2019版英语人教版必修1训练:UNIT 3 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修1训练:UNIT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language课时过关即时巩固一、用所给单词的正确形式完成下列句子takegocomeforecastflydo1.They are here this afternoon.答案:coming2.He is a train to Beijing tomorrow morning.答案:taking3. you to London tomorrow?No.I will take a train.答案:Are;flying/Will;fly4.If they are not it,what am I to do?答案:doing5.When you
2、to the station?答案:are;going6.We have that the weather will be fine.答案:forecast/forecasted二、用所给动词的适当形式填空1.Mary (leave)for Guangzhou by plane at 3 this afternoon.Her brother Bob (see)her off.Its half past one now.They(wait)for a taxi outside the school gate now.答案:is leaving;is seeing;are waiting2.The
3、 Browns (go)to North China by train next week.And then they (stay)in Beijing for a week.They (go)to Xian.They (get)there by air.答案:are going;are staying;are going;are getting3.Some friends(come)to Annes birthday party this evening.Annes mother (be)busy (get)ready for the birthday dinner.Anne (help)h
4、er mother now.答案:are coming;is;getting;is helping三、阅读理解Travelling can be a fun way to gain life experiences,but what if youre a student and dont have enough money for a trip?Dont worry.Here are some useful tips.Save:This probably is the most important preparation for travelling.Cut expenses(花费)to fa
5、tten your wallet so youll have more choices about where to go and how to get there.Plan ahead:Dont wait until the last minute to plan your trip.Giving yourself several months to get ready can mean security and savings.Do your homework:No matter where you go,research the places you will visit.Decide
6、what to see.Travel books will provide information on the cheapest hotels and restaurants.Plan sensibly:Write down how much you expect to spend on food and hotels.Stick to(坚持)your plan,or you may not have enough money to cover everything.Travel in groups:Find someone who is interested in visiting the
7、 same places.By travelling with others you can share costs and experiences.Work as you go:Need more money to support your trip.Look for work in places you visit.Go off the beaten path:Tourist cities may be expensive.You may want to rethink about your trip and go to a less known area.Smaller towns ca
8、n have many interesting activities(活动)and sights.Pack necessary things:The most important things to take are not always clothes.Remember to take along medicine in case you get sick and snacks in case you cannot find a cheap restaurant.By planning sensibly,even students can enjoy their travel.Your tr
9、avel experiences will be remembered for a lifetime.1.Before your trip,the first thing you should do is.A.to make a plan of the routeB.to get information on the InternetC.to save money by spending lessD.to buy tickets ahead of time答案:C解析:细节理解题。根据第1条可知,选C项。2.The writer advises you.A.not to share costs
10、 with any other peopleB.not to go to well-known placesC.not to visit dangerous placesD.to buy anything you want to buy答案:B解析:细节理解题。根据第7条中“旅游城市花费要多”可知,作者建议去不很著名的地方,也就是不要去著名的地方。3.During your trip,.A.you need more medicine than clothesB.you should look for work all the wayC.you should remember to do yo
11、ur homeworkD.you can gain valuable life experiences答案:D解析:细节理解题。根据文章的末句“Your travel experiences will be remembered for a lifetime.”可知,旅行的经历会让人终生难忘,换言之,人们会在旅行中获得有价值的生活经历。4.Which of the following can be used as the best title of the passage?A.How to Plan Your Travel WiselyB.Travel Can Be Great FunC.Di
12、fferent Kinds of TravelD.How to Save Money答案:A解析:主旨大意题。根据文章提到的这几点可知,文章主要讲述了如何明智地安排旅行。四、完形填空I went there in 1948.There were no local planes in those days,so I made the trip by bus.It was a thousand kilometres,and it 1 twenty hours.I sat by a man about my own age,24.He said his name was Karl Packer,bu
13、t he told me 2 anything else.He disappointed me because he had so little to say,no opinions,no memories,no stories to 3 .Had his home,his life,the war and so on left no mark at all on him?It was very 4.I was glad when the pillows were given 5,and I could politely try to sleep.I hoped I would never m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-415138.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浅谈施工企业向城市综合运营商的转型.pdf
