2019-2020学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors Section Ⅱ Grammar练习 新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Meeting your ancestors Section Grammar练习 新人教版选修8 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Section Grammar. 用所给词的适当形式填空1.Where is Peter?I cant find him anywhere.He went to the library after breakfast and_(write) his essay there ever since.2.Marty_(work) really hard on his book and he thinks hell have finished it by Friday.3.As you go through this book, you_(find) that each of the millions
2、 of people who lived through World War had a different experience.4.Jane cant attend the meeting at 3 oclock this afternoon because she_(teach) a class at that time.5.In the last few years, China_(make) great achievements in environmental protection.6.Just as I got to the school gate, I realized I_(
3、leave) my book in the cafe.7.Have you finished the report?No.I_(do) it all this week.8.It_(rain) for two days.When will it stop? Im eager to go out.9.The foreign scientists_(work) in our college for eight years and they dont have the intention to leave.10.The reporter said that the UFO_(travel) east
4、 to west when he saw it.11.By then, he_(learn) English for about 5 years.12.Mr. Black, I should tell you this is the fifth time you_ (mistake) me for my twin brother.13.I felt very tired when I got home, and I_(go) straight to bed.14.Since the beginning of the vacation, I_(travel) across the country
5、, and my next stop is the Wuyi Mountain.15.The little boy is dirty from head to foot because he_(play) in the mud all morning.答案1.has been writing2.has been working3.will find4.will be teaching5.has made6.had left7.have been doing8.has been raining9.have been working10.was traveling11.had learned12.
6、have mistaken13.went14.have been travelling15.has been playing. 完成句子1.I_forward to seeing you for a long time.好长时间以来我一直渴望见到你。2.They_the whole afternoon.Theyre tired out.他们一直工作了一下午,他们累坏了。3.What_before you left the company?你离开公司之前一直在做什么工作?4.So far, they_each other several times.到目前为止,他们已见面好几次了。5.We_fo
7、r almost 30 years.我们已结婚近30年。6.I_for more than 20 years.我教书已经20多年了。7.How long_?雨下多久了?8.He_the story for ten years.他这个故事已经讲了十年了。9.She_on the phone for three hours.她已经打了三个小时的电话了。10.He_articles to this magazine all these years.这些年他一直为这个杂志写稿。答案1.have been looking2.have been working3.had you been doing4.h
8、ave met5.have been married6.have been teaching7.has it been raining8.has been telling9.has been talking10.has been contributing. 单句改错1.All these years they are contributing articles to our magazine.2.I have been drinking five cups of coffee this afternoon.3.What have you been doing before you left O
9、xford?4.Its a good job.Have you done it all by yourself?5.Its a long time since you come to see me.6.Alice didnt see much of Henry lately.7.Im glad to tell you that you passed the exam.8.He has joined the League three years ago.答案1.arehave been2.been drinkingdrunk3.havehad4.Have you doneDid you doec
10、ame6.didnt seehasnt seen7.passed前加have8.删除has限时30分钟. 阅读理解Zhoukoudian is a small village situated about 50 kilometers to the southwest of Beijing.In the 1920s, archaeologists discovered some prehistoric human bones there which changed peoples view of Chinas history.They came from an unknown species o
11、f man and were the first evidence of human life in China thousands of years ago.The remains were three teeth!In 1929, a complete skull was also discovered.Eventually, archaeologists found almost 200 items, including six skulls and more than 150 teeth.These discoveries proved the existence of a human
12、 species who lived in the area between 700,000 and 200,000 years ago.Four sites where Beijing Man and his relatives lived were discovered on the northern face of Longgushan.They lived in the caves in the area.However, the life span of Beijing Man was short.About 70% of the people probably died befor
13、e the age of 14.Fewer than 5% lived to the age of 50.Ashes were found alongside the fossils which showed they had used fire for cooking food and also for light, warmth, and protection against wild animals.This is the earliest evidence of the use of fire anywhere in the world.They also made tools of
14、bones and stones.Unfortunately, when Japan invaded China in 1937, excavations (发掘) at the Beijing Man Site stopped and most of the fossils disappeared, including a Beijing Man skull.After the Peoples Republic of China was established in 1949, the work started again.Zhoukoudian was listed as a World
15、Heritage Site in December 1987.It has not only given us important information about prehistoric Asian societies, but also provided amazing evidence about the process of evolution.Today, parts of the caves have been badly affected by rain.Some areas are almost completely covered in weeds, causing ser
16、ious damage.Pollution from the nearby factories has also contributed to the problem.This is a very serious matter and the Chinese Academy of Sciences is trying to raise public awareness of it.1.Archaeologists_.A.thought that Zhoukoudian was a beautiful villageB.thought that the findings in Zhoukoudi
17、an wouldnt change the history of ChinaC.discovered some prehistoric human bones in ZhoukoudianD.thought that the findings in Zhoukoudian are the first evidence of human life in Asia解析细节理解题。根据第一段中的“In the 1920s, archaeologists discovered some prehistoric human bones there which changed peoples view o
18、f Chinas history.”可知答案。答案C2.Which of the following statements is NOT true?A.The digging was delayed by the Japanese invasion in the 1930s.B.These ancient Chinese were the first people to use fire in daily life.C.Some valuable things excavated from the site are still missing.D.The digging of Zhoukoud
19、ian is famous and is wellfunded.解析推理判断题。根据第三段中的内容可知A、B、C三项都正确,根据最后一段周口店遗址的破坏可以确定没有吸引到资金。答案D3.Whats the main idea of the last paragraph?A.The digging of Zhoukoudian is still under way.B.Zhoukoudian plays an important part in the study of prehistoric societies.C.Zhoukoudian is a World Heritage Site.D.
20、Zhoukoudian is in great need of protection.解析主旨大意题。本段在开头叙述完周口店对于考古的意义之后详细叙述周口店现在所处的糟糕状况,因此D项才是该段的大意。答案D4.From the passage, we can infer that_.A.the work of excavating the Beijing Man Site has not proceeded smoothlyB.Beijing Man had a short lifeC.Beijing Man lived in the caves of LonggushanD.archaeol
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417864.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广东省江门市第一中学2016-2017学年高二英语 MODULE 6 UNIT 1 ART READING (共31张PPT) .ppt
