2019-2020学年高中英语 Unit 7 The Sea课时作业6 北师大版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit The Sea课时作业6 北师大版必修3 2019 2020 学年 高中英语 Sea 课时 作业 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业6.单句语法填空1There is no_(survive) in the air crash of MH370.2It seems oil_(leak) from this pipe for some time.Well have to take action to stop it.3In the accident,only 3 of the miners escaped_(kill) by the poisonous gases.4There is no simple answer,_is often the case in science.5I felt disappointed
2、 and was about to leave_something unexpected happened,which captured my attention.6(2016年安徽亳州期中)Richard looked at the envelope and_(recognise) Jennys handwriting immediately.7Sam picked_some knowledge of the computer just by watching others working on it.8All_the light went out and everyone felt fri
3、ghtened.9Drugs can help players_(recovery) from injury.10To our_,he has ever thought of suicide.答案与解析1survivor幸存者n.。2has been leaking用现在完成进行时表动作的未完成性,进行性。3being killed“在这次事故中只有三名矿工逃脱了被毒气毒死的命运”。escape只接doing不接to do作宾语,并且主语miners与kill之间为动宾关系,故用动名词的被动语态作宾语。 4as句意:科学往往如此,它没有一个简单的答案。本题考查定语从句。设空处前有逗号,故判断设
4、空处引导非限制性定语从句。as is often the case“情况往往如此”。5when句意:我正要离开,这时意想不到的事发生了,引起了我的注意。be about to do. when.表示“正要这时(突然)”。6recognised句意:Richard看着那个信封,立刻辨认出Jenny的笔迹。recognise“辨认出”。7up句意:萨姆只是通过看别人玩电脑就学会了一些电脑知识。pick up“(无意中)学会,获得”。8at once句意为:突然灯熄灭了,每个人都感到害怕。all at once“突然,忽然”,符合句意。9recover句意:药物可以使运动员从伤病中恢复。recove
5、r from.“从中恢复过来”,符合题意。recovery是名词。10horror句意:令我们害怕的是,他曾想到过自杀。to ones horror“令某人害怕的是”。.选词填空be related to, make sense, pick up, in the end, on the edge of, in the direction of, in circles, be covered with, all at once, stand for1After ten years of hard work, the bare hill_green trees.2After much discus
6、sion among the villagers, the matter was settled_3I was drying my hair._I smelt something burning.4Every single word may_, but the sentence as a whole makes nonsense.5Before electing him president, we need to know what he_6After the Second World War, the Japanese economy_very fast.7We put up at a sm
7、all hotel just_the city.8Sound goes faster and farther_wind.9Being fat_many diseases, such as high blood pressure and heart disease.10He seemed to be working hard, but he was just running round_答案1is covered with2.in the end3All at once 4.make sense5stands for 6.picked up7on the edge of 8.in the dir
8、ection of9is related to 10.in circles.阅读理解AIt had been three months since Ms Miller started teaching. She was able to understand all her students gradually, except Bob. Bob was the only boy who came to school dressed untidily and sat in the class completely lost in his own world. His performance had
9、 been deteriorating steadily with every single day passing by.Ms Miller searched through the progress reports of Bob and was shocked to find Bob used to be the top student in his class. Bobs performance began to slowly decline when his mother fell ill. He was doing badly in every subject when his mo
10、ther died, leaving him alone with his father, who was a businessman and had to travel all the time. Apart from his performance worsening gradually, Bobs nature also began to change. He had forgotten to laugh and showed no interest in any activity. All his friends had abandoned him.One day, Bob was a
11、sked to stay. Ms Miller asked him if he had any problems in understanding his lessons. Gradually she began to give him a comfort zone so that he could talk and share. After three weeks, she found Bob gradually improving. He was able to answer the questions he previously failed. Every day after all t
12、he students went away, Ms Miller gave personal attention to Bob and began to spend time with him. Bob improved a lot over the next semester, showing definite signs of progress in his performance.On a Friday, Bob came up to Ms Miller, handed her a box and requested her to open the box on Sunday. on S
13、unday, curious, she opened it and saw a bottle of perfume, half filled. Together with it was a small letter, saying that this bottle of perfume used to be his mothers and he wished Ms Miller to wear it so that every time she was around, he could feel his Mom near him. He thanked her for everything.
14、Ms Miller took the bottle of perfume in her hand and saw a new tag attached to it; it said “Happy Mothers Day!”Ms Miller suddenly realized that it was not she who had made a difference to Bobs life but it was Bob who made her realize what true humanity is!1The underlined word “deteriorating” in Para
15、graph 1 probably means_A. changing B. worseningC. thrilling D. improving2Paragraph 3 is mainly about_A. why Ms Miller would like to help BobB. how Bob attracted Ms Millers attentionC. what Ms Miller did to help BobD. where Bob could sit comfortably3The bottle of perfume given to Ms Miller_A. was new
16、 and never used beforeB. was presented on Mothers DayC. made Bob a different studentD. showed Bob was grateful for Ms Miller4What does the author want to convey to us?A. A teacher could not change a students life.B. Family is the most important place for kids.C. Children dont have to solve problems
17、by themselves.D. One should have sympathy for anothers suffering and offer help.答案与解析本文通过讲述一位老师的细心和关爱改变了一个学生的故事,鼓励我们应该学会关爱和帮助别人。1B词义猜测题。根据第一、二段的内容可知,Bob原来是一个好学生,但他的妈妈去世后,他的表现便越来越差,故选B。2C段落大意题。通读第三段可知,该段主要讲述了Ms Miller是如何帮助Bob在学习上逐渐进步的,故选C。3D推理判断题。根据文章倒数第二段可知,这瓶香水是Bob的妈妈曾经使用的,现在Bob将它作为礼物送给老师,是为了感激老师为他
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417928.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【23预测卷丨风向卷丨老教材】英语答案解析.pdf
