2019-2020学年高中英语 Unit 8 Adventure Section Ⅰ Warm up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Adventure Section Warm up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Warm up & Lesson 1ComprehendingA卷 阅读理解AReach for the stars at the Euro Space Center Find out everything you need to know about spacefrom the origins of the universe to the future space exploration plans Light, sound and special effects help to bring your space journey to life Throughout your
2、 tour, our specially trained guides will answer your questions and provide you with any information you requireBegin your tour with our exhibition about the planets, then move on to the Space Laboratory and see some of the experiments carried out in space Visit our international space station, where
3、 you can climb into our fullscale Space Shuttle model and experience life on board as an astronautYou will know all about space by now and to help you further, our Space Center astronaut will tell you about how young people train as astronauts in our own training school Finally, you can watch our am
4、azing Space Show in our IMAX cinema, which will help you understand everything you have learned during your visit better Outside we have an outdoor exhibition including a giant solar system, fullsize rocket models and outdoor games Dont worry if it rainsmuch of this is under coverAfter that, why not
5、 visit our restaurant Resto Space for food and drink on a space theme? And dont forget our Space Shop, offering you a lot of gifts to take homeThe Euro Space Center is open every day during school holidays, and also during other times except Mondays Opening times are 10:005:00 For entrance fees, cal
6、l our booking service on 3261650133 Or you can email us for uptodate entry information at infoeurospacecenterbe【解题导语】本文介绍了天文爱好者可以参观浏览的the Euro Space Center。1Anyone who goes to the Euro Space Center will _Avisit there for freeBbecome a true astronautCfeel as if he was in spaceDdo any space experiment
7、s he wantsC解析:细节理解题。根据第一段的Light, sound and special effects help to bring your space journey to life可知,灯光、声效以及特殊效果让来到the Euro Space Center的游客有身临其境的感觉。故选C项。2In the Space Shuttle, visitors can _Aenjoy food and drinkBwatch an amazing space showClearn about space experimentsDknow how astronauts live in s
8、paceD解析:细节理解题。根据第二段的where you can climb into our fullscale Space Shuttle model and experience life on board as an astronaut可知,游客可以看到宇航员的生活情况。故选D项。3On schoolday Mondays, the Euro Space Center _Awill be open all day longBwill be open only for 5 hoursCwill be closed for the whole dayDwill have a space
9、show in the IMAX cinemaC解析:细节理解题。最后一段描述了the Euro Space Center的开放时间是假期的每天以及除周一外的其余时间。故选C项。4Whats the best title for the text?ALearn to Be an AstronautBWelcome to Space ShopCCome and Take a Space WalkDShow Your Talent for Science C解析:标题归纳题。从第二段的Visit our international space station;倒数第二段的why not visit
10、和最后一段的开放时间和订票热线等可知,本文旨在吸引天文爱好者来参观。故选C项。BWith a bit of planning and a positive attitude, youll create a trip that everyone will enjoy1Bring snacksHungry kids and unhealthy food choices on the road mean disaster Avoid the headache and save some money by packing healthy snacks before you set out on you
11、r trip If youre planning to travel by air, pack a small cooler filled with snacks, but leave the drinks at home since you wont be able to get them through security For road trips, pack extra bottles of water and a larger cooler with sandwiches and snacks in an easytoaccess part of the carPlus:10 Hea
12、lthy Road Trip Snacks2Have things to doMake sure that each member of the family brings along something to do on the trip Your bookworms need extra books, gamers will need plenty of batteries, and movie watchers will need a few extra DVDs for the trip Bring along a few decks of card games, a plain no
13、tebook, and some crayons for some lowtech funPlus: TravelTested Games and Activities for Road Trips with Kids3Keep luggage simpleKeep travel costs low by packing light and taking just a few pieces of luggage Extra luggage can cost more on some airlines and will be difficult for you to manage The les
14、s luggage you have, the less likelihood that some of your luggage will go missing If you run out of clothing on your vacation, take an adventure to the Laundromat(自助洗衣店)4Keep paperwork organizedOne parent should be in charge of organizing paperwork for the trip This includes tickets, passports, maps
15、, hotel information, and any other travel documents Keeping everything in one place will help keep instances of misplaced items and lost tickets at bay【解题导语】本文介绍了家长如何做才能使得旅行令人愉快。5Whats the main idea of the passage?AThings to take for a tripBTips on traveling by airCPreparation made before a tripDWay
16、s to make traveling with kids easierD解析:主旨大意题。根据开头的With a bit of planning and a positive attitude, youll create a trip that everyone will enjoy以及下文的提示可知,本文主要说的是使得旅行愉快的提示。6Which of the following is NOT advised to be taken for a trip by air?ASnacksBCoolersCDrinks DClothesC解析:细节理解题。根据文中的If youre planni
17、ng to travel by air, pack a small cooler filled with snacks, but leave the drinks at home since you wont be able to get them through security可知,乘飞机是不允许带饮料的。7According to the last paragraph, paperwork should be _Ataken by one parentBput in different bagsCtaken by different personDleft homeA解析:细节理解题。根
18、据文中的One parent should be in charge of organizing paperwork for the trip可知,一位家长应该负责携带纸质文件。8Who is this passage most likely to be written for?AParents BChildrenCPassengers DTravel guidesA解析:推理判断题。根据文中的One parent should be in charge of organizing paperwork for the trip可知,这篇文章是写给家长的。CIt had been a hot d
19、ay and the beach was packed all day with people enjoying the sun and surf Normally our beach is well protected so that its a great family swimming beach But when ocean waves come up, like any beach, conditions become dangerousThe sun was setting in the west and we were getting ready to pack up Just
20、then the wind started and was blowing across the sand My Captain Allan saw some swimmers in trouble, telling me to go and help And Im just 15 years old It was going to be a memorable day When I got to the swimmers, I realized there were three people in trouble All were teenagers, three boys I was a
21、little afraid because they were older than me All the thoughts of people almost drowning their rescuers that we learned in training came flooding back to me Often when a swimmer is in trouble and when you go to assist them, they do whatever they can to get out of the waterincluding climbing on top o
22、f youwhen they are in panicI yelled out to the boy close to me, telling him that I was a qualified surf lifesaver “Do you need my help?” I shouted, thinking they might not want me because they might think I was too young or not strong enough to save them “Yes, please!” was their immediate response T
23、hat put my mind at easeI knew it didnt matter to them who was rescuing them I was a surf lifesaver and I was going to get them back to shoreI signaled to shore that I needed assistance, and two other lifesavers came out Together we got the three tired and panicked swimmers back to shore It was a pre
24、tty amazing feeling that I was just so proud to be a surf lifesaver【解题导语】作者是一名冲浪救生员,在文中讲述了自己和其他两个救生员把三个处于危险中的男生救出来的事情。9When did the wind start and was blowing across the sand?AIn the morning BAt noonCLate in the afternoon DAt nightC解析:细节理解题。根据文中的The sun was setting in the west and we were getting re
25、ady to pack up Just then the wind started and was blowing across the sand可知,在太阳快要落山时,开始刮风了。故选C项。10What does the underlined word “That” in Paragraph 3 refer to?AThe author was strong enoughBThe three swimmers needed his helpCThe author could turn to others for helpDThe three swimmers were not so nerv
26、ousB解析:代词指代题。根据文中的“Do you need my help?” I shouted, thinking they might not want me because they might think I was too young or not strong enough to save them “Yes, please!” was their immediate response可知,作者在想三个男孩是否愿意让自己救他们,他们回答说是,这个回答让作者放心了。故选B项。 11What do we know about the author?AHe and the other
27、 two lifesavers saved three boys livesBHe was almost drowned while rescuing the three teenagersCHe would receive training about how to save drowning peopleDHe and his family had a good time enjoying the sun and surfA解析:细节理解题。根据文中的I signaled to shore that I needed assistance, and two other lifesavers
28、 came out Together we got the three tired and panicked swimmers back to shore可知,作者和其他两个救生员把三个男生救到了岸上。故选A项。12The passage tells us that _Ait was cloudy for most time of the dayBAllan was the first to go and help the swimmersCthe author was not so good at rescuing drowning peopleDthe three people in tr
29、ouble were older than the authorD解析:细节理解题。根据文中的All were teenagers, three boys I was a little afraid because they were older than me可知,三个男生都比作者年纪要大。故选D项。 七选五In my thirty years as a Time Management speaker, I have observed a lot of what we can and should not do to increase our daily results 1_ In fact
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417933.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
