2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业:UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册课时作业:UNIT LOOKING INTO THE FUTURE SECTION LEAR
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业6基础检测1Dont worry, you wont miss her.She will_be_wearing (wear) a red Tshirt and a white skirt at that time.2This time tomorrow you will_be_sitting(sit)there doing some more exercises.3Joe will_be_playing(play) the piano in a few minutes.4I will/shall_be_visiting(visit) my grandmo
2、ther at three this afternoon.5Will you be remaining(remain) in the city?Yes,I shall be.6Will they be_coming(come) this way?No,they wont be.7Can you attend the party tonight?No, I will/shall_be_seeing(see) the boss about something urgent.8Hurry up! The guests will_be_arriving(arrive) at any minute! 9
3、We shall/will_be_landing(land) in Paris in sixteen minutes.10What will_you_be_doing(do) this time tomorrow?11The street lights will_be_going(go) on when night falls.12If Tom is_doing(do) his homework when you come back, dont disturb him, please.能力提升It is increasingly popular for Chinese young people
4、 to share their experiences on social media, such as the “moments” (朋友圈) on popular instant messaging service WeChat.“I have been reading Jane Eyre for 40 days with 48,000 words finished,” Li Anqi said.Li has been sharing her reading experience on WeChat moments every day since January.Working in Yi
5、nchuan, capital of Northwest Chinas Ningxia, Li wants to learn English very much, but cannot bare (摆脱) the daily grind (日常工作) of school lessons.“I found many of my WeChat friends had been reading books or learning English on mobile reading apps, and I did not want to fall behind,” Li said.In January
6、, she spent more than 100 yuan purchasing an online reading class at the Bohe Reading app, which tells customers they can: “Finish reading your first English book here.” At the reading class, teachers assign reading homework and give instructions to 430 class members every day.A survey report releas
7、ed (发布) on Thursday said 70.9 percent of primary and middle students in China use the WeChat instant messaging App.At the same time, 75.9 percent of Chinese children have their own mobile phones, according to China National Childrens Center.The figures were based on a survey of nearly 9,000 children
8、 across China.However, 28.8 percent of them never read news online and 43.2 percent have never touched newspapers.The Center called for efforts to address the digital divide between urban and rural education and protect childrens privacy as Internet users.文章大意:本文是一篇记叙文。文章通过李安琪的例子,表明社交媒体上的经验分享在中国越来越受
9、欢迎。1In the second paragraph, Jane Eyre is _.Aa bookBan advertisementCa piece of newsDa film答案:A解析:推理判断题。根据第二段中“I have been reading Jane Eyre for 40 days with 48,000 words finished,”可知,Jane Eyre是一本书。故选A。2What is Li Anqi?AA worker. BA doctor.CA teacher.DAn actress.答案:C解析:推理判断题。根据第二段中“Working in Yinchu
10、an, capital of Northwest Chinas Ningxia, Li wants to learn English very much, but cannot bare (摆脱) the daily grind (日常工作) of school lessons.”可知,Li Anqi是一位老师。故选C。3What percentage of Chinese children have their own mobile phones?A70.9 percent. B75.9 percent.C43.2 percent. D28.8 percent.答案:B解析:细节理解题。根据
11、第五段中“At the same time, 75.9 percent of Chinese children have their own mobile phones,”可知,与此同时,75.9%的中国儿童拥有自己的手机。故选B。4Why is Li Anqi taken as an example?ATo call for us to be a good reader.BTo tell us to study English on the Internet.CTo advise us to take an online English reading course like her.DTo
12、 suggest that experiencesharing on social media is getting more and more popular in China.答案:D解析:推理判断题。根据第一段“It is increasingly popular for Chinese young people to share their experiences on social media, such as the moments (朋友圈) on popular instant messaging service WeChat.”可知,以李安琪为例是为了表明社交媒体上的经验分享
13、在中国越来越受欢迎。故选D。It was officially Christmas vacation.The whole family spent Christmas morning _1_ gifts.I had bought my baby sister Melissa a toy cat at the local dollar store.When she _2_ it.I was delighted that she liked it.Melissa also had a gift for me.With a smile she tried to resist, she _3_ the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418204.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教部编版语文第六册1 古诗三首教学课件.ppt
