2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 2 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT SECTION WORD版含答案 2 2019 2020 英语 必修 新导学 同步 精练 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 2Section .单词拼写1To my d_elight_,_I was chosen from hundreds of applicants(申请人)to attend the opening ceremony.2She will take great pride in wearing school u_niform_ to stand for her school.3China is an ancient nation with a long history and a _splendid_(辉煌的)civilization.4No one can tell what on e
2、arth has happened to those _statues_(雕像)5We suggest that you _arrange_(安排)visits to some of our factories during your stay in China.6It is hoped that the readers will kindly point out our e_rrors_.7These actions are _consistent_(一致的)with his principles.8The land was returned to its o_riginal_ owner.
3、9The work of an engineer requires intelligence p_lus_ experience.10“F_old_ up the tablecloth and put it away, please,” demanded the mother after dinner.选词填空in memory of,be thrilled by,take delight in,be consistent with,make a list,long ago,to ones surprise,on special occasions,feel proud of,fall asl
4、eep1Those who_take_delight_in_other peoples pain will suffer sooner or later.2_Long_ago_there was an old king who had a very beautiful daughter.3We sometimes like to eat out_on_special_occasions_.4She has_fallen_asleep_with an open book in her lap.5I am sure kids planning to visit the White House wi
5、ll_be_thrilled_by_ this idea.6My mother is great indeed.And I always_feel_proud_of_her.7They built a monument_in_memory_of_those who died in the great earthquake.8_Make_a_list_of_advantages and disadvantages of advertisements.9I am glad to know that the statement_is_consistent_with_what you said at
6、yesterdays meeting.10_To_my_surprise_,he took out 20 pounds from his pocket and gave it to me immediately.阅读理解ALondon is the capital of Britain.It is located in the southeast plain of England.The Thames River goes through this city.The British have lived there for about 3,000 years.The Roman Empire
7、intruded into (侵入)Britannia Island in 54 BC.The Romans built the first wooden bridge over the Thames River.London is a worldfamous cultural city.There are many famous cultural sites.It is one of the worlds great tourist destinations.About eight million people visit London every year.The largest muse
8、um is the British Museum,which was built in the 18th century.There are many ancient cultural relics of Britain and of other countries in the museum.The London Tower stands on the southeast of Tower Mountain.It was once a palace and it is now an exhibition centre.Westminster Hall is located on the we
9、st bank of the Thames River and was built in AD 750.It is the largest Gothic building of the world and was a palace in the past,too.The Clock Tower,which is about 97metres high,is located in the northeast of the parliament.The famous “Big Ben” weighs about 21 tons and its big pendulum is about 305 k
10、ilograms.Hyde Park is one of the great parks in the world and it is in the west district of London.There is a free forum there and some people give speeches there every week.They can say almost anything,but they cant attack the Queen or support violent revolution.文章大意:本文是一篇说明文,从历史、文化、地理、名胜等方面介绍了伦敦。1
11、Which of the following statements is WRONG?_D_ALondon lies in the southeast plain of England.BThe British first lived in London thousands of years ago.CPeople can enjoy a walk along the Thames River in London.DThe Roman Empire intruded into Britannia Island over 2,100 years ago.解析:细节理解题。根据第二段的“The R
12、oman Empire Intruded into(侵入)Britannia Island in 54 BC.”可知罗马帝国入侵Britannia Island大约在2,068年前,而不是在2,100多年前,故选D项。2What are the last two paragraphs mainly about?_A_ASome famous cultural sites in London.BSome famous museums in London.CWhat makes London famous all over the world.DThe places which traveller
13、s usually visit when in Britain.解析:主旨大意题。通读文章的最后两段可知这两段主要介绍了英国一些著名的文化遗产,故选A项。3If you are interested in the largest Gothic building of the world,you would go to visit_C_.Athe British MuseumBthe London TowerCWestminster HallDthe Clock Tower解析:推理判断题。根据第四段的“Westminster Hall.is the largest Gothic buildin
14、g of the world.”可知应选C项。4We can learn from the passage that_D_.ALondon receives millions of visitors every monthBonly in the British Museum can you see ancient cultural relics of BritainCthe famous “Big Ben” in the Clock Tower is about 97 metres highDnot everything can be talked about in the forum at
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420383.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
