2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 2 MORALS AND VIRTUES SECTION Ⅰ LISTENING AND SPEAKING READING AND THINKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 2MORALS AND VIRTUES SECTION LISTENING SP
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业5基础检测1You make friends with people and then make unreasonable demands so that they reject (拒绝接受)you.2Early in the morning word came that Mr Black had been elected (选举) president of the company.3The last decade (十年) has seen tremendous changes in the means of transportation.4The d
2、ictionary is out of date: many words have been added to the language since it was published (出版)5When Mr Green retired (退休), his son took over the business from him.6Many parents feel some teachers in this kindergarten (幼儿园) are not reliable and they cant rely on them to look after their children.7E
3、xperts have been warning for some time of the health risks caused by passive (被动的)smoking.8If I had had insurance (保险), the sickness would not have caused such a problem.9Some people are more energetic (精力充沛的) in the morning, while others in the evening.10Computers have replaced (取代) humans in many
4、areas of our life, making our work much easier and more efficient.1The majority of local people get benefit from the medical reform which they are in favor of.2I am now writing to make a complaint about the service of your hotel.3The government acted in response (respond) to economic pressure.4My co
5、usin tried to join the army but was_rejected (reject)5Keeping an appointment (appoint) is very important in our life.6The small animals were scared to_run (run) away when they saw a tiger walking towards them.7It is generally agreed that Tom will replace Jack as our manager.8The gentleman never fail
6、s to help whoever is in need of help.9She treats everything I say as some kind of joke.10He was the first person to_try (try) out the new fishing method.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。Retired judge Davison hated all the quiet.Evy, his wife of 66 years, had passed away, and he was lonely and sad
7、 in the months after her death.But he knew how to beat those feelings; he decided to build a pool.Davison contacted a familyrun company in Hopkins, Minnesota, that had built a pool for his previous house 40 years ago.“They did such a great job before and were still in business, so they came out and
8、planned it,” Davison said.Kevin, who works on new pools for the company, helped Davison with everything, from initial planning and completing contracts back in March to teaching him how to filter the water once the pool was finish in July.“If you build it, they will come,” he thought.He invited all
9、the neighborhood kids over to swim.Now its not so quiet anymore.He hears the sounds of laughter and splashing as he sits on a chair in the shade, watching happy children play in his backyard.“I knew theyd come.” 94yearold Davison told KARETV.Neighbor Jessica thought the judge was joking when he talk
10、ed about putting in a pool until she saw the work starting.Now she and her four kids have been regulars since the pool was finished in July.“Its him spreading joy throughout our neighborhood for these kids.” Jessica said.Davisons pool includes a diving board and reaches nine feet in the deep end und
11、er the board.Its especially welcome in a town that doesnt have a public outdoor pool.Although Davison has three adult children, he doesnt have any grandchildren.Jessica says shes told him, “You kind of adopted our whole neighborhood of kids.These are your grandkids.”The judges rules require that a p
12、arent or grandparent stay while the children are swimming.Once the kids leave he likes to swim, too.Davison tells KARETV that he realizes that putting in the pool didnt make a lot of financial (经济的) sense for an old man.But that didnt matter to him.“Im not sitting by myself looking at the walls.” he
13、 says.“What else would you think of doing where you could have a whole bunch of kids over every afternoon?” The 94yearold judge now hears laughter all day as he watches children splash in his backyard pool.这是一篇故事类阅读。文章主要讲了为了排解孤独,Davison建游泳池,邀请邻居家的孩子来游泳。当孩子们在自家后院的游泳池里戏水时,这位九十四岁的法官每天都能听到笑声。从这个故事中可以学到一
14、个人对幸福的追求,也会给别人带来巨大的快乐。1Why did Davison build a swimming pool?ATo remember his dead wife.BTo earn some money for a living.CTo fight against his loneliness.DTo please the kids in the neighborhood.解析:细节理解题。由第一段“Evy, his wife of 66 years, had passed away, and he was lonely and sad in the months after he
15、r death.But he knew how to beat those feelings; he decided to build a pool.”可知Davison建游泳池是为了排解孤独,故选C。答案:C2What does the underlined word “they” in Paragraph 4 refer to?AThe neighborhood children.BHis three adult children.CReporters from KARETV.DThe workers who built the pool.解析:代词指代题。下文“He invited al
16、l the neighborhood kids over to swim.”说他邀请所有邻居的孩子来游泳,由此推断出“If you build it, they will come”意思是如果你建造了它,他们就会来。“they”指的是邻居的孩子,故选A。答案:A3What rules do children have to follow while swimming in the judges pool?AThey shall wear life jackets.BThey shall be in company with the adults.CThey shall receive some
17、 training.DThey shall get their parents permission.解析:细节理解题。由倒数第三段“The judges rules require that a parent or grandparent stay while the children are swimming.”(法官的规定要求孩子们游泳时,父母或祖父母必须陪伴)可知选B。答案:B4What can we learn from the story?AAction speaks louder than words.BTrue success comes from spiritual rich
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417950.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
