2020-2021学年新外研版高中英语 选择性必修二学案: UNIT 6 SURVIVAL SECTIONB USING LANGUAGE WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新外研版高中英语 选择性必修二学案: UNIT 6SURVIVAL SECTIONBUSING LANGUAGE WORD版含
- 资源描述:
-
1、Section BUsing language课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.He returned to his motherland and joined the army as soon as the war (break) out.答案broke2.(inform) of a number of food safety incidents,consumers become more careful in choosing milk products.答案Informed3.How do people (react) to the news that the president wi
2、ll give a lecture at the famous university?答案react4.The future of human life depends on how we (respond) to the risks of climate change.答案respond5.Always get rid your rubbish properly and recycle waste(eg.glass,paper)where possible.答案of6.To make matters worse,Moth (diagnose)with a serious disease.答案
3、was diagnosed7.If it were not for the fact that she cant sing,I would invite her (take) part in the party.答案to take.短语填空be determined to;respond to;cope with;prevent from;be crowded with;react to 1.With the help of my teacher,I felt confident of my spoken English and I take part in the Speech Contes
4、t.答案was determined to 2.Though I was tired out that evening,I falling asleep by the great pain in my knee.答案was prevented from3.The report found that youngsters felt their friendships could be at risk if they social media posts quickly.答案did not respond to4.We wonder how he the news at that time.答案r
5、eacted to5.The stadium fans,many of whom were wearing the same T-shirts.答案was crowded with6.His bad learning strategy made him unable the problems.答案to cope with.完成句子1.在某种程度上,我们可以将造纸术和印刷术的发明与20世纪早期互联网的引入相媲美。In a way,we can compare the invention of paper and printing with the introduction of the Inte
6、rnet .答案early in the 20th century2.有一些健康问题,如果不及时治疗,以后会酿成大问题。There are some health problems that,if not ,can become bigger ones later on.答案treated in time3.这名球员接受了两年的治疗,他很有可能在下一场比赛中及时从伤病中恢复过来。The player was under and the chances are that he will recover from his injury in time for the next race.答案two
7、-year treatment4.为了以后有个更好的家园,应该控制人口增长。The growth of population should so that well have a better hometown in the future.答案be brought under control5.这是这位年轻的歌手自成名以来第一次在他的家乡表演。 This is the first time that the young singer has performed in his hometown since his fame.答案rise to素养提升.完形填空Survival in the An
8、desOn October 13,1972,a small plane crashed into a mountain in the Andes.How some of the passengers1 to live is one of the greatest survival stories ever told.The survivors2 inside the remains(残骸) of the plane,and waited for a 3 that never came.It was urgent to find a way to 4.Three of the passenger
9、s Canessa,Parrado,and Vizintin volunteered to 5 through the mountains to search for help.The three men 6 that they would survive and bring back help.For part of the first day,they were glad to make some 7.But as the land and weather changed,climbing became 8.After several days,they reached what they
10、 thought was the top.They had 9 this moment for days.On the other side of the top,they hoped,would be a 10 leading down and out of the mountains.However,they saw the same snow-covered tops.All hope wasnt lost.Parrado 11two low tops far away that didnt have snow.12 they could get there,they would be
11、out of the Andes.Within the following days they walked toward the two low tops.“This is the valley,” Canessa said.“This is the way 13.” By December 21,the extremely 14 men made it to the town of Los Maitenes,and a rescue team was sent to 15 for the survivors.Finally all of the remaining survivors we
12、re saved.【语篇解读】这是一篇记叙文。叙述了1972年10月13日,一架飞机在安第斯山脉坠机,飞机上一些乘客幸存下来,其中三名乘客自愿走出安第斯山脉寻求外界救援,并最终成功帮助其他人获救的故事。1.A.learnedB.managedC.decidedD.expected答案B解析考查动词辨析。句意:一些乘客如何成功活了下来,这是有史以来最伟大的幸存故事之一。manage to do sth.“设法做某事”侧重于成功做某事,这里指成功的活了下来。故选B项。2.A.stayedB.lookedC.turnedD.reached答案A解析考查动词辨析。句意:生还者留在飞机残骸里,等待救援,
13、但始终没有成功。飞机失事,幸存者只有待在飞机残骸里,才能保证自己幸存下来,符合常识。故选A项。3.A.presentB.dangerC.messageD.rescue答案D解析考查名词辨析。由下文可知,三名幸存者自愿走出安第斯山去寻求救援,所以判断出,这些幸存者等待了一段时间,但是救援没有来。故选D项。4.A.prepareB.continueC.escapeD.develop答案C解析考查动词辨析。飞机失事,幸存者被困在安第斯山,所以当务之急就是要找到出去的路。故选C项。5.A.journeyB.compareC.measureD.expand答案A解析考查动词辨析。句意:其中的三名乘客Ca
14、nessa、Parrado和Vizintin自愿穿越山脉寻求帮助。这里的journey指的是三名志愿者长途旅行去寻找救援。故选A项。6.A.admittedB.promisedC.informedD.reminded答案B解析考查动词辨析。句意:这三个人保证他们会活下去,并找人来救援。promise承诺,即表明三位志愿者对于完成任务的信心,也表示给予其他幸存者以希望。故选B项。7.A.policyB.helpC.progressD.advice答案C解析考查名词辨析。句意:第一天的时间里,他们很高兴取得了一些进展。由“glad”可知,他们取得了一些进展。make progress取得进步,符合
15、句意。故选C项。8.A.narrowerB.heavierC.sharperD.tougher答案D解析考查形容词比较级辨析。句意:但随着地带和天气的变化,攀登变得更加艰难。由But可知,地带和天气的变化导致了攀登变得不顺利,变得更加艰难了。故选D项。9.A.imaginedB.arrangedC.witnessedD.appreciated答案A解析考查动词辨析。句意:他们几天来一直在想象这一刻。由上文“After several days,they reached what they thought was the top” 可知,几天后,他们到达了他们认为是顶峰的地方。所以这是他们一直在
16、想象的时刻。故选A项。10.A.courtB.valleyC.borderD.channel答案B解析考查名词辨析。句意:在山顶的另一边,他们希望有一个向下延伸且通往山外的山谷。山与山之间的区域是峡谷,也可能是通往外界的路。所以他们很希望能看到这样的山谷。故选B项。11.A.spottedB.countedC.rejectedD.mentioned答案A解析考查动词辨析。句意:尽管他们还在山的中央,但Parrado发现了远处两个没有雪的低山顶。spot发现,有惊讶和出人意料之意。他们走了很多天,发现了低山顶,看到了希望。故选A项。12.A.BecauseB.HowC.WhereD.If 答案D
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-416708.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
学校消防安全责任书(范本).pdf
