2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT 4 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING—LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT SECTION WARMING UP READINGLANGUAGE POINTS WORD版含
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.品句填词1Professor Lis new theory (理论) proved to be correct.2Whether life exists (存在) on other planets is still unknown to us.3All of us believe that they are a good match (一对)4It is known to all that too much drink is harmful (有害的) to our health.5His experience was multiplied (增加) as t
2、he years passed.6Luckily, the bomb didnt explode and the crowd were safe.7The puzzle is still unsolved up to now.8My parents wouldnt allow me to go to the party in the evening.9His hometown is Sichuan and thus he went back to work there after his graduation.10Unlike most people in the office, I dont
3、 come to work by car.单句语法填空1The monthly sales of Mo Yans works multiplied(multiply) many times compared with those before he won the Nobel Prize for Literature.2Roger had a GPS device fitted in his car in case he lost his way in the city.3The plan broke down just because people were unwilling to coo
4、perate.4He minds so much about his position in the office that he watches for any chance to be promoted.5The contract is very important for both of you,so studying it in detail before signing is necessary.6We all regard it our duty to help those who are too poor to go to school.7Im afraid well have
5、to work extra hours for there are still some problems remaining to_be_settled (settle)8Whichever of you gets here first will get the prize.9It is none of your business what other people think about you.Believe in yourself.10What makes the film so attractive is the grand scene and moving plots.阅读理解Ma
6、rk Twain was a great writer. He was from the USA.He was born in 1835. He was also a famous speaker.He was famous for his sense of humor. Many people liked to listen to him talk because he liked to tell some interesting stories to make people laugh all the time.One day Mark Twain was going to a small
7、 town because of his writing. Before he was going to leave, one of his friends said to him that there were always a lot of mosquitoes in the town and told him that hed better not go there. Mark Twain waved his hand and said,“It doesnt matter. The mosquitoes are no relatives of mine. I dont think the
8、y will come to visit me.”After he arrived at the town, Mark Twain stayed in a small hotel near the station.He went into his room, but when he was just about to have a rest,quite a few mosquitoes flew around him.The waiters felt very sorry about that. “Im very sorry, Mr. Mark Twain.There are too many
9、 mosquitoes in our town.” One of them said to him.Mark Twain, however, made a joke, saying to the waiter,“The mosquitoes are very clever. They know my room number. They didnt come into the wrong room.”What he said made all the people present laugh heartily.But that night Mark Twain slept well. Do yo
10、u know why? That was because all the waiters in the hotel were driving the mosquitoes away for him during the whole night.语篇解读文章讲述了Mark Twain一次住旅店的经历。1Why did Mark Twain go to the town?ATo make a speech.BTo see one of his friends.CTo see one of his relatives.DTo do something for his writing.解析:细节理解题
11、。根据短文第二段中“One day Mark Twain was going to a small town because of his writing.”可得出结论。答案:D2Why did the waiters feel sorry?ATheir hotel was too small.BThe room was not very clean.CThey did something wrong to Mark Twain.DThere were quite a few mosquitoes in the room.解析:细节理解题。根据短文第三段中“Im very sorry, Mr.
12、 Mark Twain. There are too many mosquitoes in our town.”可得出结论。答案:D3All the people present laughed heartily because _.AMark Twain made a jokeBMark Twain gave the waiters some nice presentsCthe mosquitoes didnt come into the wrong roomDthe mosquitoes knew Mark Twains room number解析:细节理解题。根据倒数第二段话可知,大家笑
13、是因为Mark Twain开了个玩笑。答案:A4Which of the following is true according to the text?AMark Twain didnt have a good rest that night.BNo mosquitoes troubled Mark Twain in the night.CThere were not mosquitoes in the hotel any longer.DThe owner of the hotel looked after Mark Twain well at night.解析:推理判断题。根据文章最后一
14、段中“But that night Mark Twain slept well.That was because all the waiters in the hotel were driving the mosquitoes away for him during the whole night.”可知,Mark Twain睡得非常好,没有蚊子打扰他。答案:B.完形填空Roberta appeared on the stage.She took a deep breath and began to_1_.Now she was Portia, a strongwilled_2_in Shak
15、espeares The Merchant of Venice. The theater was filled with people.She was speaking with a power she had never before experienced, the words flowing_3_from her._4_, Roberta had never acted in her life before the audition(选拔试演)She_5_being in front of other people.She was very_6_at school.She had nev
16、er thought she was good enough at anything to_7_much attention.She stayed mostly to herself, making_8_friends.She had excellent grades,_9_she always thought that something was missing.Two weeks before the audition, Robertas mother had heard about it and_10_her to join in.“I cant think of anyone else
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412080.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级下册语文课件-识字3|苏教版(2016) (共22张PPT).ppt
