2019-2020学年高中英语 Unit 3 A taste of English humour 1 Section Ⅰ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit taste of English humour Section Warming Up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Warming Up & ReadingComprehending 阅读理解AIf you ever used a spoon full of sugar to help the medicine go down, you are likely to have watched the movie Mary Poppins in your childhood. However, not everyone loves that Disney movie musical. Although the 1964 film (based on PL. Travers book series
2、 Mary Poppins) starring Julie Andrews, Karen Dotrice and Dick Van Dyke was a big success, the books author PL. Travers wasnt a fan of it.Travers didnt hide her dislike of Disneys Mary Poppins movie. She didnt like the movies title character Mary Poppins, and stated that it lost the point because Dis
3、ney turned her into a very pretty girl, according to The Telegraph. In fact, Travers was so upset that she cried all the time while watching the movie.When Mary Poppins Returns, the 2018 sequel(续篇) film, was shown in theaters, ideas about what Travers would have thought of this adaptation(改编本) are m
4、ixed. Newsweek says that if Travers were alive, she might like this film because the screenwriter, David Magee, was truer to the nature of Mary Poppins. Magee explained that he was a fan of the original books and he respected the descriptions of Mary Poppins in Travers books. But on the other hand,
5、given the fact that star Emily Blunt is also very pretty and Travers disliked all the adaptations of her work that were made when she was living, its impossible to know for sure.If you think Travers didnt like sequels at all, you are totally wrong. In fact, Travers wrote seven sequels to her origina
6、l Mary Poppins novel before she died in 1996. Mary Poppins and the House Next Door in 1988 was the last one. And as Mary Poppins Returns finds its way into the hearts of audiences, more people are sure to fall in love with the magical world that PL. Travers created.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要讲了P.L. Travers
7、不喜欢那部根据她的小说改编的于1964年上映的迪士尼电影。当2018年的迪士尼电影续篇上映时,大家又有了新的看法。1What do we know about the Disney movie musical mentioned in Paragraph 1?AIt was written by Julie Andrews.BIt was mainly about a sick child.CIt was highly praised by Travers.DIt was an adaptation of Travers book.D解析:细节理解题。根据第一段中的Although the 1
8、964 film(based on PL. Travers book series Mary Poppins) starring Julie Andrews.可知,这部电影是Travers写的书的一部改编本。2How did Travers find the movie adaptations of her books when she was alive?AFunny.BInteresting.CEducational.DUnsatisfying.D解析:推理判断题。根据第三段中的Travers disliked all the adaptations of her work that we
9、re made when she was living可知,当她活着时,她觉得那些改编都很令人不满意。3What does the author most probably think of Disneys Mary Poppins Returns?AIt is better than Travers last sequel.BIts the best adaptation of Travers book.CItll receive a positive response from the public.DItll make fans of Travers books disappointed
10、.C解析:观点态度题。根据最后一段中的as Mary Poppins Returns finds its way into the hearts of audiences, more people are sure to fall in love with the magical world that PL. Travers created.可知,作者认为这部新剧会得到公众的好评。BIt is widely believed that humor is good for your health. However, most studies on humor and health show th
11、at by watching something humorouscomedy films, for exampleyou can just escape from the pain for a short time, or that humor just helps reduce signs of a disease. So far, no study has shown that humor can help a person recover from a serious illness.One way to study the relationship between humor and
12、 health is looking at the health of people who use humor as part of their jobs: comedians and improv(即兴表演) artists, for example. Not only do they use humor as part of their work, but also they show the highest levels of humor ability. So if humor is really good for our health, we can anticipate that
13、 comedians benefit the most from it.Although it is often said that humor can make people live longer, research has actually found the opposite to be true. One study found that comedians and humor writers actually died younger compared with other famous people who were not performers. However, these
14、studies were somewhat limited, because most of the comedians were men and already dead. And many famous people often live very unhealthy lives, and the comedians might have died from reasons such as heavy drinking or smoking.My colleagues and I decided to take a different way. We collected data(数据)
15、from 491 improv artist students224 women and 267 menall alive. We compared this improv group with 795 noncomedians, who were matched in age, sex, and education.We asked participants from both groups to tell us how many diseases they had had in the past three years and how long they had lasted. The i
16、mprov artists reported that they had had many more diseases, and that these diseases had lasted longer compared with the control group. So our study adds further evidence to the conclusion made by the studies before.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要讲了人们普遍认为幽默对我们的健康有益,但研究发现,幽默对我们健康的益处并没有那么大。4What do most studies o
17、n humor and health show about humor?AIt doesnt really reduce signs of diseases.BIt just helps reduce peoples pain for a while.CIt cant really make people feel comfortable.DIt can help one recover from a serious disease.B解析:细节理解题。根据第一段中的However, most studies on humor and health show that by watching
18、something humorouscomedy films, for exampleyou can just escape from the pain for a short time可知,幽默只能暂时帮助人们减轻痛苦。5What does the underlined word “anticipate” in Paragraph 2 mean?APredict.BNotice.CUnderstand.DExplain.A解析:词义猜测题。根据第二段中的So if humor is really good for our health可知,在这种情况,我们应该“预测”喜剧演员从幽默中受益最大
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417734.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
