2019-2020学年高中英语 Unit 5 The power of nature Section Ⅱ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit The power of nature Section Warming Up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1I think they should equip their office with some new computers for some research work.2Almost everyone thinks the books are suitable(suit)for children.3I was waving(wave) my hand madly but he never once looked in my direction.4If the bottle of
2、gas catches fire, the whole building may be burned to the ground.5Having_read (read) the chapter four times, I finally understood the authors theory.6It is said that the building program has been evaluated(evaluate) for its usefulness and effect it would have.7On February 11, 2007, Drew Gilton Faust
3、 was appointed as the first female president of Harvard University in 371 years.8It being(be)a fine day, the children went to the park.9Do you think there is possibility that they will get married?Absolutely (absolute)They love each other very much.10The robber was brought to the judge, his hands fa
4、st tied(tie).单句改错1After admiring the beautiful view,she made his way to the next destination.hisher2As far as I know,it is absolute impossible to finish it in five days.absoluteabsolutely3Compared the youth to the rising sun at 8 or 9 oclock am.,Mao Zedong expressed his great hope for the young men.
5、ComparedComparing4The government has an interest in importing scientific equipments.equipmentsequipment5I was reading while the light went out.whilewhen.阅读理解The US government has recently helped people learn more about the dangers of earthquakes by publishing a map.This map shows the chances of an e
6、arthquake in each part of the country.The areas of the map where earthquakes are most likely to occur are called earthquake belts.The government is spending a great deal of money and is working hard to help to discover the answers to these two questions:Can we predict earthquakes?Can we control eart
7、hquakes?To answer the first question, scientists are looking very closely at the most active fault (断层) systems in the country, such as the San Andreas fault in California.A fault is a break between two sections of the earths surface.These breaks between sections are the places where earthquakes occ
8、ur.Scientists look at the faults for changes which might show that an earthquake was about to occur.But it will probably be many years before we can predict earthquakes correctly.And the control of earthquakes is even farther away.However,there have been some interesting developments in the field of
9、 controlling earthquakes.The most interesting development concerns the Rocky Mountain Arsenal earthquakes.Here water was put into a layer of rocks 4,000 metres below the surface of the ground.Shortly after this injection (注射) of water,there was a small number of earthquakes.Scientists have decided t
10、hat the water which was injected into the rocks worked like oil on each other.When the water “oiled” the fault,the fault became slippery and the energy of an earthquake was given out.Scientists are still experimenting at the site of these earthquakes.They have realized that there is a connection bet
11、ween the injection of the water and the earthquake activity.They have suggested that it might be possible to use this knowledge to prevent very big,dangerous earthquakes,that is,scientists could inject some kind of fluid like water into faults and change one big earthquake into a number of small,har
12、mless earthquakes.【解题解读】为了提高人们对地震的防范意识,美国政府加大了在防震、预测方面的投入,他们甚至在努力采取措施控制地震的发生。1Earthquakes belts are _.Amaps that show where earthquakes are likely to occurBzones with a high probability of earthquakesCbreaks between two sections of the earths surfaceDthe two layers of earth along a fault解析:选B细节理解题。根
13、据第一段的第三句可知,地震多发地带被称为earthquake belts。2The San Andreas fault is _.Aan active fault systemBa place where earthquakes have been predicted correctlyCa place where earthquakes have been controlledDat the foot of the Rocky Mountain解析:选A细节理解题。根据第二段可知,该地区为地震比较活跃的地区。3What did scientists learn about earthquak
14、es at the Rocky Mountain Arsenal?AThey occur at about 4,000 metres below ground level.BThe injection of water into earthquake faults prevents earthquakes from occurring.CThey are usually caused by the oil in the faults.DHarmful earthquakes could be prevented by causing harmless earthquakes.解析:选D细节理解
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417877.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
