2020-2021学年人教版英语必修3课后作业:UNIT 3 WARMING UP & READING (Ⅰ)——READING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课后作业:UNIT WARMING UP READING READING WORD版含解析 2020 2021
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读理解AWhat do Tom Sawyer and Jumping Frogs have in common? Stories about both of them were created by one man: Mark Twain. Twain was four years old when his family moved to Hannibal, Missouri, located on the west bank of the Mississippi. Twain grew up there and was fascinated with (对着
2、迷) life along the riverthe steamboats, the giant lumber (木头) rafts, and the people who worked on them.The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County is one of Twains best loved short stories, and The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels. Both these works are celebrated by event
3、s held during National Tom Sawyer Days, which originated in the late 1950s and became national in the 1960s. Children enter their frogs in the jumping contest during National Tom Sawyer Days. Theres also a fence painting contest to see who can paint the fastest. The idea for this contest comes from
4、a scene in Tom Sawyer, in which Tom has been told to paint the fence in front of the house he lives in. Its a beautiful day, and he would rather be doing anything else. As his friends walk by, he makes them believe that its fun to paint, and they join in the “fun”. By the end of the day, the fence h
5、as three coats of paint!Although the story of Tom Sawyer is a fiction (虚构的事), its based on facts. If you go to Hannibal, youll see the white fence, which still stands at Twains boyhood home.本文主要介绍了马克吐温的两部作品及全国汤姆索亚日期间的一些活动。1Which of the following statements about Mark Twain is TRUE?AHe was born in Ha
6、nnibal.BHe enjoyed his life in Hannibal.CHe spent most of his childhood on the Mississippi.DHe often went rafting (坐船漂流) on the Mississippi with his parents.答案:B解析:细节理解题。从第一段第四句“Twain grew up there and was fascinated with (对着迷) life along the river.”可知B项正确。2National Tom Sawyer Days were created _.Aa
7、bout forty years agoBin memory of a great writerCshortly after Twains deathDto improve kids interest in reading答案:B解析:推理判断题。第二段说全国汤姆索亚日期间会举办不同的活动,旨在颂扬这两部作品,由此推知是为纪念这两部作品的作者马克吐温的。3Who will win the fence painting contest?ABob, painting the longest.BJulia, painting most carefully.CJim, painting in the
8、newest way.DJohn, painting in the shortest time.答案:D解析:推理判断题。由第二段第四句“Theres also a fence painting contest to see who can paint the fastest.”可推知能在最短的时间内漆完篱笆的将获胜,故选D项。4From the white fence at Twains boyhood home, we know that _.Athe story of Tom Sawyer is based partly on Twains experiencesBthe story o
9、f Tom Sawyer is based totally on Twains imaginationCTwains old house is painted by the fence painting competitorsDTwains old house is visited by people from all over the country答案:A解析:推理判断题。至今仍伫立在吐温孩童时期的家外的那片白色篱笆是用来说明句首结论的“Although the story of Tom Sawyer is a fiction(虚构的事), its based on facts.”。因为从
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412073.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
53核心题高中英语人教版必修2检测卷.pdf
