2019-2020学年译林版英语必修二练习:UNIT 3 SECTION Ⅱ WORD POWER .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二练习:UNIT SECTION WORD POWER 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 练习 UNIT WORD
- 资源描述:
-
1、.品句填词1The lighthouse flashes signal (信号) twice a minute.2They chased each other through the streets at breakneck speed (速度)3My sons dream (理想) is to be an astronaut.4Our food and water will last (维持,持续) three days.5I went too late to see that film star (明星)6That remark does not refer (指) to her.7Cin
2、derella married (结婚) a prince eventually.8Such cooperation must be based (基础) on trust.9. Once (一旦) you start a task,you must bear it through.10Her warning (警告) is directed at him.单句语法填空1By yesterday morning,he had called (call) me ten times.2I saw Lin Feng yesterday.We had not met (not meet) each o
3、ther for five years.3I returned the book that I had borrowed (borrow)4. He said that he knew (know) her well.5They had done (do) the work by 11 oclock yesterday morning.6. The pop singer was leaving/had left (leave) when I got to the music hall last night.7I had intended (intend) to see you yesterda
4、y but I was too busy.8What were you doing when Jim phoned you?I had finished (finish) my homework and was starting to take a shower.9The money he spent during the trip added (add) up to more than 50 dollars.10Mr Guo is more than a teacher.He writes very good novels.阅读理解AMr and Mrs Smith always spent
5、 their summer holidays in New Jersey in the past,staying in a small inn at the foot of a hill.One year,however,Mr Smith made a lot of money in his business,so they decided to go to London and stay at a really good hotel while they went touring around the famous city.They flew to London and arrived a
6、t their hotel late one evening.They expected that they would have to go to bed,hungry,because in that small inn in New Jersey,no meals were served after seven.They were therefore surprised when the man who received them in the hall asked whether they would take dinner there that night.“Are you still
7、 serving dinner?”asked Mr Smith.“Yes,certainly,sir,”answered the man.“We serve it until half past nine.”“What are the times of meals then?”asked Mr Smith.“Well,sir,” answered the man,“we serve breakfast from seven to half past eleven in the morning,lunch from twelve to three in the afternoon,tea fro
8、m four to five,and dinner from six to half past nine.”“But that hardly leaves any time for us to see the sights of London,”said Mrs Smith.语篇解读本文是一篇记叙文,讲述了常年在新泽西居住的史密斯夫妇偶然来到繁华热闹的伦敦之后,因为居住差异而闹出的笑话。1Mr and Mrs Smith in the past .Ahad often stayed in a big hotel in New JerseyBhad traveled to many places
9、Coften stayed in a small innDhad made a lot of money解析:细节理解题。根据第一段的第一句话可知C项正确。答案:C2When they arrived at the hotel,they found .Ano meals were served after sevenBdinner was still being served after sevenCtheir plane had arrived too lateDthey had to go to bed,hungry解析:细节理解题。根据第二段可知他们认为他们去宾馆晚了,与以前的小宾馆一样
10、7点以后就没有晚餐了,但侍者来问他们是否吃晚餐,答案为B。答案:B3Mrs Smith .Athought she would have plenty of time to see the sightsBwas afraid they would have no time to tour around LondonCthought the hotel was not as good as the small innDthought the hotel was much better than the small inn for its good meals解析:推理判断题。根据文章最后一句Mr
11、s.Smith所说的话进行推测,她担心吃饭的时间那么长,没有时间去旅游观光。答案:BBA gentleman put an advertisement in a newspaper for a boy to work in his office.Out of the nearly fifty men who came to apply,the man selected one and dismissed (解散) the others.“I should like to know,”said a friend,“the reason you preferred that boy,who bro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411712.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
