2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 4 PUBLIC TRANSPORT SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT PUBLIC TRANSPORT SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、学生用书P79 品句填词1Ive made a _ (预订) for you on the morning flight.答案:reservation2They hoped this would lead to the _ (离开) of all foreign forces from the country.答案:departure3She is always _ (守时) but today she was late.答案:punctual4The teenager became more _ (好斗的) after the quarrel with his parents.答案:aggr
2、essive5The country _ (违反) the international agreement.答案:violated6A crisis has _ (出现) in the Foreign Office.答案:arisen7The mother _ (切成) the apple into halves and handed them to their children.答案:split8People were _(装载) bags of rice onto the truck.答案:loading 单句改错1As if it will take me six weeks, I am
3、 determined to finish the job. _答案:AsEven2Fill in the blanks with prepositions where is necessary. _答案:去掉is或is前加it3She has finished the work earlier than expect. _答案:expectexpected4Away run the defeated army, leaving many wounded soldiers. _答案:runran5They arrived at a house, in front of which sittin
4、g an old man._答案:sittingsat 完成句子1如果你服药的时候按照包装上的说明服用,我认为这种药会很快起作用的。Follow the instructions on the packet _ the drug and the drug, I think,will work soon.答案:when taking2我想明天下午我能修好你的车,如果不那样的话,你得等到星期五。I think I can fix your car tomorrow afternoon._, youll have to wait till Friday.答案:If (it is) not (fixe
5、d)3在英格兰一所大学的讲堂里坐着一位教授。In a lecture hall of a university in England _答案:sits a professor4即使计算是对的,科学家们从来不能肯定他们把所有的可能性都包含了。_ the calculation is right, scientists can never be sure that they have included all possibilities.答案:Even if/though5门开了,她走了进来。The door opened and _答案:in she came 课文语篇改错The number
6、of road accidents and the deaths arisen from those accidents has been increased greatly over the past year.This notice is aimed at increasing people knowledge of the problem.We must all be aware the potential causes of traffic accidents and act to preventing them. This is true of everyone as acciden
7、ts affect drivers of vehicles as well as cyclists and pedestrians. We all had a responsibility to prevent accidents.Drivers should pay attention to surrounding traffic, but get ready when another driver does something wrongly. Never speak on the phone while driving on the road. Beside, dont drive af
8、ter drinking and dont allow anyone drunk to drive. Last but not least, drivers should be careful near schools because there are like to be many children.答案:The number of road accidents and the deaths from those accidents has increased greatly over the past year.This notice is aimed at increasing kno
9、wledge of the problem.We must all be aware of the potential causes of traffic accidents and act to them. This is true of everyone as accidents affect drivers of vehicles as well as cyclists and pedestrians. We all a responsibility to prevent accidents.Drivers should pay attention to surrounding traf
10、fic, get ready when another driver does something . Never speak on the phone while driving on the road. , dont drive after drinking and dont allow anyone drunk to drive. Last but not least, drivers should be careful near schools because there are to be many children.A卷 学生用书P145(单独成册) 单句语法填空1Once _ (
11、begin), it must be done well.答案:begun2I want to make a _(reserve) for a single room.答案:reservation3He held off his _(depart) until his sister came.答案:departure4There is no problem _ me to be punctual for work though I have to travel that far.答案:for5Unexpected difficulties _(arise) in the course of t
12、heir experiment.答案:arose6The ship is loaded _ military equipment.答案:with7We are putting _ an education revolution in Britain today.答案:through8John was an _(aggress) salesman who did his job quite well.答案:aggressive9Dont decide _ important matters too quickly.答案:on/upon10Their car speeded _ when it r
13、eached the country.答案:up 阅读理解ABelieve it or not, optical illusion(错觉) can cut highway crashes.Japan is a case in point.It has reduced automobile crashes on some roads by nearly 75 percent using a simple optical illusion.But stripes, called chevrons(人字形), painted on the roads make drivers think that
14、they are driving faster than they really are, and thus drivers slow down.Now the American Automobile Association Foundation for Traffic Safety in Washington DC.is planning to repeat Japans success.Starting next year, the foundation will paint chevrons and other patterns of stripes on selected roads
15、around the country to test how well the patterns reduce highway crashes.Excessive(too great) speed plays a major role in as much as one fifth of all fatal traffic accidents, according to the foundation.To help reduce those accidents, the foundation will conduct its tests in areas where speedrelated
16、hazards(danger) are the greatest curves(曲线), exit slopes, traffic circles, and bridges.Some studies suggest that straight, horizontal bars painted across roads can initially(最初) cut the average speed of drivers in half.However, traffic often returns to full speed within months as drivers become used
17、 to seeing the painted bars.Chevrons, scientists say, not only give drivers the impression that they are driving faster than they really are but also make a lane appear to be narrower.The result is a longer lasting reduction in highway speed and the number of traffic accidents.【解题导语】本文是一篇说明文,作者通过这篇文
18、章主要向我们讲述的是一种新型的可以控制汽车速度的方式。1The passage mainly discusses _Aa new way of highway speed controlBa new pattern for painting highwaysCa new way of training driversDa new type of optical illusionA解析:主旨大意题。通读全文,我们可以知道,在高速公路上画各种线是为了让司机觉得车速过快,从而达到控制车速的目的,文章讲述的是一种新型的可以控制公路速度的方式;故选A。2On roads painted with che
19、vrons, drivers tend to feel that _Athey should avoid speedrelated hazardsBthey are driving in the wrong laneCthey should slow down their speedDthey are coming near to the speed limitC解析:细节理解题。根据文章第二段“painted on the roads make drivers think that they are driving faster than they really are”道路上画的人字形标志
20、让司机觉得他们的驾驶速度比他们真实的更快,因此司机慢下来,可知司机会减速;故选C。3The advantage of chevrons over straight,horizontal bars is that the former _Acan keep drivers awakeBcan cut road accidents in halfCwill look more attractiveDwill have a longer effect on driversD解析:细节理解题。根据文章最后一段“The result is a longer lasting reduction in hi
21、ghway speed and the number of traffic accidents.”可知,人字形线比直线、水平线对控制车速有更长久的影响;故选D。4The American Automobile Association Foundation for Traffic Safety plans to _Atry out the Japanese method in certain areasBchange the road signs across the countryCreplace straight,horizontal bars with chevronsDrepeat th
22、e Japanese road patternsA解析:推理判断题。根据文章第三段“Now the American Automobile Association Foundation for Traffic Safety in Washington DC.is planning to repeat Japans success.”现在在华盛顿特区的美国汽车协会为了交通安全正在计划效仿日本的成功的例子,可知美国要学习日本的方式;故选A。BCities are likely to be affected by overheating, thanks to something called the
23、 urban heat island effect. Cities tend to be short of trees, which provide shade, and they are covered with black pavement, which absorbs heat from the sun. Think of how it feels to wear a dark shirt versus a white shirt on a sunny day. A black shirt absorbs light, heating you up. But a white shirt
24、reflects light, keeping you cool.The average temperature in a city of a million or more people can be more than 5 degrees F hotter than surrounding areas. That extra 5 degrees can turn a hot day from uncomfortable to deadly. As temperatures rise, cities will be an especially dangerous place to live
25、during a heat wave. To protect public health, city officials are going to make the city cooler.As part of that effort, Los Angeles is coating its roads in CoolSeal, a gray paint that keeps streets and parking lots 10 degrees cooler than black asphalt(沥青). It will help Angelinos save money during the
26、 summer, when air conditioning sends power bills soaring. And it will save lives by lowering temperatures and improving air quality. Hot weather worsens air pollution by turning car exhaust into smog, which can make life miserable for people with asthma(哮喘) and other breathing problems.Of course, LA
27、. will have to do more than paint over a few streets to cool off the city. Angelinos will also need to plant more trees and apply white paint to rooftopsat least those not already covered in solar panels. While LA. is a pioneer of reflective streets, other cities, like New York, are already experime
28、nting with reflective roofs or, like Melbourne, lowering the temperature by planting trees. LA. is hardly alone in its effort to stay cool.“This is an urgent challenge, and its much bigger than one person,” said Mayor Garcetti in a recent statement.“Climate change is a fact of life that people in Lo
29、s Angeles and cities around the world live with every day.”【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了洛杉矶采取的降温方法,除了种植树木外,更主要的是将道路漆成灰白色、将房顶漆成白色,这些措施有效而环保,不仅降低了降温成本,还改善了空气质量、降低了哮喘等呼吸性疾病的发病率。5Which of the following contributes to the urban heat island effect?APlanting more trees in the streets.BCovering the streets with gray
30、 paint.CApplying reflective paint to rooftops.DFurnishing every house with air conditioners.D解析:细节理解题。根据第三段中的“air conditioning sends power bills soaring”可推知,夏天人们大量使用空调;又根据常识可知,空调外机的运行会导致气温上升,从而导致热岛效应,故D项符合题意。6What should the city officials emphasize during hot summer?AHow to make the city cooler.BWh
31、ere to wear a white shirt.CWhy to coat the roads with black paint.DWhen to cut off the electricity supply.A解析:细节理解题。根据第二段最后一句“To protect public health, city officials are going to make the city cooler.”可知,为了保护人们的身体健康,在炎热的夏季,城市的官员们着重考虑如何降低城市的温度,故A项正确。7What benefit can people gain from the use of Cool
32、Seal?AIncreasing the indoor activities.BPromoting the sale of air conditioners.CMaking life easier and more comfortable.DReducing the number of cold days.C解析:推理判断题。根据第三段,尤其是该段第二、三句“It will help Angelinos save money during the summer, when air conditioning sends power bills soaring. And it will save
33、lives by lowering temperatures and improving air quality.”可知,使用CoolSeal不仅有助于降低温度,还能在夏季节省空调开支和改善空气质量,从而让人们过得更舒适,故C项正确。8Whats the main idea of the passage?AL.A. adopted many approaches to fight against the heat.BL.A. calls on people to fight against global warming.CMore and more countries begin to pla
34、nt trees in the streets.DL.A. is painting its streets gray to keep the city cool.D解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了洛杉矶为了降低城市气温,除了种植树木外,还将道路漆成灰白色,并将房顶漆成白色,这些措施有效而且环保,不仅降低了降温成本,还改善了空气质量、降低了哮喘等呼吸性疾病的发病率。据此可知,D项最能概括文意。 语法填空I always have my own ways to learn English. First, I always read the text in advance so tha
35、t I can know what I must pay much attention to in class. 1._ my delight, when my teacher raises a question, I know how to answer more often. And whenever I answer a question 2._(correct), I have a strong sense of achievement.Besides, I always try to take notes in class. Important language points, gr
36、ammar rules,useful 3._(express) and key words are 4._ we want to take down. After class, I organize the notes so that I can have a better 5._(understand) of them. Of course, I will certainly read aloud the notes in the morning. To develop my interest in English, after class I 6._(wide) read English
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411738.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
