2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 3 SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 3SECTION READING AND THINKING WORD版
- 资源描述:
-
1、课时作业7Unit 3Section Reading and Thinking .单句语法填空1In my view, high school students should have a balanced diet and eat more fruit and vegetables instead of junk food, which can be beneficial (benefit) to their health.2She found herself stuck at home with only her computer to_keep (keep) her company.3I
2、n my opinion, it is very important to_bridge (bridge) the digital divide and make sure everyone has access to the Internet.4Some young people spend their free time using smartphones for chatting (chat)5Only in this way can we enjoy the pleasure and convenience (convenient) of the shared bikes.6It is
3、 such an interesting book as I read it again and again.7Now that you are interested in Chinese culture, I suggest you apply for Peking University, where you can have access to the best Chinese culture.8There are many students standing (stand) in a line to welcome the old soldier.9An Englishspeaking
4、contest can improve the students ability to_speak (speak) English.10We often walk to the beach, which is within walking distance (distant) of my house.阅读理解AOn her first day teaching students from poor families at an afterschool program in New York City, Alyssa Kapasi noticed how many kids were linin
5、g up for free sandwiches and fruit in the school cafeteria. One of the workers explained that many of these students dont get enough to eat at home, so a school lunch or an afterschool meal might be the most food they would get all day. Kapasi, who attends private school, was very surprised. Whats m
6、ore, she made up her mind to help. “I want other kids to understand that if you see a problem, you dont have to wait to grow up to fix it,” says Kapasi. She and a group of friends are now putting their programming skills to work to create an app called Food for Thought, which will allow parents, stu
7、dents, and even kindhearted strangers to donate to a lunch account for a student in need at a nearby school. About 20 million American kids receive free lunches. Two million more can have lowprice meals, and those students families have to pay for part of their food. When they dont have the money on
8、 any given day, the students might have to settle_for an “alternative (可替代的) meal” such as a cheese sandwich. The app which is getting financial (财政的) support from a GoFundMe page provides anonymity (匿名) to those who receive lunch and donors. To receive help, a family will need only a recommendation
9、 (推荐) from a school teacher, and no one else has to know. “I want to make an app that all users feel no shame in using,” says Kapasi. She hopes to test the app in a school district this fall.【语篇解读】本文是记叙文。文章介绍了美国纽约市一名叫Alyssa Kapasi的女孩设计了一款应用程序来解决贫困家庭学生的饥饿问题。1Why does Kapasi want to create an app?ATo
10、teach kids how to help others.BTo practise her programming skills.CTo introduce her school to the public.DTo solve the problem of hunger in schools.答案与解析:D推理判断题。第一段介绍了Kapasi设计应用程序的缘由她看到许多在学校餐厅排队领取免费食物的孩子并了解到很多孩子在家吃不饱;再由第二段中的“she made up her mind to help.to work to create an app called Food for Thoug
11、ht”可知,她致力于解决贫困家庭学生的饥饿问题。2What does the underlined phrase “settle for” in Paragraph 3 probably mean?ABuy. BMake.CAccept. DOffer.答案与解析:C词义猜测题。由前文中的“About 20 million American kids receive free lunches. Two million more can have lowprice meals”可知,本段介绍了美国孩子享受免费或者低价午餐的情况。对于那些没有钱支付低价午餐的孩子,他们可以得到诸如奶酪三明治之类的食
12、物来替代午餐。3What should a family do if they want to get help from Food for Thought?AVisit a GoFundMe page.BGet in touch with Kapasi.CBe recommended by teachers.DDonate something else instead.答案与解析:C细节理解题。由倒数第二段中的“To receive help, a family will need only a recommendation from a school teacher”可知,想要获得Food
13、 for Thought帮助的家庭,只需被学校老师推荐即可。4What can we infer about the users of Kapasis app?AThey wont lose face in using it.BThey will make money by using it.CThey will know who offers them help.DThey wont meet their donors until this fall.答案与解析:A推理判断题。由倒数第二段中的“The app.provides anonymity to those who receive l
14、unch and donors”和最后一段中的“I want to make an app that all users feel no shame in using”可知,该应用软件提供匿名服务,这样不会让使用者丢面子。BCasey did not mean to text the name of a dead relative of hers to a friend. In fact, she wasnt even awake when it happened.No, this isnt the beginning of a ghost (鬼) story and Casey, 31, w
15、asnt mad. She was sleeptexting, and shes not alone, according to researchers. There are a growing number of sleeptexters who send text messages while asleep. They are usually teens and young people.Dr Michael Gelb, who is studying why people sleeptext at New York University, says that stress (压力) le
16、vel, quality of sleep, or something else all might result in sending a sleeptext.Alex Thielen, 22, is one of many sleeptexters who regret sending private messages to wrong people. She reports what happened before she sleeptexted one night.“It happened about one month into starting my first fulltime
17、job, so you could say I was very stressed out. I was still getting used to my sleep schedule because I wasnt used to getting up early every day for work. That night, I was very stressed out and had friends over to give me advice,” she says. “So, I was really worried when I sleeptexted.”For most slee
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-416496.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
