2020-2021学年七年级英语上册 Unit 5 Do you have a soccer ball(能力提升)单元测试卷(含解析)(新版)人教新目标版.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年七年级英语上册 Unit Do you have soccer ball能力提升单元测试卷含解析新版人教新目标版 2020 2021 学年 年级 英语 上册 ball
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Do you have a soccer ball?能力提升卷班级_ 姓名_ 学号_ 分数_一、完形填空Look at this girl, she is 1 good friend. 2 name is Cindy.She is 3 .She is thirteen.My 4 is Liu Fang. Im a Chinese girl.I am one year 5 than Cindy. We are in the same class. Cindy 6 sports collection. She has 7 tennis racket, three baseballs
2、and five 8 .I have 9 sports collection. I only play soccer. Cindy and I both 10 sports after classes every day.1AI Bme Cmy Da2AShe BHer CMy DHis3Aan English BEnglish girl CEnglish DEngland4Afriend Bfather Cmother Dname5Aold Byoung Cyounger Dsmaller6Ais Bat Chas Dhave7Aone Bare Cthree Dfour8Abasketba
3、ll Bbasketballs C.soccer Dbaseballs9Ano Bnot Cmany Ddont10A. does Bplays Cplay Dmake【答案】1C【解析】表示我的好朋友,用形容词性物主代词,故选C。2B【解析】此处指代那个女孩的名字,故选B。3C4D【解析】根据Liu Fang可知应选D。5C【解析】句意为:我比Cindy小一岁。故选C6C【解析】主语是Cindy,表示有,故选C。7A【解析】tennis racket是单数,故选A。8B【解析】five修饰复数,且前面已经有了baseballs,故选B。9.A 【解析】此处表示没有,形容词,故选。10C【解析
4、】play sports:运动。二、阅读埋解AMy friend Jane is a sports fan(爱好者). She has a great sports collection. She has three soccer balls, five baseballs, six volleyballs and two basketballs. They are all under her bed. Jane plays basketball very well. She likes Kobe. She thinks he is the best(最好的) basketball playe
5、r in America. Jane plays baseball very well, too.Now she is in her school baseball club.1Jane has _volleyballs.Asix Bfive Cthree Dten2Kobe is a _.Astudent Bbasketball playe CTeacher Dbaseball player3Jane plays _very well.Asoccer and basketball Bvolleyball and baseballCbasketball and baseball Dtennis
6、 and basketball4Jane is _.Ain her school basketball club Ban English teacherCa sports fan DKobes sister5. We can find _under Janes bed.Asome notebooks Ba watchCthree books Da great sports collection【答案】1A【解析】根据文中six volleybals可知应选A。2B【解析】根据文中She thinks he is the best basketball player in America可知应选
7、B。3C【解析】根据文中Jane plays basketball verywellJane plays baseball very well, too可知应选C。4C【解析】根据第一句可知应选C。5D【解析】根据第三、四句可知应选D。BHello, boys and girls! My name is Paul. Im 14. Tommy is my brother. He is 15. I have two good friends,Peter and Barry. Peter is 13 and Barry is 12. We all(都) like playing sports. Pe
8、ters favorite sport is baseball. He plays baseball every day(每天). He has 9 baseballs and 6 baseball bats. Barry likes ping-pong. He has 10 ping-pong balls and 5 ping- pong bats. I like basketball and I have 3 basketballs. The four of us all like soccer, and we play soccer at school after class. Tomm
9、y and I like watching TV, but our parents dont let us watch TV every day.6_is the youngest( 最年轻的) of the four boys.APaulBPeter CBarry DTommy7Tommy is Pauls_Afriend . Bbrother Ccousin Dclassmate8The four boys all like_Aplaying soccer Bplaying basketballCwatching TV Dplaying ping: pong9What is the Chi
10、nese meaning of“favourite”?_A最讨厌的B最有趣的C最喜欢的D最差的10Which of the following is NOT true?_APeter only likes baseball.BBarry has five ping pong bats.CTommy can not watch TV every day.DPaul likes playing sports.【答案】6C【解析】根据文章可知Paul是14岁,Tommy是15岁,Peter是13岁,Barry是12岁,故选C。7B【解析】根据文中Tommy is my brother可知应选B。8A
11、【解析】根据文中Thefour of us all like soccer可知应选A。9C【解析】根据后句他每天都打棒球可知这是他最喜欢的,故选C。10A【解析】根据文章可知Peter还喜欢踢足球,故选A。COne day on my way to work, I saw a woman. She was ill and could not walk. So I decided to help her. I took her to her house in the best part of the city. She must be very rich to live there, but t
12、hen why was she alone and helpless in the subway?When I arrived at my work late, my boss was really angry. I told him the story but he did not believe me. He wanted me to leave my job. I needed this job, but I thought that helping people was more important than working. In the end, I left my job.A f
13、ew days later my boss wanted to meet me. He begged(乞求) me to go back to work so I went back. My boss was ashamed(惭愧).He told me that the woman I helped the other lady was his wife!11What happened to the writer on his way to work?_AHe had a talk with a friend.BHis bike was broken.CHe was ill and coul
14、d not walk.DHe helped a sick woman.12The boss was very angry because_Athe writer was late for workBthe writer couldnt do his work wellCthe boss lidnt like the writerDthe boss lost something important13From the second paragraph we know_Ahe boss believe the writer s story Bthe writer found a new jobCt
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419849.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
