2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art Topic Talk课时素养评价作业(含解析)北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Art Topic Talk课时素养评价作业含解析北师大版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Talk 课时 素养 评价 作业 解析
- 资源描述:
-
1、课时素养评价一Unit 7Topic Talk. 单句语法填空1. We put on performances(perform), like singing and dancing. 2. There will be a Chinese paper-cutting art exhibition(exhibit) this Sunday in the art gallery. 3. Badges of Fury is a most successful comedy(comedic). 4. Here was a tall, talented(talent), good-looking and
2、 very strong-willed African-American man. 5. Many professional(profession) boxers end their careers with brain damage. 6. Apart from his monthly(month) salary as a sales manager, he also gets a travel allowance. 7. The pictures were all bright, positive and uplifting(uplift). 8. Compared with his dr
3、amatic(drama) works, Yeatss poems attract much admiring notice. 9. Were bringing you an exciting evening of live rock and pop music from the best local bands(band). 10. Its a technological achievement that is unique in the classical (classic) world. . 选词填空be famous for, show a talent for, in ones sp
4、are time, leave out, types of, make mistakes, look like1. Bill Graham showed a talent for business when he was young. 2. In my spare time I have read all kinds of newspapers and magazines, and learnt a lot. 3. Certain microorganisms(微生物) cause most types of food poisoning. 4. What you need is a grea
5、t teacher who lets you make mistakes. 5. Not surprisingly, this well-traveled highway is going to start to look like a well-traveled highway. 6. On the other hand, we dont want to leave out an essential detail either. 7. The Irish are famous for being warm-hearted and friendly. . 完成句子1. Next time yo
6、u play your favorite game, think about why you enjoy it. 下次你玩你最喜欢的游戏时, 想想你为什么喜欢它。(next time引导时间状语从句)2. He used to stay up late, but now he is used to going to bed early. 他过去常熬夜到很晚, 但现在他习惯早睡。(but引导并列句)3. In my spare time, I read a lot of poems. 在我的业余时间, 我读了很多诗。(in ones spare time)4. I really dont kno
7、w what to do next. 我真的不知道下一步该做什么。(疑问词+to do sth. )5. It is said that you have had a good performance in the robotics skill contest. 据说你在机器人技能大赛中表现很好。(performance). 阅读理解A(2020北京高一检测)Van Gogh painted sunflowers for the first time in the summer of 1886. Two years later, his interest appeared again afte
8、r he settled in Arles. After he had invited the French artist Paul Gauguin, whom he admired, to join his Studio of the South, he began painting sunflowers to brighten up the whitewashed walls of the yellow house he was living in, not far from the towns railway station. Gauguin accepted Van Goghs inv
9、itation. When he began dragging his heels(脚后跟), Van Gogh painted the last two of the four original Sunflowers for the modest bedroom where his guest would sleep following his arrival that autumn, “Van Gogh saw the Sunflowers for Gauguins bedroom as a way of attracting his friend to come from Brittan
10、y, ” says Bailey. According to Martin Gayford, “Gauguin was very surprised by the Sunflowers, which he repeatedly praised and asked for as a gift. Years later, Gauguin himself painted some sunflower pictures. ”Van Goghs Sunflowers stand for (代表)his relationship with Gauguin. “I think he painted them
11、 for the joy of it, ” says Jansen. “Van Gogh was at the height of his powers in the summer of 1888, ”explains Bailey. “He painted the Sunflowers quickly and with great energy and confidence. ” Van Gogh wrote to his brother Theo in late August, “Im painting quickly now, which wont surprise you when i
12、ts a question of painting large Sunflowers. ”Van Gogh recognized at once that he had created something important and that his sunflowers were so different. As he told Theo in January 1889, while other artists were known for painting other flowers, “The sunflower is mine. ” This, in fact, explains th
13、e reason for the popularity of Van Goghs Sunflowers today. 【文章大意】本文是一篇记叙文。叙述了梵高的绘画作品向日葵的创作背景。1. Van Gogh painted sunflowers in 1888 in order to _. A. give them to GauguinB. make his livingC. decorate his houseD. show his artistic talent to others【解析】选C。推理判断题。根据第一段中的“he began painting sunflowers to b
14、righten up the whitewashed walls of the yellow house he was living in”可知, 他画向日葵是为他所居住的黄色房屋的白色粉刷墙壁增添色彩。因此梵高1888年画向日葵是为了装饰他的房子。2. Where were the last two Sunflowers placed by Van Gogh? A. In the British museum. B. In Gauguins bedroom. C. In the towns railway station. D. In a rich businessmans house. 【
15、解析】选B。细节理解题。根据第二段中的“Gauguin accepted Van Goghs invitation. . . Van Gogh painted the last two of the four original Sunflowers for the modest bedroom where his guest would sleep following his arrival that autumn”可知, 梵高把最后两个向日葵画作放在了Gauguin的卧室里。3. How did Gauguin feel about Van Goghs paintingthe Sunflow
16、ers? A. Very bad. B. Just so-so. C. Rather worried. D. Quite surprised. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段中的“According to Martin Gayford, “Gauguin was very surprised by the Sunflowers, which he repeatedly praised and asked for as a gift. ”可知, 据Martin Gayford说, Gauguin对向日葵感到非常惊讶, 他一再赞美并索要它作为礼物。4. From the last two p
17、aragraphs we can learn that _. A. Van Gogh was not good at painting large SunflowersB. Van Gogh had much trouble in painting the SunflowersC. Van Gogh didnt like his Sunflowers at all at that timeD. Van Gogh realized the Sunflowers would make him known【解析】选D。推理判断题。根据第五段中的“Van Gogh recognized at once
18、 that he had created something important and that his sunflowers were so different. ”和“This, in fact, explains the reason for the popularity of Van Goghs Sunflowers today. ”可知, 梵高意识到自己创造了一些重要的东西, 而他的向日葵是如此的不同。这解释了梵高的向日葵今天流行的原因。因此梵高意识到向日葵会让他出名。B(2020长沙高一检测)Outside, its a cold winters day. Inside a la
19、rge shopping center, people are hanging around. But then, without warning, a pop song starts to play loudly. A teenager boy walks lazily to the center of the open space, and dances crazily to the music. Hes joined by two of his friends, then some of the old people. Within the space of a few seconds,
20、 more than sixty people are dancing to the musicall in time and all in step. At first, onlookers are baffled, then they start smiling and clapping. They now know what theyre seeing: a flash mob (快闪). According to Wikipedia, the term “flash mob” was created by Bill Wasik, an editor at Harpers Magazin
21、e, in 2003. Within a year, the phrase had entered the Concise Oxford English Dictionary. Since then, hundredspossibly thousandsof flash mobs have been carried out around the world, in almost every kind of public space imaginable! Each flash mob has its own style, but most flash mobs follow a similar
22、 formula(方案). Often, the organizers search for willing participants using social media. Instructions and dance moves are given through email or video download. There are usually several rehearsals (排练) before the big day. While its happening, a few lucky passers-by watch it live. Most people who wat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419508.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
