2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练11 阅读强化训练(十一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练11 阅读强化训练十一 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 素养 同步 阅读 强化 训练 11 十一 WORD
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(十一)(建议用时:25分钟) 阅读理解Choosing a hotel, restaurant or new product can be a hard task. Theres so much on offer, and making a mistake can be expensive. This is why many people turn to online user reviewsopinions and information thats supposedly written by people who have used a service or bought a
2、 product. But can we trust them?About 70% of Americans say they believe online user reviews. According to experts, this is because when we read a review by another person, we feel like were getting a personal recommendation(推荐) from a friend. But a recent study shows that about one third of online r
3、eviews are not true.Of course, companies are in need of good reviews so some of them have started to “play” the system. But how do they do it? Simple! One way is to give good reviews of your own product or service. Bestselling writer RJ Ellory was recently caught writing 5star reviews of his own boo
4、ks on A. He called one of his books a “modern masterpiece” and said another would “touch peoples souls(心灵)”. RJ also wrote unkind reviews of his competitors books.Another way is to “buy” good reviews. Just recently, the Cove Hotel in Cornwall was caught giving guests discounts(折扣) if they wrote “hon
5、est but positive” reviews on TripAdvisor. The idea workedone guest called the Cove “a dream came true” and another simply wrote, “I didnt want to leave!”Some people are even making a living by writing untrue reviews. In 2010, American Todd Rutherford created GettingBookR (it has since closed down).
6、For $99, Todd would write a positive review of your book on A;and for $999, hed write 50. At one point, Todd was making more than $28,000 per month; and one of his clients(客户) (John Locke) became a bestselling author because of Todds reviews. So, just be careful when you are looking for reviews of t
7、he things you need on the Internet.【解题导语】本文是一篇说明文。作者主要对网上购物后产品或服务质量的评语提出了质疑。1Which of the following words can best describe RJ Ellory?AProud.BFriendly.CImpolite.DDishonest.D解析:推理判断题。由第三段中的writing 5star reviews of his own books和RJ also wrote unkind reviews of his competitors books.可知,RJ Ellory这个人很不诚实
8、,故选D项。2What do we know about the Cove Hotel?AIt is the most popular hotel on TripAdvisor.BIt is close to the city center but has poor service.CIt is not as good as what people say on the Internet.DIt allows guests to pay less if they write reviews.C解析:细节理解题。由第四段中的the Cove Hotel in Cornwall was caugh
9、t giving guests discounts(折扣) if they wrote “honest but positive” reviews以及两位顾客的评语可知,这家宾馆实际上并没有评语说的那么好,故选C项。3GettingBookR _Amade John Locke a popular writerBoffers 50 reviews at most for one bookCwas created by Todd Rutherford in 2000Dis a good website to learn about new booksA解析:细节理解题。由最后一段中的Americ
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411691.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
