2019-2020学年高中英语 Unit 9 Wheels Section Ⅳ Lesson 4 Communication Workshop .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Wheels Section Lesson Communication Workshop 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 4 Communication Workshop & Culture Corner 品句填词1I _(承认) that due to lack of experience I have made some mistakes答案:admit2From now on, our major projects will be redirected to the housing _(建设)答案:construction3The sewing machine will soon _(占领) about 50% of the world market答案:occupy4The
2、_(数字) above shows our achievements in economy答案:figure5Average consumers have very high expectations about search _(引擎)答案:engines6The bicycle tyre blew out at a previously _(破坏) point答案:damaged7There is _(无处) to park in the centre答案:nowhere8My girlfriend writes _(频繁的) letters to me答案:frequent9Becaus
3、e he is _(上瘾的) to computer games,he doesnt want to go to school答案:addicted10The death of the president _(使震惊) the whole country答案:shocked 单句改错1Large amounts of water was poured into this river_答案:waswere2The young man admitted stole some money from this shop_答案:stolestealing3Why was her son addicted
4、 to chat on the Internet last year?_答案:chatchatting4Occupied himself with his research, he often forgot his meals_答案:OccupiedOccupying5He said that this coat wouldnt be suit for that party_答案:suitsuitable 完成句子1他回到家里,累坏了但是很高兴。He arrived home, _答案:tired and happy2总之,虽然前途是光明的,但是道路是曲折的。In a word, _ the
5、future is bright,the road has twists and turns答案:while3直到午夜他才下班回家。_ not until midnight _ he came back home from work答案:It was;that4正因为这本书对我的工作很有用,我才买它。It is _ that I bought it答案:because the book is so useful for my work5他昨天是在电视上看到王先生的。_ he saw MrWang yesterday答案:It was on TV that 课文语篇改错To reduce pol
6、lution, we should try not to carry on use our cars so much A woman told me six easy way to improve our environment: Use your legs to save your money and keep you fit Try to use public transport Before get into your car, think about whether it is necessary It is kinder to the environment share journe
7、ys with others You can be stuck in a traffic jam in a city and on a highway Take action somehow!If your streets full with heavy traffic,talk to your neighbours about it Write to the papers, and so on Do whichever of these things that suits you Im sorry I must to finish this article Ive got such many
8、 things to do! A traffics going to be awful,but what can we do?答案:To reduce pollution, we should try not to carry on our cars so much A woman told me six easy to improve our environment: Use your legs to save your money and keep you fit Try to use public transport Before into your car, think about w
9、hether it is necessary It is kinder to the environment share journeys with others You can be stuck in a traffic jam in a city on a highway Take action somehow!If your streets full heavy traffic,talk to your neighbours about it Write to the papers, and so on Do whichever of these things that you Im s
10、orry I must finish this article Ive got many things to do! traffics going to be awful,but what can we do?A卷 单句语法填空1It was what he said _ surprised me答案:that2_ I admit that there are problems,I dont agree that they cannot be solved答案:While3The little girl arrived home with his brother, _(safely)答案:sa
11、fe4Okay, _ what if I do not want to give up on her?答案:so5_ average, $15 worth of goods is stolen every day答案:On6Inflation(通货膨胀) may be rising If (it is) so, prices will go _答案:up7_(compare) with a mountain, the rock is microscopic(微小的)答案:Compared8We were _(stick) in a traffic jam for an hour答案:stuck
12、9This is a _(suit) moment to ask for the afternoon off答案:suitable10Workmen were _(occupy) in pulling down the house答案:occupied 阅读理解Parents who smoke often open a window or turn on a fan to clear the air of secondhand smoke, but experts now have found another smokingrelated threat(威胁) to childrens he
13、alth:thirdhand smokeThats the expression which is used to describe the invisible(看不见的) yet poisonous(有毒的) gases that stick to smokers hair and clothing and other things in the room These gases stay long after smoke has been cleared from the room Young children can get them on their hands, especially
14、 if theyre playing on the floor“Everyone knows that secondhand smoke is bad, but they dont know about this,”said Dr Jonathan PWinickoff, the lead author of the study at Harvard Medical School“When their kids are out of the house, they might smoke Or they smoke in the car They think its okay because
15、the secondhand smoke isnt getting to their kids,”Dr Winickoff continued“We needed an expression to describe these poisons that cant be seen”Thirdhand smoke is what one smells when a smoker gets in an elevator after going outside for a cigarette, or in a hotel room where people smoked“Your nose isnt
16、lying,”he said“The smell is so bad that your brain is telling you, Get away”But far fewer people realized the risks of thirdhand smoke Since the expression is so new, the researchers asked people if they agreed with the statement that “breathing air in a room today where people smoked yesterday can
17、harm the health of children”Only 65 percent of nonsmokers and 43 percent of smokers agreed with that statement“The central message here is that simply closing the kitchen door to take a smoke is not protecting the kids from the effects of that smoke,”said another doctor“There are substances in the t
18、hirdhand smoke, and they are a cancer risk for anybody of any age who comes close to them”The fact that thirdhand smoke is harmful will most probably lead to a strict smoking ban at home【解题导语】本文通过一项研究说明了人们陌生而又熟悉的三手烟对儿童的影响。1Youre experiencing thirdhand smoke if you _Asmell something strange in a hote
19、l roomBlive in a house which a smoker will move inCenter a kitchen whose door was closed by a smokerDstay in an office where someone smoked last nightD解析:细节理解题。根据第二、五段可知,三手烟(thirdhand smoke)指的是长期残留在吸烟者衣服上、头发上以及周围环境中的有害香烟气体和微小颗粒,这些东西依旧散发气味,而且对接触者及同一环境中的人产生危害。2What do Dr Winickoffs words in Paragraph
20、5 mean?AIf people smoked in a room, you can tell itBYour nose sometimes gives wrong informationCIf you want to smoke, your nose will warn youDSometimes your brain can tell liesA解析:推理判断题。根据第五段可知,当吸过烟的人进入你所在的电梯,或你所在的宾馆房间有人吸过烟时,你就会闻到烟味。即你的鼻子不会欺骗你。这时,你就应该远离这样的环境。3From the passage, we learn that _Athe su
21、bstances in thirdhand smoke are sure to cause cancerBmost people know the bad sides of thirdhand smokeCthirdhand smoke is worse than secondhand smokeDsmoking may not be allowed at home at allD解析:推理判断题。根据最后一段可知,三手烟与二手烟一样,对健康有害。因此,要远离吸烟带来的危害,可能就要在家里完全禁止吸烟了。4The main idea of the passage is _Atelling pe
22、ople ways to keep healthyBtelling people secondhand smoke is harmfulCtelling people whats thirdhand smoke and its harmDgiving reasons why people should have a smoking banC解析:主旨大意题。文章主要介绍了什么是三手烟及其危害,故答案为C项。 完形填空From age eight to eleven, I attended a small school in our village It was made up of four
23、_1_with about 25 children in each class according to age Most of the time, one teacher was responsible for _2_ all subjects However, the headmaster would _3_ come into the only classroom and gave lessons _4_ the teacher if he had asked for leave It seemed that there was no subject he was not good at
24、 _5_ he could give us lessons on all the subjects The headmasters name was Ronald Broackes He was a large fat man born with optimism Although he was quite _6_ about rules within the school, all the students there _7_ him as he was humorous(幽默的) and would make them _8_ by telling small stories He pai
25、d much attention to developing students personal interest and had a great_9_on many of the children In my own case, he _10_ that I enjoyed working on puzzles(难题) He would often _11_ me on my way to class and take a piece of paper out of his pocket, with a puzzle already on it The puzzles were usuall
26、y mathematical or logical As time went on, they gradually got more _12_, but I enjoyed them Not only that, he helped me develop a(n)_13_ of mathematics and problemsolving that _14_ stays with me to this day Today I can remember Mr Broackes excited _15_ of “Well done! ”whenever I got a problem _16_ O
27、r he would smile cunningly(狡黠地) when I_17_to work them out The time spent with him has a deep influence on my life indeedI always feel I was _18_ enough to have met him then I had been_19_Mr Broackes in the next years as I needed his _20_ face to face He died in 1993 I will admire and respect him fo
28、rever 【解题导语】理查德罗伯茨, 英国生物化学家, 因发现断裂基因获1993年诺贝尔医学奖。本篇文章中他回忆了对他一生都有着深刻影响的一位老师。1 Ahouses BclassesCareas DsubjectsB解析:由此空后的“with about 25 children in each class according to age”可知, 此处是说 “我”的学校很小, 只有四个班级。2 Adiscussing BpreparingCstudying DteachingD解析:学校很小, 通常一位老师负责“教”所有的科目。3Asuddenly BfinallyCsometimes D
29、slowlyC解析:由上文可知, 大多数时候都是一位老师负责教所有的科目, 由本句话的“However”可知此处是转折, 也就是说校长偶尔也会来教课。4Ain memory of Bin place ofCin honor of Dwith the help ofB解析:由下文“if he had asked for leave”可知,在老师请假的时候校长会代替他讲课。5Aas BthoughCor DbutA解析:由语境可知, 此处是解释“It seemed that there was no subject he was not good at”。6 Aconcerned Bcareles
30、sCstrict DannoyedC解析:作为校长, MrBroackes在学校纪律上的要求非常严格。7Athanked BdislikedCrespected DwelcomedD解析:上文说校长很严厉, 按理说孩子们是不大喜欢这样的校长(老师)的, 但由转折词“Although”可知, 此处是说尽管他很严厉, 但还是很受学生们欢迎。8 Alaugh BthinkCsleep DspeakA解析:此处解释的是为什么学生喜欢他, 由此空前的“humorous(幽默的)”可知, 此处是说他很幽默, 经常讲小故事逗学生们开心。9 Apity BinfluenceCgoal DprideB解析:由下
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417974.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
