士把自己的卡放置到(placed)了刷卡机上,帮作者的朋友付了账。12A.pay off Bturn down Cpay back Dturn toC解析:根据get her information可知,作者的朋友向这个女士要信息,以便日后可以还钱(pay back)。13A.aim at Bworry about Csearch for Dlook afterB解析:热心的女士拒绝接受偿还,只是要作者的朋友不必挂心(worry about)此事。14A.Something BNothing CA
22、nything DEverythingB解析:根据surprised可以判断,作者的朋友她们从来没遇到过这样的事(nothing)。15A.took Bpicked Csent DpushedA解析:带孩子出去过生日应为take sb.out。16A.served Btreated Cpaid DseatedD解析:根据their waitress came up to their table 可知,作者的朋友和家人是坐下(seated)之后,服务员才来到跟前。17A.leading Bmissing Csmiling DworkingC解析:根据上文just smiled.可知,那位女士微笑
23、的举动给人留下深刻印象,成为她标志性的动作,所以此处作者使用smiling作为限定语,让人再次想起这位女士的善行。18A.reward Btip Cdinner DpraiseB解析:因为这位女士恰好是这个餐厅的服务员,而之前又替作者的朋友付了购物的钱,所以综合上下文可知,此处应该是指给了这位女士一些小费(tip)。19A.better Bmore Chappier DcheaperB解析:作者的朋友为了答谢热心女士,不仅偿还了当初被垫付的钱,还加上了远远多于(more)20%的服务小费的钱。20A.friend Brelative Ccustomer DworkmateA解析:此处指因为此事
24、结缘,又交了一个朋友(friend)。B卷 阅读理解ANinetyfive percent of American families are now online, with adults spending averagely five hours a day at home on the computer, which greatly influences their life, according to a new study. Yes, were connecting more with friends, but were also having dinner quickly so we
25、 can update our Facebook status. Does your life suffer from too much time spent online, and do you properly protect your familys identity when you share their information online? Heres how to take control of them.According to Sherry Turkle, professor of psychology at MIT, many people use their compu
26、ters to avoid the messiness of real life. Its difficult to refuse a friend, but its easy to send out an email to do that. When you find yourself hiding behind your screen, make an effort to reconnect with people face to face. “Its not because the technology is bad,” says Turkle. “Its a matter of fig
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411666.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018-2019学年高二语文苏教版选修唐宋八大家散文选读课件:专题六 第19课 送董邵南序 .ppt
