2020-2021学年人教版英语必修4课时分层作业:UNIT 3 SECTION Ⅰ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修4课时分层作业:UNIT SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 分层 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(七)Section 高考题型练习提能力.阅读理解AMy mother has a dining table which sits right in the middle of her dining room.It was once buried beneath piles of papersmagazines,articles,copies of schedules for vacations she took back in the 1990s,and baby pictures of grandchildren who are now payi
2、ng off their college loans.My brother Ross and I recently flew to New York to visit my mother.“Mom,why dont we go through all that stuff?” Ross said.“No.Dont touch it!” My mother said.The next afternoon,when she couldnt find a bill she needed,Ross suggested it might be put somewhere in the dining ro
3、om and that we find it together.“Besides,” he said,“all those papers are clearly stressing you out.” However,my mother just said,“Are you boys hungry?” And then she seemed to have lost herself in deep thought.On our last night there,my mother walked up to us with a small pile of unopened mails,which
4、 she had collected at the western edge of the dining table,and said,“Help me go through these.” “Sure,” I said.When we had succeeded in separating wheat from chaff (谷壳),I asked,“Would you want to deal with another little pile of papers?”My mother led the way,walking into the dining room the way an a
5、nimal manager might be while entering a cage with tigers in it.Ross and I came in behind her and suddenly he reached for a pile of the papers on one side of the table.“No!” my mother said sharply.“Lets start at the other end.Thats where the older stuff is.” Finally,we threw 95 percent of the stuff i
6、nto paper shopping bags.Then I asked what she wanted us to do with them,she surprised us all by saying,“Put them in the incinerator (垃圾焚化炉)”When I returned home,inspired by the visit to my mother,I sorted out my own accumulated(累积的) piles of papers,sold or gave away half of my possessions,and moved
7、into a smaller house.It seems that my life has been cheaper and easier since then.And it proves that a small change does make a big difference.【语篇解读】文章讲述了作者和哥哥在看望母亲期间,帮助母亲清理餐桌上的资料(一向被她视为宝贝),只留下了极少的重要东西,烧掉了大部分无用的东西。受母亲清理餐桌的启发,作者回到家之后,也对自己的东西进行归类清理,自此作者觉得生活更加简易了。1What did the mother ask her children t
8、o do with these unopened mails?ATo burn them.BTo read them for her.CTo collect them together.DTo pick out the important ones among them.D细节理解题。题干问母亲要求孩子们如何处理这些未打开的邮件。根据第3段中“help me go through these.When we had succeeded in separating wheat from chaff从麦壳中分离出麦子即:挑出有用的,扔掉无用的”可知,母亲要求孩子们查看邮件并从这些邮件中挑出重要的邮
9、件。故选D。2When the mother walked into the dining room,she was AangryBafraidCimpatientDcarefulD细节理解题。题干问当母亲走进餐厅时她是很 。根据第4段第1句“My mother led the way,walking into the dining room the way an animal manager might be while entering a cage with tigers in it.”可知,母亲就像动物管理员走进老虎笼中一样,那么谨慎地进入餐厅。故选D。3Whats the autho
10、rs attitude towards his mothers cleaning up the dining table?APositive.BNegative.CUncertain.DUnknown.A推理判断题。题干问作者对待母亲清理餐桌的态度是什么。根据最后一段“When I returned home,inspired by the visit to my mother,I sorted out my own accumulated piles of papers,sold or gave away half of my possessions.”可知,作者受母亲清理餐桌行为的影响,回
11、家之后也对自己的物品进行了归类清理。可知作者的态度是积极的。故选A。4What might be the best title of the passage?AThe precious mailBA visit to my motherCA happy family reunionDThe lesson of the dining tableD标题归纳题。根据全文(全文以餐桌清理为主线,讲述了在我们的生活中要把无用之物抛弃,以使我们生活更加简易)和最后一段最后一句“And it proves that a small change does make a big difference.”可知,
12、D项(有关餐桌的一课)可作本文的标题。故选D。BHow many times have you laughed today? Have you ever wondered what makes you laugh? In the whole animal kingdom,only we humans are capable (有能力的) of laughter.On average,we laugh about 17 times a day.Laughter is a spontaneous reaction of the body to something funny or pleasant
13、.Have you noticed that when you laugh,many parts of your body respond?Your face changes expression,your breathing changes,and muscles throughout your body are affected.An interesting story dates back to 1962.In a school in Tanganyika,in Africa,a group of schoolgirls started laughing uncontrollably o
14、ver a joke.This laughter became epidemic (传染的),jumping from one person to the next,spreading across communities,and lasting for six months!So strong was the “laughter epidemic” that schools had to shut down till it ended.How we laugh remains a mystery.Whatever the reasons,“laughter”,as the saying go
15、es,“is the best medicine.”In fact,science has proven that being happy and laughing can not only keep us healthy and fit but help deal with serious illnesses.Laughing exercises all the important muscles,and keeps you fit.People have started forming laughter clubs that use laughter to treat illnesses.
16、They meet at specific places at fixed times and laugh together.Laughter spreads,so this exercise works best in groups; once one person starts laughing,others automatically (自动地)join in.【语篇解读】本文主要阐述了“笑”与健康的关系,提倡大家每天都要笑口常开。5The underlined word “spontaneous” in Paragraph 2 probably means “ ”AperfectBna
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412115.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级上册语文课件-16这条小鱼在乎2_西师大版.ppt
