2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 4 MEETING THE MUSE 第一课时 STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT MEETING THE MUSE 第一课时STARTING OUT
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业10Starting out & Understanding ideasGood morning to the honorable principal and teachers. First of all I am very _1_ to my teacher, Mrs Chopra, who _2_ me and offered me the chance to make a speech here. I have _3_ “A Clean India Campaign” as a topic. It is a mass movement _4_ by
2、 the government on October 2nd, 2014, the birth anniversary of Mahatma Gandhi, who always kept Indians _5_ and Indias cleanliness in mind, and thought physical condition _6_ the environment greatly, and continues to this day.Cleanliness is not _7_ to any person or place; its the combined responsibil
3、ity of all citizens. The Prime Minister Narendra Modi, taking _8_ of the campaign, said this drive is _9_ politics and inspired by patriotism (爱国精神)To make this movement _10_ during the process, Indian Prime Minister _11_ suggests nine influences for the models to practice, and then asks them to _12
4、_ another nine people again to continue this _13_, till the message of A Clean India Campaign _14_ everyone in the country. He said the mission has to be _15_ by October 2nd, 2019, the 150th birth anniversary of Gandhi.本文是一篇演讲稿,主题语境是“人与社会”。在这篇演讲稿中,作者记述了印度的一场爱国卫生运动,介绍了其来历、时间、实施办法,并对这次涉及印度全国的卫生运动的意义进行
5、了阐述。1A.grateful BpoliteCfriendly Drespectful答案:A解析:老师给予作者一次在公众场合演讲的机会,作者应对老师表示感谢(grateful)。be grateful to sb.“对某人表示感谢或感激”; be polite to sb.“对某人有礼貌”; be friendly to sb.“对某人友好”; be respectful to sb.“尊敬某人”。2A.demanded BaccompaniedCtrusted Dfollowed答案:C解析:老师给予作者一次在公众场合演讲的机会,说明老师信任(trusted)作者。demand “需要”
6、; accompany “陪同,伴随”; trust “信任,信赖”; follow “跟随,接受”。3A.explained BarrangedCjoined Dselected答案:D解析:由上下文可知,“A Clean India Campaign”是演讲的主题,所以select “选择”符合语境。4A.supported BlaunchedCrestricted Dquestioned答案:B解析:由下文介绍的印度总理对于这项运动的观点的内容可知,这是一场由印度政府在2014年10月2日发起(launched)的运动。launch “发起,发动(尤指有组织的活动)”,符合语境。5A.w
7、ealth BfreedomChealth Dbelief答案:C解析:由下文的“thought physical condition _6_ the environment greatly”可知,甘地总是把印度人民的健康(health)和印度的清洁状况记在心里。此处与下文中的physical condition相呼应。6A.reflects on Brests onCdraws up Dmakes up答案:B解析:他认为身体状况很大程度上有赖于(rests on)环境。reflect on “认真思考,沉思”; rest on “依赖,以为基础”; draw up “拟订,制订,起草”;
8、make up “组成,构成”。7A.limited BrelatedCdevoted Dattended答案:A解析:由下文的“its the combined responsibility of all citizens”可知,清洁并不局限于任何人或任何地方。be limited to “局限于”,符合语境。be related to “与有关”; be devoted to “致力于”。8A.notice BholdCcharge Dadvantage答案:C解析:由下文内容可知,印度总理纳伦德拉莫迪负责这次卫生运动。take charge of “负责,掌管”。9A.around Bb
9、eyondCtowards Dagainst答案:B解析:由下文的“and inspired by patriotism(爱国精神)”可知,这场运动是在爱国主义精神激励下进行的,超出(beyond)了政治之外。beyond “超出之外,非所能及”。10A.interesting BeffectiveCspecial Dpopular答案:B解析:结合语境可知,此处表示为了使这场运动达到预想效果(effective)。interesting “有趣的”; effective “产生预期结果的,有效的”;special “特殊的,特别的,不一般的”; popular “受喜爱的,受欢迎的”。11A
10、.initially BhesitantlyCpreviously Dtemporarily答案:A解析:结合上下文以及提示词“and then”可知,印度总理最初(initially)推荐了9个有影响力的人作为模范来实践这项活动。12A.persuade BseekCrecommend Dorder答案:C解析:由上文的“suggests nine influences for the models to practice”和下文的“again to continue this”可知,总理要求他们推荐(recommend)另外9个人继续做这件事。recommend “推荐,介绍”,符合语境,
11、与上文中的suggests相呼应。13A.rule BturnCchain Dbranch答案:C解析:由上文的内容可知,总理推荐9个人,这9个人再推荐另外9个人,这就组成了一个链条(chain)。14A.reaches BhelpsCwarns Dreminds答案:A解析:直到全国每一个人得知(reaches)这场运动的讯息。reach “得知(信息)”。15A.composed BrecognizedCrewarded Dcompleted答案:D解析:这场运动必须在2019年10月2日之前完成(completed),因为2019年10月2日是甘地150周年诞辰。complete “完成
12、,结束”。AEnjoy a concert, opera, or a ballet that touches your soul, Ontario has your tickets to performances year round.Performing ArtsOttawas National Arts Centre and MERIDIAN HALL in Toronto both present great series of music, dance and shows. Representing professional dance and opera companies in t
13、he city, the Toronto Alliance for the Performing Arts (TAPA) will allow you to know whats playing on Torontos stages; download their mobile app for onthego performing arts tickets, reviews and searches, and free telephone service is also available for more guidance.TheatreYoull love the summer theat
14、re in Ontarios scenic rural spaces. Enjoy the Canadian stories in a historic barn (谷仓) at the 4th Line Theatre near Peterborough. The Brighton Barn Theatre is another unique theatre set in a farm field. Once a working cattle barn, the Globus Theatre at the LAB now is wellknown for offering a profess
15、ional summer season for theatre and a mix of dramas and comedy nights at other times throughout the year. It creates partnerships with theatre companies in various countries, and shows diverse theatre for communities.Orchestral Music (管弦乐)Enjoy the wideranging programs of Toronto Symphony Orchestra.
16、 Hamiltons music scene is booming with the Hamilton Philharmonic Orchestra offering up another season of great concerts, as is the Ontario Philharmonic in Oshawa, with a solid season of excellent traditional music, wonderful with great special events.BalletToronto is a centre for different Canadian
17、dance from the National Ballet of Canada to the Toronto Dance Theatre. The Ballet Series at the National Arts Centre (NAC) presents three ballet productions in Southam Hall, each featuring the NAC Orchestra.本文是应用文,主题语境是“人与社会”。文章主要讲了加拿大安大略省的艺术表演,分别从表演艺术、戏剧、管弦乐和芭蕾舞几个方面进行了介绍。1What might the TAPA functi
18、on as?AAn application. BA guidebook.CAn art centre. DA service organization.答案:D解析:考查推理判断。根据Performing Arts部分的“Representing professional dance and opera companies in the city, the Toronto Alliance for the Performing Arts (TAPA).available for more guidance.”可知,TAPA会提供演出的相关信息,并且有自己的应用程序和电话服务,由此可推断,TAP
19、A提供的是有关演出的服务。故选D项。2What does the author say about the Globus Theatre?AIt lies in a scenic farm filed in Ontario.BIt provides performances from around the world.CIt once was wellknown as a working cattle barn.DIt shows dramas and comedies throughout the year.答案:B解析:考查细节理解。根据Theatre部分的“the Globus Thea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418467.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
