2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 5 READING AND VOCABULARY WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE READING AND VOCABULARY WORD版含解析 2020 2021 学年 外研
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解You may know the Eiffel Tower as one of the most famous manmade monuments(纪念塔) in the world, and youd be absolutely right! Read on to learn about the history of the great Eiffel Tower.Travelers from around the world flock (蜂拥)to Paris, France, to visit the Eiffel Tower, making i
2、t the most visited paid monument in the entire world! In fact, in 2010, the Eiffel Tower welcomed its 250 millionth visitor!The history of the Eiffel TowerThe Eiffel Tower was named after the engineer Gustave Eiffel, whose company designed and built the famous monument.Construction began in January
3、of 1887 and was completed in about two years.Their plan was to finish the tower in time to be the entrance arch for the Worlds Fair in 1889.This fair celebrated the 100th anniversary of the French Revolution, which took place from 1789 to 1799.The height competitionLocated on the Champs de Mars, the
4、 tower is the tallest structure in Paris.It was the tallest manmade structure in the world for 41 years until the Chrysler Building in New York was built.Then the spire (尖顶) on the top of the tower was added, raising its height to 17 feet taller than the Chrysler Building.It is now 1,063 feet tall!
5、There are various copies of the Eiffel Tower in the world including a halfscale model at the Paris Hotel in Las Vegas.Three shades of the wonderSome pictures make the Eiffel Tower look like a dark iron color.But it is, in fact, bronze.Not only that, but the tower is actually painted three different
6、shades to make it appear even taller: darkest on the bottom and lightest on the top.本文是一篇说明文,主要介绍了埃菲尔铁塔的历史及其相关信息。1Why was the Eiffel Tower constructed?ATo show great respect for Gustave Eiffel.BTo make Paris the most visited city in the world.CTo be the sign of French peoples construction skill.DTo
7、be the entrance arch for the Worlds Fair in 1889.答案:D解析:细节理解题。根据第三段中的“Their plan was to finish the tower in time to be the entrance arch for the Worlds Fair in 1889.”可知,埃菲尔铁塔是为了作为当时的世博会的入口拱门而修建的。故选D。2Which of the following does the author mention in the passage?AThe political meaning of the Eiffel T
8、ower.BThe disadvantages of the Eiffel Tower.CThe location of the Eiffel Tower.DThe cost of the Eiffel Tower.答案:C解析:细节理解题。根据第四段中的“Located on the Champs de Mars,the tower is the tallest structure in Paris.”可知,文中提到了埃菲尔铁塔的位置。故选C。其他三项文中均未涉及。3What can we know about the Eiffel Tower according to the passag
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-413922.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
