2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION 知能演练轻松
- 资源描述:
-
1、 品句填词1I want to get a new passport but I dont know the (程序).答案:procedure2Soldiers are expected to (服从) their orders without questions.答案:obey3It is virtually impossible to (预测) the future accurately.答案:predict4So (有才能的) was Beethoven that he composed lots of wonderful music in his lifetime.答案:talent
2、ed5The English teacher suggested that he (should)(分配) more time for listening to the BBC.答案:allocate6The president hopes that the people will be better off when he (辞职) than when he started.答案:quits7Weve got into trouble and we all hope that someone will come to our (帮助).答案:assistance8I hurried to t
3、he scene in an (立即).答案:instant 单句改错1Ill arrange a car to pick you up at the railway station. 答案:arrange后加for2They found the farmers house under the assistance of a boy. 答案:underwith3In instant, he took off his coat and jumped into the water. 答案:instant前加an4In my opinion, there is no point to getting
4、 upset about it. 答案:toin5The disadvantage is that rush hour, you may get stuck in traffic. 答案:rush前加at 完成句子1刚才我做的就是和他一起讨论如何解决这个问题。 What I did just now was him how to solve the problem.答案:discuss with2会议结束后, 每个人都想早点回家。 The meeting , everyone wanted to go home earlier.答案:over3天气许可的话, 明天我们去爬花果山。 Weathe
5、r , well go climbing Mount Hua Guo.答案:permitting4当台风袭击这个城市时, 许多市民正走在回家的路上。 Many citizens on the way home when the typhoon the city.答案:were walking;hit5我多么希望昨天晚上去参加那个晚会啊! How I wish I the party last night! 答案:had gone to 课文语篇改错Its nice to look back in the golden days, the school days.At that point in
6、 lives, you could have done something or become anyone.You may remember sometimes feel in the rush to grow up and be independent.For entertainment at weekends, you could see friends, visited your grandparents, read books or play sport.You didnt need think about hardships such that problems at work,
7、or worry about income or how to take care of a family.And remember to study hard so that you can feel proud of and have a wonderful life after you have made many achievements.答案:Its nice to look back the golden days, the school days.At that point in , you could have done or become anyone.You may rem
8、ember sometimes in rush to grow up and be independent.For entertainment at weekends, you could see friends, your grandparents, read books or play sport.You didnt need think about hardships such problems at work, or worry about income or how to take care of a family. remember to study hard so that yo
9、u can feel proud and have a wonderful life after you have made many achievements.A卷 单句语法填空1Wait a moment, and Ill be with you an instant.答案:in2In this letter, I would like to convey my sincere appreciation to you for your (assist).答案:assistance3Would you please make (arrange) for a dinner party of t
10、en persons? 答案:arrangements4I was so familiar with him that I recognized his voice instant I picked up the phone.答案:the5Three years later, it was obvious that he became too weak and had to take a doctors suggestion and quitted (surf) the Internet.答案:surfing6We believe that this concept will be accom
11、panied our customers together with the development and growth.答案:by7With many major economic problems remaining to be solved, there is no point (predict) the growth rate of this year now.答案:predicting8The (instantly) she stepped onto the stage, all the audience stood up, applauding.答案:instant9The re
12、ason why the programme is designed is that the designer wants to (entertainment) the audience.答案:entertain10The room was flooded with warm and (gold) sunlight.答案:golden 阅读理解AMeeting people from another culture can be difficult.From the beginning, people may send the wrong signal.Or they may pay no a
13、ttention to signals from another person who is trying to develop a relationship.Different cultures emphasize the importance of relationship building to a greater or lesser degree.For example, business in some countries is not possible until there is a relationship of trust.Even with people at work,
14、it is necessary to spend a lot of time in “small talk”,usually over a glass of tea,before they do any job.In many European countries,like the UK or France,people find it easier to build up a lasting working relationship at restaurants or cafe rather than at the office.Talk and silence may also be di
15、fferent in some cultures.I once made a speech in Thailand.I had expected my speech to be a success and start a lively discussion;instead there was an uncomfortable silence.The people present just stared at me and smiled.After getting to know their ways better, I realized that they thought I was talk
16、ing too much.In my own culture,we express meaning mainly through words,but people there sometimes feel too many words are unnecessary.Even within Northern Europe, cultural differences can cause serious problems.Certainly,English and German cultures share similar values; however, Germans prefer to ge
17、t down to business more quickly.We think that they are rude.In fact,this is just because one culture starts discussions and makes decisions more quickly.People from different parts of the world have different values, and sometimes these values are quite against each other.However,if we can understan
18、d them better,a multicultural environment will offer a wonderful chance for us to learn from each other.【解题导语】文章讲述的是不同国家之间不同的文化差异。1People who have a “small talk” expect to .A.know business affairsB.make some new friendsC.develop closer relationshipsD.find a better business partnerC解析:细节理解题。根据文章第二段最后
19、两句可知,人们通过small talk主要是拉近关系、增进感情,特别是和生意伙伴之间。故选C。2According to the text, the people in Thailand .A.dislike lively discussionsB.are very rude to foreignersC.like keeping silent at any timeD.are good at talking with foreignersA解析:推理判断题。根据文章第三段可知,在泰国,人们并不喜欢夸夸其谈,更喜欢简洁明了和安静。故选A。3Germans start business more
20、 quickly than Englishmen probably because of .A.their different valuesB.their special charactersC.their unique culturesD.their cultural problemsC解析:细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Certainly,English and German cultures share similar values; however, Germans prefer to get down to business more quickly.We think that
21、 they are rude.In fact, this is just because one culture starts discussions and makes decisions more quickly.”可知,德国人更喜欢快速地、高效地进行工作和做生意,这是他们的文化特点。故选C。4What can be the best title for the text?A.Multicultural EnvironmentB.CrossCultural DifferencesC.How to Understand Each OtherD.How to Build Up a Relati
22、onshipB解析:标题归纳题。文章讲述的是不同国家之间存在的不同的文化差异,进而促成了各自不同的处理问题的方式。故选B。BMy relationship with my dad had been not good for a whileright around the time I started noticing he was drinking too much. Then my parents got divorced(离婚).When he was drunk, instead of taking care of me, I had to take care of him.Althou
23、gh there were some bad moments, he was a good father.Seven years ago, my dad told me that he had joined an AAmeeting(戒酒会). Once he had told me, he asked if I wanted to go along with him to it. It had never occurred to me that he needed someones support.I didnt know much about AA. Id only seen scenes
24、 in films, in which people sit together in a circle and tell their stories. I was also aware of some bad comments surrounding the organization. Some say its overly religious and that theres no science behind the treatment. But Id never had any direct experience with it. Curious about it, I accepted
25、his invitation.As it turned out, I was the only family member there. Everyone got the chance to speak; while all stories were unique, they carried some common themes: a thirst for what you know you cant have, the struggle following a relapse (复发), guilt, shame and sadness. I clearly remember having
26、the lump in my throat after hearing everyones most private stories, including my dads. I felt so many emotions at oncehappiness, pride, love, hope and gratefulness.My dad is about to celebrate 15 years of being sober (清醒的). These days, he also acts as a volunteer for other members. Were both so much
27、 better off than when he was at his worst. AA isnt for everyone, and it certainly isnt the only way to sobriety, but in our case, I like to focus on the fact that without my dad getting help that way,he might still have been a stranger to me.【解题导语】本文记叙了作者和父亲一起参加一次戒酒会的经历。5What can we learn from the f
28、irst paragraph?A.The author didnt love her father.B.The author didnt want to take care of her father.C.The authors father didnt quit drinking until divorce.D.The authors fathers drinking problem did harm to his family.D解析:推理判断题。根据第一段的right around the time I started noticing he was drinking too much.
29、Then my parents got divorced(离婚).可知,作者父亲的酗酒问题伤害了他的家庭。6Why did the authors father ask her to go to the AAmeeting with him?A.He needed support from her.B.He wanted to get better treatment.C.He felt nervous being with other people.D.He wanted to tell stories to her.A解析:细节理解题。根据第二段的Once he had told.It h
30、ad never occurred to me that he needed someones support.可知,父亲希望和作者一起去戒酒会是希望得到作者的支持。7What does the underlined part in Paragraph 4 mean?A.Feeling proud.B.Feeling touched.C.Losing my patience.D.Making some comments.B解析:词义猜测题。根据第四段划线部分下文I felt so many emotions at oncehappiness,pride,love,hope and gratef
31、ulness.可知,听了这些故事作者十分感动。8What does the last paragraph imply?A.It is helpful to share stories with others.B.It took the authors father 15 years to quit drinking.C.The author advises people to seek help from an AAmeeting.D.The AAmeeting helped improve the authors relationship with her father.D解析:推理判断题。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411797.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
