2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业25 UNIT 5 WORKING THE LAND USING LANGUAGE——WRITING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业25UNIT WORKING THE LAND USING LANGUAGEWRI
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Scientists say a huge percentage of bird species are in danger because their habitats, or homelands, are disappearing.Traditional migration (迁徙) paths take birds through countries that are not protecting the places for birds to stop, rest and feed. The scientists studied the mig
2、ration or flight paths of almost 1,500 species. They decided that 91 percent of them passed through dangerous areas.The major danger for migratory birds is development. Buildings and pavements have covered the places where birds stop and feed as they move from one part of the world to another. One o
3、f the scientists who worked on the study says, “Many of these important places have been lost to land_reclamation because of urban, industrial and agricultural land expansion.”The problem, according to scientists, is that many of these small birds die along their migration paths because they dont ha
4、ve a safe place to feed and rest. There is no place to restore (恢复) their energy for the next part of their journey. Countries in North Africa, Central Asia and those along the coasts of East Asia are having the most difficult time in protecting land. The scientists say these countries do not have e
5、nough areas that are safe for birds. One species that doesnt exist now is the Eskimo curlew. “Our world gets poorer every time we lose a species,” one of the scientists says.The researchers say countries need to work together and come up with safe stopping areas for birds that pass through their bou
6、ndaries. For example, one country might have preserved safe zones for migrating birds. But a neighbor country might not. A bird might die.One scientist who is not connected with the report tells Los Angeles Times that while some habitats are changing, more work can be done to make urban areas safe f
7、or birds.He says small changes, like planting more native plants or keeping cats out of the areas birds would be likely to use, could make a big difference.本文是一篇生态环境类短文。随着城市化建设和工农业发展,候鸟栖息地遭到严重破坏,这将直接导致大量鸟类物种的消失。1The disappearance of the bird habitats is mainly caused by _.AdevelopmentBthe change of
8、climateCfilling seas to grow grainDthe loss of land and water答案:A解析:细节理解题。根据第三段中的The major danger for migratory birds is development. Buildings and pavements have covered the places where birds stop and feed和Many of these important places have been lost to land_reclamation because of urban, industri
9、al and agricultural land expansion可知,导致大量鸟类栖息地消失的主要原因是发展,具体表现在城镇、工业和农业用地的扩张。故选A。2.What do the underlined words “land reclamation” in Paragraph 3 mean?AAbusing the farming land.BThe disappearance of good land.CCausing the land quality to get worse.DMaking land suitable for farming or building.答案:D解析:
10、词义猜测题。根据文章第三段because of urban, industrial and agricultural land expansion及前后内容可知,由于城市、工业和农业用地的扩张,可以猜测出land reclamation意为“土地开垦”,所以Making land suitable for farming or building.的表述符合该词义。故选D。3Many birds die on the way of migration mainly because they _.Aare harmed by humansBare killed by other animalsCh
11、ave to take a long journey Dhave no safe place to rest and eat答案:D解析:细节理解题。根据第四段中的The problem, according to scientists, is that many of these small birds die along their migration paths because they dont have a safe place to feed and rest. There is no place to restore (恢复) their energy for the next
12、part of their journey.可知,迁徙中死去的鸟主要是因为在迁徙途中没有可供休息和进食的安全地点。故选D。4According to the researchers, how can we protect the migrating birds?ABy keeping fewer cats or dogs.BBy stopping the urban development.CBy helping change the birds migration paths.DBy preserving the local ecological environments.答案:D解析:推理
13、判断题。文章最后两段是说,各国需要合作,为路过的鸟类提供安全的栖息地。各国可以做一些工作,把该国的城镇区域变成鸟类安全的栖息地。结合最后所列举的两项举措我们可推知,要保护好迁徙的鸟类,我们就要保护好地方生态环境。故选D。.七选五Small talk is a good way to make friends. If you travel to other countries or have friends from abroad, do you know how to use small talk to make conversation?In Britain, the best topic
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418191.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
