2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT 5 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2020 202
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十四)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1Her mother has a gift for making guests feel at home.2He lives within five minutes walk of the post office.3She enjoys playing WeChat rather than studying(study)4When the patient came to life,he found himself surrounded(surround) by a group of docto
2、rs and nurses.5The box was heavy,but he managed to carry(carry) it.6The noise outside stopped me from settling down to doing(do) my work.7How many continents (continent) are there on the earth?Seven.8The house measuring(measure) 7m by 9m is our classroom.9There is just slightly(slight) too much salt
3、 in the soup.10Its getting dark and we couldnt decide whether to go eastward(east) or westward(west)So we have to stop the car.单句改错1Most men prefer to spend the weekends at home rather than to go shopping.删去than后的to2It took me several weeks to get used to my new surrounding.surroundingsurroundings3S
4、uddenly,she turned around and caught a sight of her old friend.删去a4Keeping up,and you will get the chance to go abroad for further education.KeepingKeep或删去and5There were no classes that day,we went to climb the mountain together.werebeing或we前加so高考题型练习提能力.阅读理解WELCOMEWelcome to Windsor Castle,the olde
5、st and largest occupied castle in the world.Windsor is one of the official residences (住所) of the Queen,who sometimes stays here.Audio toursFree audio tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit.There is a descriptive audio tour for blind and poorsighted visitors.G
6、uided toursVisitors can explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an expert guide.Tours depart at regular intervals throughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments.Visitors with childrenFor those visiting with children,a special f
7、amily tour and various activities are offered during school holidays and at weekends.Please note that,for safety reasons,pushchairs are not permitted in the State Apartments.However,baby carriers are available to borrow.St Georges ChapelVisitors arriving at the Castle after 15:00 from March to Octob
8、er are advised to visit St Georges Chapel first,before it closes.ShoppingShops offer a wide range of souvenirs designed for the Royal Collection,including books,postcards,china,jewellery,and childrens toys.Please ask at the Middle Ward shop about our home delivery service.RefreshmentsBottled water c
9、an be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops.From April to September ice cream is also available.Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain reentry permits from the castle shops.Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St Georges
10、Chapel.Photography and mobile phonesNoncommercial photography and filming are welcomed in the Castle.Photography,video recording and filming are not permitted inside the State Apartments or St Georges Chapel.Mobile phone must be switched off inside the State Apartments and St Georges Chapel in consi
11、deration of other visitors.SecurityAs Windsor Castle is a working royal palace,visitors and their belongings should get through airportstyle security checks.For safety and security reasons a oneway system operates along the visitor route.【语篇解读】本文介绍了几处旅游景点和游客需注意的事项。1What is specially offered to visit
12、ors with kids?AA pushchair.BA free toy.CA security guard. DA baby carrier.D细节理解题。根据文章第四段最后一句“However,baby carriers are available to borrow”可知D为正确选项。2Who can get reentry permits?AVisitors wishing to eat outside the Castle.BVisitors buying water from the Courtyard.CVisitors eating outside St Georges C
13、hapel.DVisitors buying gifts in the castle shops.A细节理解题。根据文章第七段中的“Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town.”可知选A项。3Why are visitors required to turn off their mobile phones?ATo ensure the security of the Castle.BTo prevent the use of the builtin cameras.CTo prevent them from
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412368.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
