2020-2021学年外研版高中英语必修4课时作业:MODULE 1 LANGUAGE POINTS(Ⅱ) (INTEGRATING SKILLS&CULTURAL CORNER) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修4课时作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTEGRATING SKILLS&CULTURAL CORNER WORD版含解析 2020
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(二)语言知识练习固基础.单句语法填空1I like traveling for many reasonsfor a start,it can increase my knowledge about the customs and cultures in other places.2He seems too tired to finish (finish) the task.But I am only too glad to help him.3The woman is still in shape while her husband is out
2、of shape.4I will be enjoying(enjoy) the warm sunshine in Hainan at this time tomorrow.5We are still optimistic(optimism), whatever the result may be.6People can either give them as gifts or hang them in their houses.7They fell in love with each other on the train and got married(marry) a year later.
3、8If you plant watermelon seeds in spring, you will eat(eat) fresh watermelon in the fall.9The date of the sports meeting has not been definitely (definite) decided yet.10The chair is in the way,so please move it away.单句改错1Not all of his two brothers are workers.all both2They have designed a new type
4、 of car shaping like a spider. shapingshaped3You can definite save a lot of money by buying a cheaper one instead. definitedefinitely4His dream of becoming a university professor has been come true. 去掉been5Either you or one of your students are to attend the meeting. areis高考题型练习提能力.阅读理解AIt feels lik
5、e every time my mother and I start to have a conversation,it turns into an argument.We talk about something as simple as dinner plans and suddenly,my mother will push the conversation into “World War ”Shell talk about my lack of a bright future because I dont plan to be a doctor.And much to her disa
6、ppointment,I dont want to do any job related to science,either.In fact,when I was pushed to say that I planned to major(主修) in English and communications,she nearly had a heart attack.“Why cant you be like my coworkers son?”she bemoans all the time.Her coworkers son received a fouryear scholarship a
7、nd is now earning 70,000 dollars a year as an engineer.I dont know what to answer except that I simply cant be like Mr Perfect as Ive called the unnamed coworkers son.I cant be like him. Im the type of person who loves to help out in the community,write until the sun goes down,and most of all,wants
8、to achieve a career because I love it,not because of fame(名声) or salary.I understand why my mother is worried about my future major.Ive seen my mother struggle to raise me on her small salary and work long hours.She leaves the house around 6:30 am and usually comes home around 5 pm or even 6 pm.Howe
9、ver,I want her to know that by becoming a doctor,it doesnt mean Ill be successful.Id rather follow my dreams and create my own future.【语篇解读】在未来职业的选择上,作者和他妈妈的意见存在着很大分歧。1Which of the following topics do the writer and his mother often talk about?AThe writers studies.BThe writers future job.CDinner pla
10、ns.DWars around the world.B细节理解题。根据第一段的内容,可知作者和他妈妈经常谈论的是作者未来该从事什么职业,故选B。2We can infer from Paragraph 1 that the writers mother Adoesnt want the writer to major in EnglishBdoesnt think the writer should be a doctorCgets along very well with the writerDdoesnt think working in the science field is a go
11、od ideaA推理判断题。根据第一段的“when I was pushed to say that I planned to major in English and communications,she nearly had a heart attack”可知作者的妈妈不希望他选英语专业。3Which of the following statements is probably TRUE about the writer?AHe wants to be like his mothers coworkers son.BHe wants to find a job in his commun
12、ity in the future.CHe doesnt think his mothers coworkers son is perfect.DHe wants to do something he really likes in the future.D细节理解题。根据第二段的“most of all,wants to achieve a career because I love it,not because of fame or salary”可知应选D。4We can know from the last paragraph that Athe writer doesnt know
13、what his future will be likeBthe writers mother works very hard for the familyCthe writer doesnt think being a doctor is a good jobDthe writer sometimes thinks his mothers advice is very goodB推理判断题。根据末段的“Ive seen my mother struggle to raise me on her small salary and work long hours.She leaves the h
14、ouse around 6:30 am and usually comes home around 5pm or even 6 pm.”可知作者的妈妈为了这个家,非常辛苦地工作。BWhen asked about happiness,we usually think of something extraordinary,an absolute delight,which seems to get rarer the older we get.For kids,happiness has a magical quality.Their delight at winning a race or g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-414111.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
