2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 1 FESTIVALS AND CELEBRATIONS SECTION Ⅲ LISTENING AND TALKING READING FOR WRITING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 1FESTIVALS AND CELEBRATIONS SECTION LIST
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业3基础检测1And at that moment (瞬间) my world changed and my selfdoubt disappeared.2The elephant seized a nearby branch (树枝) and put it into her mouth.3It also gives us a brief (简单的) introduction of England and London, and explains how the culture of England was influenced by its invade
2、rs.4I wish I had been at my sisters wedding (婚礼) last Tuesday, but I was on a business trip in New York then.5The moment Professor Wang appeared on the platform, the audience all stood up and clapped (鼓掌) warmly.6She made some rules full of love and respect (尊重) to “manage” her students.7Then they s
3、tarted shouting and yelling, and it turned into a horrible (令人震惊的)quarrel.8As I work with you, Im learning what your grace (优雅) really means.9The association was formed to represent (代表) the interests of women artists.10After completing and signing it, please return the form to us in the envelope (信
4、封) provided.1We should fancy him as our friend.2This is absolutely (absolute) not science fiction. I believe it will come true.3Up to now, about 30 foreign companies have set up branches (branch) in this developing zone.4Chinese children grow up with warnings not to waste a single grain of rice, out
5、 of respect for farmers labor.5The twins are so alike; its difficult to tell the difference (differ) between them.6It makes no difference to me whether he comes here or not.7They equipped themselves with a pair of sharp axes and set off for the forest.8The local government decided to set up another
6、school for the children in the village.9Mrs Green treats me as if I were (be) her daughter.10The reason why you failed,I think,was that you had turned a deaf ear to your teachers advice.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。People in the United States honour their parents with two special days:Mothers
7、 Day, on the second Sunday in May, and Fathers Day, on the third Sunday in June.These days are set aside to show love and respect for parents.They raise their children and educate them to be responsible citizens.They give love and care to their children.These two days offer an opportunity to think a
8、bout the changing roles of mothers and fathers.More mothers now work outside the home.More fathers must help with childcare.These two special days are celebrated in many different ways.On Mothers Day people wear carnations (康乃馨)A red one symbolizes (象征) a living mother.A white one shows that the mot
9、her is dead.Many people attend religious services to honour their parents.It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery.On these days families get together at home, as well as in restaurants.They often have outdoor barbecues(烧烤) for Fathers Day.These are days of fun and good
10、 feelings and memories.Another tradition is to give cards and gifts.Children make them in school.Many people make their own presents.These are valued more than the ones bought in stores.It is not the value of the gift that is important, but it is “the thought that counts”Greeting card stores, floris
11、ts, candy makers, bakeries, telephone companies, and other stores do a lot of business during these holidays.本文为说明文,介绍了美国的两个节日母亲节和父亲节的相关知识。1Which is NOT a reason for children to show love and respect for their parents?ATheir parents bring them up.BTheir parents give love and care to them.CTheir pare
12、nts educate them to be good persons.DTheir parents passed away before they grew up.解析:细节理解题。从文章第一段可知,A项、B项和C项都提到了。答案:D2What do you learn from the passage?AMothers Day and Fathers Day are both in May.BFewer women worked outside the home in the past.CNot all the children respect their parents.DFathers
13、 are not as important as mothers at home.解析:推理判断题。第一段中“More mothers now work outside the home.”暗示了此题的答案。答案:B3On Mothers Day and Fathers Day,_.Apeople usually have family partiesBeveryone goes to visit the cemeteryCchildren always go to their parents homeDhandmade cards are the most valuable gifts解析:
14、细节理解题。第二段中“On these days families get together at home, as well as in restaurants.”暗示了本题的答案。答案:A4What do you think “florists” do?AThey sell flowers.BThey sell special clothes for Mothers Day and Fathers Day.CThey offer enough room for having family parties.DThey make bread or pastry (点心)解析:推理判断题。根据文
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417945.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
