2020-2021学年人教版英语必修5课时分层作业12 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修5课时分层作业12SECTION 、 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 分层 作业 12 SECTION WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十二)Section 、(建议用时:40分钟)语言知识练习固基础单句语法填空1The speaker spent several days polishing (polish) her lecture to make it perfect.2My sister is an editor(edit) for a local newspaper.3My daughter is always well ahead of the rest of her classmates in maths.4The agreement was approved(appr
2、ove) before the meeting came to an end.5They had been working(work) on the program for almost one week before I joined them.6Little Tom is an orphan.Child as he is,he has to make a living by himself.7Your application for the position is in process.8The manager asked me to describe the plan accuratel
3、y(accurate)高考题型练习提能力.阅读理解AIt was a long week for Amanda at school.She stayed after school to work on a special project(课题) three days in a row.When she got home on Friday,she dropped into the chair with a sigh.“Whats going on,Amanda?” her dad asked as he was reading the newspaper.“I have to create a
4、 webpage for my technology class,and it is taking a lot more time than I thought it would,” Amanda answered.Her dad looked over his newspaper and asked Amanda what the webpage was about.“Its about the difference between newspaper news and Internet news,” Amanda said and added,“I have to provide info
5、rmation,examples and illustrations(插图)”“Sounds tough,do you have someone to help you?” her dad asked.“I have a partner named Zach,” Amanda replied.“We did research on the Internet today and found some pictures to use.”Then Amanda explained to her father the main differences: newspaper news is printe
6、d on paper,and Internet news is published online; newspaper news is only available once a day,and Internet news is published almost as soon as the news happens; many newspapers dont even print a daily paper,and Internet news is published around the clock.Amandas dad asked,“Which type of news do you
7、like better?”“I like Internet news better because I like to learn about the news when it happens,” she answered.Her dad said,“I still like newspaper news better because I like to hold the paper in my hands and turn the pages.”Amanda dropped into her chair again and said,“You are so old school,Dad.”【
8、语篇解读】Amanda在学校研究了有关报纸新闻和网络新闻的区别的话题,回家后和父亲探讨此问题。1Why did Amanda sigh when she came home?AShe failed to pass the exam.BShe was tired of school life.CShe was worried about her school project.DShe made a mistake in her technology class.C推理判断题。根据第一段第二句话和第三段中的it is taking a lot more time than I thought it
9、 would可知,Amanda担心的是学校给她的课题任务。故选C。2What did Amandas father think of her work on creating a webpage for her technology class?AExciting.BBoring.CInteresting.DDifficult.D推理判断题。根据第六段中的“Sounds tough, do you have someone to help you?” her dad asked.可知,父亲认为这项工作很难。故选D。3Which of the following may Amanda agree
10、 with?APeople should pay for Internet news.BNewspaper news will soon disappear.CInternet news is given to readers in good time.DIt is wrong to say no to newspaper news.C细节理解题。根据第八段中的Internet news is published around the clock可知,Amanda认为网络新闻更新快,能及时提供给读者最新信息。故选C。4What kind of person is Amandas father?
11、AHe is a man who misses the past.BHe is a man who cares little about news.CHe is a man who knows the computer well.DHe is a man who cannot live without the Internet.A推理判断题。根据倒数第二段中的Her dad said,“I still like newspaper news better because I like to hold the paper in my hands and turn the pages.”可知,Am
12、anda的父亲仍然喜欢报纸新闻,比较怀旧。故选A。BAs Artificial Intelligence (AI) becomes increasingly complicated,there are growing concerns that robots could become a threat.This danger can be avoided,according to computer science professor Stuart Russell,if we figure out how to turn human values into a programmable code
13、.Russell argues that as robots take on more complicated tasks,its necessary to translate our morals into AI language.For example,if a robot does chores around the house,you wouldnt want it to put the pet cat in the oven to make dinner for the hungry children.“You would want that robot preloaded with
14、 a good set of values,” said Russell.Some robots are already programmed with basic human values.For example,mobile robots have been programmed to keep a comfortable distance from humans.Obviously,there are cultural differences,but if you were talking to another person and they came up close in your
15、personal space,you wouldnt think thats the kind of thing a properly broughtup person would do.It will be possible to create more complex moral machines,if only we can find a way to set out human values as clear rules.Robots could also learn values from drawing patterns from large sets of data on hum
16、an behavior.They are dangerous only if programmers are careless.The biggest concern with robots going against human values is that human beings fail to do enough testing and theyve produced a system that will break some kind of taboo(禁忌)One simple check would be to program a robot to check the corre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412128.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级语文上册 第四单元 课文9 黄山奇石生字课件 新人教版.pptx
