2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步练习:UNIT 1 THE WRITTEN WORD SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步练习:UNIT THE WRITTEN WORD SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、 品句填词The author is going to _(改编) his script for television.答案:adaptHis political reputation was tainted because he _(滥用) his power.答案:abusedWe had no food left at all and were getting _(绝望的)答案:desperateI had the operation on the _(建议) of my doctor.答案:recommendationThe car followed the _(急转弯) and tu
2、rns of the mountain road.答案:twistsEverybody likes Jack very much because he is _(慷慨的) in giving help.答案:generousMen can be just as _(虚荣的) as women.答案:vainBetty finds it hard to keep to the schools _(严格的) rules.答案:rigid9Genes determine the _(特征) of every living things.答案:characteristics10Is it possib
3、le to separate truth from _(虚构)?答案:fiction 单句改错1I recommend that he sees a lawyer for advice._ 答案:seessee2Can you adapt yourself for a new job?_答案:forto3We promise that their efforts and sacrifice will not have been for vain._答案:forin4You should make a rule to leave things where you can find them ag
4、ain._答案:在make后加it5I prefer to study English at home rather than to watch the match._答案:去掉第二个to 完成句子我为了一个约会而被迫等了两个小时。I was made _ two hours for an appointment.答案:to wait她不喜欢别人和她谈话的时候眼睛朝别的地方看。She _ when people talk with her with their eyes looking aside.答案:dislikes it3她宁愿自己死去,也不愿失去孩子们。She _ the childr
5、en.She _ the children.She _ the children.答案:would rather die than lose;prefers to die rather than lose;prefers dying to losing4我真希望看过这部电影。Id rather I _ the film.答案:had seen 课文语法填空As we all know, classics are the antiques of the literary world. They are examples of great writing and wisdom, and even
6、those 1._(write) centuries ago can still 2._(find) in bookshops and libraries today. Even some films are 3._(base) on them. Charles Dickens is one of Englands 4._(great) writers. Great Expectations is one of his famous 5._(novel). The story begins when Pip is seven.There is a twist in the plot 6._ a
7、 very generous stranger gives Pip a large fortune. Pip moves to London. Money and 7._(educate) have changed him. He becomes vain and ashamed of his background and even dislikes 8._ when Joe comes to visit him because Joe isnt a gentleman. He wins Estellas love.9._ later Pip changes a lot. He learns
8、10._(happy) and friends are more important than wealth.答案:1.written2.be found3.based4.greatest5.novels6.when7.education8.it9.But10.happinessA卷 单句语法填空1Because of the bad weather,I recommended _(put) off the sport meet.答案:putting2I prefer _(stay) at home rather than go to see a film.答案:to stay3The tea
9、cher raised his voice so that he could make himself _(hear)答案:heard4The weather was so cold _ they had to stay at home.答案:that5My aunt lived _ the worst years of the depression.答案:through6We tried many ways to argue him into following our advice, but _ vain.答案:in7What I shall never forget is your _(
10、generous)答案:generosity8The man lost in the desert was desperate _ water.答案:for9This movie is an _(adapt) from a real story.答案:adaptation10The doctor strongly recommended that he _(take) a holiday.答案:(should) take 阅读理解A home science experiment recently took the world by storm. Two teens from Toronto,
11、 in Canada, sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronauts trip on film.Mathew Ho and Asad Muhammad, both 17, used a weather balloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth. This is inside a part of Earths atmosphere.The two teens were inspired by a sim
12、ilar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology(MIT). The MIT students had launched a weather balloon with a camera into near space and taken many unusual images of the Earth. Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into
13、the space.Traveling to space is expensive for NASA, but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down. They bought much of their equipment used and even sewed the Lego mans parachute(降落伞) by hand. In total, the project cost only $400.“We had a lot of anxiety on launch day because there were h
14、igh winds when we were going up,” Mathew told reporters. They had to pump extra helium(氦) into the balloon so that it would rise quickly and avoid being blown too far off course by the strong winds.The toy astronauts journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth. Mathe
15、w and Asad then spent two weekends looking for their spacecraft. It had landed 76 miles away from the launch site.The student scientists are currently finishing up their final year of high school and applying for colleges. They are also looking into more doityourself space projects.“I guess the sky
16、is not really the limit anymore,” Mathew told reporters. “We never knew wed get this far. Its been a lesson for us that hard work pays off.”【解题导语】本文主要介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。1By saying “took the world by storm” in the first paragraph, the writer meant the experiment _Adestroyed the worldBf
17、looded the worldCfascinated the worldDmanaged the worldC解析:词义猜测题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。2Which of the following about the students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT) is RIGHT?AThey were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad.BThey helped Math
18、ew Ho and Asad Muhammad to achieve dream.CThey launched weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad.DThey studied with Mathew Ho and Asad Muhammad in the same school.A解析:细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。3How did Mathew and Asad keep their costs down?ABy sewing the weather balloon themselves.BBy
19、borrowing spacecraft from the MIT students.CBy making their spacecraft by hand.DBy using secondhand equipment.D解析:细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。4What problems did Mathew and Asad have on launch day?AThey ran out of helium.BThe wind was too strong.CThe balloon suddenly broke.DTheir spacecraft wa
20、s blown away.B解析:细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up”可知,在他们进行发射的那天遇到的问题是风比较大。 完形填空In February of 2005, Phil Belfiore was teaching one of Robert Frosts poems “Stopping by Woods on a Snowy Evening”. He liked it that he recorded it o
21、n his home answering machine, which would lead to one of the most unusual 1 of his life.When Phil returned from Easter vacation, he listened to his voice 2 . One gentleman caller 3 for dialing the wrong number. But, he added, hed really 4 the poem. Phil laughed and thought nothing more of it 5 the p
22、hone rang a few days later.Phil 6 Johns hollow voice immediately, who said sorry to 7 , but he was calling to hear the 8 again. The two men talked. It turned out that his brothers phone number was 9 from Phils by one digit(数字), thus the wrong number. Before hanging up, Phil told John to 10 anytime,
23、whether to hear the poem or just to have a chat.That was 11 years ago. Theyve spoken on the phone a few times a month ever since. It is John who is 11 the starter of most calls. However, Phil will ring if a long while has passed. Not 12 , John has been in poor health. His special voice is just the 1
24、3 of some heart trouble. They seem to always 14 when theres been a big sports event. The men like to discuss 15 most. John will also 16 Phil about his life. Slowly, their conversations have grown much more 17 . When asked what drew them together, Phil 18 that they were told friends. They planned to
25、meet twice, but circumstances went 19 them. Their friendship is based on the simple act of picking up the phone. “My best friend is someone Ive not yet met 20 ,” says John. Its as simple as that.【解题导语】文章介绍Phil和John通过一首诗歌结识,只是通过电话交流的特殊友谊。1AreceptionsBconsiderationsCconversations DfriendshipsD解析:根据下文“
26、My best friend”可知,Phil Belfiore将最喜欢的诗句录在电话留言上,这导致他一生最不寻常的友谊。friendships友谊。故选D。2Anews BmessagesCinformation DreportsB解析:根据上文“He liked it that he recorded it on his home answering machine,”可知,Phil复活节假期回来的时候,他听留言信息。messages信息。故选B。3Aapologized BcomplainedCgreeted DaskedA解析:根据下文“dialing the wrong number”
27、可知,一个绅士留言为打错电话道歉。apologized道歉。故选A。4Apreferred BnoticedCenjoyed DheardC解析:句意:但是他补充说他真地喜欢这首诗。enjoyed喜欢,享受。故选C。5Awhen BbeforeCafter DuntilD解析:句意:Phil笑了,没有多想这件事直到几天后电话再次响起。否定词和until搭配,意为:直到才故选D。6Aheard BknewCanswered DrecognizedD解析:Phil立刻就认出John的空洞的声音。recognized识别出,故选D。7Aphone BbotherCcome DexpressB解析:根
28、据“sorry”可知,John为打扰Phil道歉。bother打扰。故选B。8Avoice BsongCpoem DringC解析:根据上文“But, he added, hed really . the poem.”可知,John是来听这首诗的。poem诗歌。故选C。9Abroken away BdifferentCkept away DfarB解析:根据下文“thus the wrong number”可知,John哥哥的电话和Phil的电话不同,差了一个号码。different不同。故选B。10Acall back Bcall offCcall on Dcall forA解析:根据下文“
29、whether to hear the poem or just to have a chat”可知,Phil让John随时都可以打电话来。call back回电话。故选A。11Astill BevenCever DneverA解析:句意:John仍然是开始打大部分电话的人。still仍然。故选A。12Aangrily BsurprisinglyCexcitedly DproudlyB解析:根据下文“John has been in poor health.”可知,John身体状况差一点不令人惊讶。surprisingly令人惊讶。故选B。13Acontribution Bexpectatio
30、nCinstruction DsituationA解析:句意:他的特殊声音是因为一些心脏问题导致的。contribution贡献,导致的原因。故选A。14Aarrive Bget togetherCconnect Dcome aroundC解析:根据下文“when theres been a big sports event”可知,当有重大的体育赛事的时候,他们还会联系。connect联系。故选C。15Achanges BfriendsCinterest DfootballD解析:根据上文“when theres been a big sports event”可知,他们最喜欢谈论足球(foo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411763.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
名校课堂期末真题卷七年级下册数学苏科版答案.pdf
