2019版英语人教版必修1训练:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修1训练:UNIT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language课时过关即时巩固一、选择适当的引导词填空wherewhichwhenwhomwhy1.Water is a liquid,the boiling point of is 100. 答案:which2.The professor with you talked just now is in the office. 答案:whom3.This is the theatre well visit a well-known pianist. 答案:where4.The things of they felt proud were Jims
2、watch and Dellas hair. 答案:which5.I still remember the night she left the house.答案:when6.The reason the girl was absent is that her grandmother was ill. 答案:why7.The scientist about we are talking has been abroad some times. 答案:whom8.The ice on you skate must be very hard. 答案:which9.The town around I
3、will show you is very beautiful. 答案:which10.The room we took pictures is dusty. 答案:where二、用适当的介词填空1.I still remember the day which I first met you.答案:on2.This shop is the place which I bought the beautiful picture.答案:in/at3.The reason which she was late was that she missed the bus.答案:for4.I dont lik
4、e the way which he speaks.答案:in5.Do you know the girl whom our teacher is talking?答案:with/to/about6.The earth which we live is a big round ball. 答案:on7.Do you remember the house which Professor Green lives? 答案:in8.They had a son and two daughters,all whom taught at the same school. 答案:of9.The girl w
5、hom you bought the dress is in the hospital.答案:for10.The country which the news is coming is very rich. 答案:from三、阅读理解South Africa is becoming one of the most popular and attractive tourist places in the world.Selecting your South African Accommodation(住处)will certainly influence your stay in South A
6、frica.World-famous Cape(海角)Town offers beauty,nature,scenery and loveliness.It is really the heart of the Western Cape.Major cities in the country include Johannesburg,Durban,Cape Town,Nelspruit,Bloemfontein and Port Elizabeth.These each have their own particular offerings.Choosing a good and cheap
7、place to stay within each of these major cities will help you feel better during the rest of your stay.Accommodation in South Africa has many different ways and offers many choices for each type of travelers.Other major attractions include South African tour accommodation,wildlife of game house visi
8、ts,the land which offers the famous Big 5lions,snakes,tigers,wild horses and elephants.It is within the distance of most big cities.South Africa is also popular for its coastal attractions.Whether you decide to visit KZN and enjoy the South Coast or the North Coast,you will enjoy beauty.The Eastern
9、Cape offers complete beaches with major sands.You can also enjoy the beauty along the Western Cape on the beaches in Cape Town.The Cape Winelands are popular for South Africas great wines.Mountainous and scenic beauty are all around and places to feast (款待)your eyes for thesevisit Drakensberg,stay i
10、n Mpumalanga or tour the Northern Cape for space and desert.South Africa is a land of beauty,richness,culture and history.Find your accommodation in it and enjoy as much as the land can offer you.1.The Cape Winelands are famous for.A.wild animals B.natural beachesC.mountainous sceneryD.its delicious
11、 wines答案:D解析:由倒数第三段可知选D项。2.It can be inferred from the passage that in South Africa.A.the most popular and attractive place is Port ElizabethB.it is difficult and expensive to stay in a hotelC.it is only famous for its coastal attractionsD.there are many places you can stay while traveling答案:D解析:由第二
12、段中的“Accommodation in South Africa has many different ways and offers many choices for each type of travelers.”可推知D项正确。3.The most famous place in Western Cape of South Africa is.A.Cape TownB.Cape WinelandsC.DrakensbergD.Mpumalanga答案:A解析:由第一段最后两句可知A项正确。4.This passage tells us about.A.how to choose you
13、r accommodation in South AfricaB.the beauty of South AfricaC.the famous wines of South AfricaD.the beauty and proper accommodation of South Africa答案:D解析:文章介绍了南非的旅游和住宿。5.Where is this passage probably from?A.A tourist handbook.B.A science magazine.C.Works of literature.D.A science fiction.答案:A解析:本文是介
14、绍旅游的内容,与科学杂志、文学作品和科幻小说无关,所以本文出自旅行手册,故答案为A项。四、完形填空Another persons enthusiasm(热情) set me moving toward my success.That person was my stepmother.I was nine years old when she entered our home in rural Virginia.My father 1 me to her with these words:“I would like you to meet the fellow who is2for being
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-415140.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
