2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers 3 Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1Jim went to answer the phone._(同时), his wife started to prepare lunch.答案:Meanwhile2A _(困境) is a difficult situation in which you have to choose between two or more alternatives.答案:dilemma3Marlin is getting along very well with his _(同事)答案:colleagues4There are four em
2、ergency _(出口) in the department store.答案:exits5A major airsea _(营救) is under way.答案:rescue6I think you should go back to your _(最早的) plan.答案:original7The company has decided it must _(呈现) a more modern image.答案:present8Searching hand luggage at airports is now standard _(程序)答案:procedure9Public inter
3、est centres on the _(结果) of next weeks byelection.答案:outcome10Germs are very small,and can only be seen with the aid of _(显微镜)答案:microscope 单句改错1It is said that her new album will be come out next month._答案:去掉be2How many people were present from the meeting last week?_答案:fromat3I would have gone to
4、see her if I had enough time._答案:had前加had4They were chatting happily on the Internet while the power was cut off._答案:whilewhen5The young man rushed out, left his girlfriend crying there._答案:leftleaving 完成句子1我们刚要出发, 这时天开始下雨了。 We were about to start _答案:when it began to rain2我们刚刚入睡, 突然铃声响了起来。 We _ whe
5、n the bell rang.答案:had just fallen asleep3我正在做作业, 灯突然灭了。 I _ my homework _ the light went out.答案:was doing;when4这个人在车祸中丧生, 撇下了妻子和儿子。 The man was killed in a traffic accident, _答案:leaving his wife and his son5我如果看过这场电影, 我就把电影内容告诉你了。 If I had seen the film, I _ you about it.答案:would have told 课文语篇改错On
6、e of the 20th centurys premier scientist was Albert Einstein. In summer of 1905, he was rocking his oneyearold baby when he was suddenly inspired. So “Emc2” was born. Then he showed in his “theory of relativity” what not even time, mass or length are constant.Edwin Hubble, that returned from the Fir
7、st World War, started work in California. Later he proved that the universe was vastly large than had previously been thought.In 1929 Alexander Fleming discover the natural form of penicillin, which was massproduced and helped to save the lives of millions. An engineer name Mauchly invented the worl
8、ds first computer. However, it used such much energy that when it was turned on, the lights in the local town was went out. It was by mistake which Pervy Spencer discovered microwave, which improved the quality of human life on earth.答案:One of the 20th centurys premier was Albert Einstein. In summer
9、 of 1905, he was rocking his oneyearold baby when he was suddenly inspired. So “Emc2” was born. Then he showed in his “theory of relativity” not even time, mass or length are constant.Edwin Hubble, returned from the First World War, started work in California. Later he proved that the universe was v
10、astly than had previously been thought.In 1929 Alexander Fleming the natural form of penicillin, which was massproduced and helped to save the lives of millions. An engineer Mauchly invented the worlds first computer. However, it used much energy that when it was turned on, the lights in the local t
11、own went out. It was by mistake Pervy Spencer discovered microwave, which improved the quality of human life on earth.A卷 单句语法填空1I _(watch) TV when I heard a knock on the door.答案:was watching2If he _(come) here yesterday, he would have seen his old friend.答案:had come3It _(report) that there was a col
12、lision between two trains this morning.答案:was reported4They presented him _ a bunch of flowers.答案:with5She made a _(donate) of $5,000 to the Childrens Hospital.答案:donation6The copy does not correspond _ the original.答案:with7In _ meanwhile Ill visit an old friend of mine.答案:the8Can you help to cure h
13、er son _ his bad habits?答案:of9Last year he was chosen to attend a conference of _(advance) workers.答案:advanced10When she fell ill her daughter took _ the business from her.答案:over 阅读理解AEvery ocean lover knows the dangers of getting caught in a rip current(离岸流). Experienced swimmers know it is relati
14、vely easy to escape the narrow channel of the fast moving water by floating and allowing it to drag you further into the ocean or by swimming alongside the shore. However, inexperienced beachgoers often panic, and try to swim to land, placing themselves at risk of drowning due to tiredness. Accordin
15、g to the US. National Ocean Service, the currents kill about 100 Americans each year and account for 80% of all lifeguard rescues. These scary statistics may soon be a thing of the past, thanks to Clever Girl, a smart buoy(浮标) that warns swimmers of the presence of deadly rip currents.The smart devi
16、ce is the brainchild of Australian teenager Maddison King, who created Clever Girl as a project for her Grade 12 Design and Technology class. The 18yearold, who works as a lifeguard during her spare time, came up with the brilliant idea after discovering that most children were unable to detect rip
17、currents.The basketballsized plastic buoy, which can be attached to a chain of similar devices or the ocean floor, is fitted with a small propeller(螺旋桨). When the water travels at the speed of over 70 centimeters per second, it spins the propeller fast enough to power the light atop the buoy, warnin
18、g swimmers to stay clear of the area.Though it sounds simple enough, the youngster had to overcome numerous design challenges. For instance, she picked a red light since it is easy to see in the bright sunlight and also because the color serves as a universal warning sign for tourists that do not sp
19、eak the local language. The devices smooth surface and high handles ensure swimmers do not get hurt, while the black, white, and red striped underside, keeps sharks and other animals at bay.Future versions might include something like a warning siren, which would provide sound warnings of rip curren
20、ts. Besides, the present model costs about D|S 300 to make. “Thats beyond my purse,” she laughs, “the cost has to be cut down.”【解题导语】本文是一篇说明文。在海洋游泳时,一些无经验的游泳者遇到高速离岸流时常常感到恐惧,并试图游向陆地,最终因疲劳而溺水身亡。受到做临时救生员的工作经历的启发,Maddison King发明了一种装置,能在离岸流达到一定速度时发出预警,从而避免人们误入高速洋流。1Which of the following is the right way
21、 to escape the rip current?AWaiting for rescues.BSwimming to the shore.CMoving fast in the water.DFloating with the water.D解析:细节理解题。根据第一段第二句“Experienced swimmers.the shore.”可知,有经验的游泳者知道,通过在快速流动的水中漂浮,让流水带着身体流入海洋或沿着海岸游泳是逃离离岸流的有效方式,故D项正确。2Why did Maddison decide to invent Clever Girl?AShe wanted to cha
22、llenge her creativity.BShe was motivated by her working experience.CShe was supposed to complete it for her class.DShe was scared by the statistics of the government.B解析:细节理解题。根据第二段第二句可知,18岁的Maddison King在业余时间做了一位救生员,她发现大多数孩子都无法察觉到离岸流,于是想出了这个绝妙的主意。据此可知,她的发明受到自己做救生员的工作经历的启发,故B项正确。3What do we know abo
23、ut the present version of Clever Girl?AIts not available on the market.BIts quite attractive for sea animals.CIts based on a complex theory.DIt can give warnings in different ways.A解析:推理判断题。根据第一段可知,每年大约有100个美国人死于离岸流,但这些可怕的统计数据可能很快成为过去,这多亏了警告浮标装置Clever Girl。结合最后一段可知,这种装置的成本很高,且未形成成品;据此可以判断,其目前版本还没有投放
24、市场,故A项正确。4What could the future version of Clever Girl be like?ASafer and greener.BCheaper and safer.CGreener and more effective.DCheaper and more effective.D解析:推理判断题。根据最后一段最后两句“Besides,.cut down.”可知,这种产品目前的版本成本大约是300美元,在将来成本可能下降;根据最后一段第一句可知,未来版本可能会装有警笛一类的东西以警告人们;据此可以判断,未来版本价格将降低,效果将更佳,故D项正确。BYoull
25、probably never go to Mars or sing on the stage with the Rolling Stones. But if virtual reality (VR) ever lives up to its promise, you might be able to do all these thingsand many morewithout even leaving your home. Unlike real reality, virtual reality means simulating(模仿)bits of our world. Apart fro
26、m games and entertainment, its long been used for training airline pilots and surgeons and for helping scientists to figure out complex problems such as the structure of protein molecules(分子). Then how does it work?Close your eyes and think of virtual reality and you probably picture something like
27、this:a man wearing a wraparound headset and data gloves wired into a powerful workstation or supercomputer. What distinguishes VR from an ordinary computer experience is the nature of the input and output. Where an ordinary computer uses things like a keyboard, a mouse, or speech recognition for inp
28、ut, VR uses sensors that detect how your body is moving. And where a PC displays output on a screen, VR uses two screens (one for each eye), surroundsound speakers, and maybe some forms of touch and body feedback as well.VR has been routinely used by scientists, doctors, dentists, engineers, archite
29、cts, archaeologists, and the military for about the last 30 years. Difficult and dangerous jobs are hard to train for. How can you safely practice taking a trip to space, making a parachute jump, or carrying out brain surgery? All these things are obvious candidates for virtual reality applications.
30、Like any technology, virtual reality has both good and bad points. Critics always raise the risk that people may be addicted to alternative reality to the point of ignoring their realworld livesbut that criticism has been leveled on everything from radio and TV to computer games and the Internet. Li
31、ke many technologies, VR takes little or nothing away from the real world: you dont have to use it if you dont want to.【解题导语】文章向我们介绍了什么是虚拟现实,以及虚拟现实在我们现实生活中的广泛应用,最后介绍了作者对虚拟现实的看法和态度。5What equipment do we probably need for virtual reality?AA keyboard, a headset and a supercomputer.BA headset, data glov
32、es and speech recognition.CA headset, data gloves and a supercomputer.DA keyboard, a mouse and speech recognition.C解析:细节理解题。由第二段中的“a man wearing a wraparound headset and data gloves wired into a powerful workstation or supercomputer”可知,虚拟现实需要的装备有连接着工作站或超级电脑的贴面式耳机和数据手套。故选C项。6Paragraph 3 is mainly abo
33、ut_Athe principles of virtual realityBthe applications of virtual realityCthe history of virtual realityDthe influences of virtual realityB解析:段落大意题。由该段的主题句“VR has been routinely used by scientists, doctors.military for about the last 30 years.”及最后一句“All these things are obvious candidates for virtua
34、l reality applications.”可知,该段讲述的是虚拟现实的应用。7According to the passage, virtual reality means_Aimagining beautiful things in our mindBcreating something that doesnt existCexperiencing things that dont really existDcloning something that has died outC解析:细节理解题。根据第一段中的“Youll probably never go to Mars or si
35、ng.without even leaving your home.”可知,利用虚拟现实,你可以不出家门就体验登陆火星、与滚石乐队同台演唱,即所谓的虚拟现实就是体验不存在的、模仿现实世界的东西。8What is the writers attitude towards VR?AAppreciative.BCautious.CSkeptical. DIndifferent.A解析:观点态度题。文章先介绍了什么是虚拟现实,然后向我们介绍虚拟现实的广泛应用,客观地介绍了虚拟现实的利弊,最后对批评的声音进行了驳斥,阐明了作者自己的观点“VR takes little or nothing away f
36、rom the real world: you dont have to use it if you dont want to”。由此可见,作者对VR持赞赏态度。故选A。 七选五One of my earliest memories was watching my mom talk on our old phone.I was fascinated that she could talk to someone who wasnt actually in the room with her.1._ I was wondering how she managed to talk with some
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417644.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
