2019-2020学年高中英语 Unit 1 Festivals around the world Section Ⅲ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Festivals around the world Section Grammar 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & Writing随堂巩固.用适当的情态动词填空1.I_come to the party with you, but I am not sure.2.When he was young, he_climb the small hill every morning.3.It is strange that such a gentleman_be so rude to a lady.4.Tom comes from Australia;he_speak English very well.5.I heard you bought a new book._I hav
2、e a look?6.If you_pass the driving test, you_get a new car.7.Dont worry.I_support you forever.8.You_try telephoning Mr.Smith;he_be home now.9.He_break a leg just before we go on holiday.10.We_never talk about that subject again.答案1.may2.would3.should4.can5.May6.can;shall7.shall8.can;should/may9.must
3、10.will.完成句子1.Visiting this exhibition, we_(不仅会享受民间艺术作品), but also learn a lot.2.Ill appreciate it if you_(能回复我的信) at your earliest convenience.3.We_(可能有不同的观点) in organizing class activities.4.Besides, you_(必须注意书写).5.And you also_(应当记住) that comparing notes with your classmates frequently is a good
4、way to improve your study.6.You mentioned that_(作为回报你能教我英语), which is exactly what I want.7.In fact, it means that if you are really resolved to do something, _(不管它可能是多么困难), never give up.8.In addition, we_(应当学会如何和别人好好相处).答案1.will not only enjoy the folk art works2.can reply to my letter3.may have d
5、ifferent opinions4.must take notice of the handwriting5.should keep it in mind6.you could teach English as a reward7.no matter how difficult it might be8.should learn how to get along well with others.用适当的情态动词完成下面语段Miss Fang 1._(not) read for very long with her eyes hurt.Her mother told her that she
6、 2._go to hospital and see a doctor.“You 3._see a doctor as soon as possible,”her mother said.“You 4._have poor eyesight.”When Miss Fang had free time, she went to hospital.The clerk said that the doctor 5._see her at 3:30.Miss Fang replied that she 6._not be able to be there at 3:30 because she had
7、 a class then.“The doctor 7._see you at about ten to four,”the clerk suggested.“8._I arrange the examination at about ten to four, or 9._you rather come tomorrow?”Miss Fang thought she 10._(not) waste any more time.The teacher 11._(not) be unhappy if she asked for permission to leave the class a lit
8、tle earlier, as he was always so kind to everyone.And she replied,“I think I 12._make it at about ten to four.”Miss Fang went to the class.She asked her teacher,“13._I leave at 3:45 today?My eyes hurt and I 14._have an eye examination.”As expected, the teacher said,“Yes, of course you 15._.”答案1.coul
9、dnt2.should3.should4.may/might5.could6.would7.may/might8.Shall9.would10.shouldnt11.shouldnt12.can13.May/Can/Could14.must15.can/may限时训练限时30分钟.阅读理解AThere is an endless supply of stories about sleepwalkers.People have been said to climb on roofs, solve maths problems, write music, walk through windows,
10、and do murder in their sleep.In Revere, Massachusetts, a hundred policemen searched for a lost boy who left his home in his sleep and woke up five hours later on a strange sofa in a strange living room, with no idea how he had got there.At the University of Lowa, a student was reported to have the h
11、abit of getting up in the middle of the night and walking threequarters of a mile to the Lowa River.He would take a swim and then go back to his room to bed.An American expert on sleep claims(声称) that he has never seen a sleepwalker.He is said to know more about sleep than any other living man, and
12、during the last thirtyfive years he has lost a lot of sleep watching people sleep.He says,“Of course, I know that there are sleepwalkers because I have read about them in the newspapers.But none of my sleepers ever walked, and if I were to advertise for sleepwalkers for an experiment, I doubt whethe
13、r I would get many takers.”Sleepwalking, however, is a scientific reality.It is one of those strange things that sometimes look quite fantastic(奇特的).Doctors say that sleepwalking is much more common than is generally supposed.Many sleepwalkers do not try to find help and their sleepwalking is never
14、recorded.语篇解读关于梦游者有很多的故事,文中列举了一些梦游的例子。有美国专家也在研究此事,但是梦游者很少去寻求帮助。1.Generally speaking,sleepwalkers are people who_.A.climb on roofsB.walk through windowsC.do fantastic things during their sleepD.walk in a halfawake state解析细节理解题。从第一段和最后一段的信息可知,梦游者是在睡梦中做一些奇特的事情。答案C2.It was reported that a boy_.A.was fou
15、nd on a strange sofa,telling how he had got thereB.slept in his own room but woke up in a strange roomC.lost his way five hours after he left homeD.was searched for by policemen when he lost his way解析细节理解题。由第二段的描述可知应选B。答案B3.There was a college student who got into the habit of_.A.getting up in the m
16、iddle of the night and walking down to the riverB.walking threequarters of a mile every dayC.swimming in the Lowa River before going to bedD.walking about before he went to bed解析细节理解题。在第三段中,从At the University of Lowa, a student was reported to have the habit of getting up in the middle of the night
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417498.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
