分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年英语人教版(2019)选择性必修第二册课时分层作业4 UNIT 2 BRIDGING CULTURES 教学知识细解码 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:420782
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:114.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语人教版2019选择性必修第二册课时分层作业4 UNIT BRIDGING CULTURES 教学知识细解码 WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 人教版 2019
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(四).单词拼写根据汉语提示写出单词。1The maths problem is too complex (复杂的) for me to work out.2You must be ambitious (有雄心的) to succeed in business.3The driving test will qualify (使具备资格) you to drive.4His father employed two tutors (家庭教师) for him.5This is similar to the example cited (引用) above

    2、.6Last week we went to the presentation (演出) of a new play.7No one really knows what motivated (激发) him to do so.8His parents have some great expectations (期望) for his future.9New fashions are exposing (暴露) more and more the body.10The experienced specialist has professional skills and insight (洞察力)

    3、.阅读理解AWhen I began planning to move to Auckland to study,my mother was a little worried about the uncertainty of living in a place that was so different from India,where we lived.She worried particularly about the lack of jobs,the cultural differences and the chance that I would face racism.Despite

    4、these worries,I came to New Zealand in July 2009.I have found the place and people very nice and supportive.Soon after I arrived,I realized the importance of getting a job to supply my living expenses.Determined to do this on my own,I spent a whole day going from door to door asking for a job.Howeve

    5、r,I received little or no response.This became my routine every day after college for a few weeks.One afternoon,I walked into a building to ask if there were any job opportunities.People there were very surprised,and advised me not to continue my job search in that manner.As I was about to leave,a c

    6、lerk in the building,who had been listening to what the others had said,approached me and asked if I would wait outside.Fifteen minutes later,he returned.He asked me what my plans were and encouraged me to stay confident.He then offered to take me to the Royal Oak area to search for a job.I was a li

    7、ttle surprised,but had a good feeling about him,so I went along.Along the way,I realized that I had run out of copies of my resume (简历)The man stopped at his business partners office to make me 15 extra copies.He also gave me tips on dressing and speaking,and added that I should give him a call if I

    8、 ever needed anything.I handed out my resumes and went home feeling very satisfied.The following day,I received a call from a store in Royal Oak offering me a job.It seems that the world always gives back to you when you need it.And this time,it was a complete stranger who turned out to be a real bl

    9、essing.【语篇解读】本文是一篇记叙文。主要讲述的是作者在新西兰留学期间如何在好心人的帮助下找到第一份工作的故事。1What wasnt the authors mother worried about?APeople might look down on the author.BThe author couldnt speak the local language.CThe author wasnt familiar with local customs.DIt might be difficult for the author to find a job.B细节理解题。根据第一段的最后

    10、一句“She worried particularly about the lack of jobs,the cultural differences and the chance that I would face racism”可知,作者的母亲在其去新西兰留学之前担心他找不到工作、不适应当地文化以及可能会受到种族歧视,文中并没有提到对其语言差异方面的担心,即B项正确。2After staying in New Zealand for a short time,the author Adecided to go back to his own countryBfelt the local p

    11、eople were not very friendlyChad to find a job to cover his living expensesDwanted to get a job that needed practical skillsC细节理解题。根据第二段的最后一句“Soon after I arrived,I realized the importance of getting a job to supply my living expenses”可知,到新西兰不久,作者就发现了要找份工作来补贴生活费的重要性,即C项正确。3When the author went into

    12、a building to look for a job, Aa clerk gave him encouragement and adviceBhe was confident that he would find a good oneChe found many college students like him already thereDa clerk recommended him to the company he worked forA细节理解题。根据第四段的倒数第二句“He asked me what my plans were and encouraged me to sta

    13、y confident”以及第五段的“He also gave me tips on dressing and speaking”可知,作者去一栋写字楼里找工作时,一个好心的职员给了他一些鼓励和建议,即A项正确。4What is the story mainly about?AHow a stranger offered the author a job.BHow a stranger turned out to be a real blessing.CHow the author adapted himself to a new situation.DHow the author was h

    14、elped to get a job by a stranger.D主旨大意题。根据最后一段的总结以及全文的整体理解可知,本文主要讲述的是作者在新西兰留学期间如何在好心人的帮助下找到第一份工作的故事,即D项正确。BShakespeare once called the English countryside “the precious stone set in the silver sea”and he is not the last to sing high praises of its beauty and historical charm.The countryside is parti

    15、cularly beautiful during the summer,especially in August and September.As one travels the countryside,youll find more of its treasures:so many plants and animals,romantic castles,secret gardens,and villages so unchanged in the last decades that they seem to have been caught under a fairys spell.Must

    16、sees include Derbyshire,called “the heart of England” and home to the National Park.The great peaks were the muse (创作灵感) of the Bronte sisters (and if you love the book Jane Eyre,you can visit North Lees hall,where the real Eyre family once lived)History lovers will enjoy a visit to Lincoln city (it

    17、s most famous son is Lord Alfred Tennyson)It is also known for its cathedral,the charming tea shops,a small castle.One would never guess its violent pastbuilt by the Romans,it was once a center for arrow (箭) making.Harry Potter fans shouldnt miss a visit to Alnwick,which is better recognized as the

    18、“Hogswarth” in the movies.Lets not leave out the Wessex region,where one can see one of Englands greatest mysteries,Stone Henge.You can also go to the City of Bath,which has been famous for its medicines springs since the Roman times.Other popular attractions include Salisbury Cathedral,the landscap

    19、ed gardens of Stourhead,and the cobbled (用鹅卵石铺的) streets of Shaftesbury.This is also home to Oxford,one of the worlds most famous universities.Art lovers will also like a visit to East Anglia,whose landscapes inspired the painter Constable (he was born in Dedham village)This is also home of the Univ

    20、ersity City of Cambridge,and the famous architectural attraction,Kings College Chapel.Be sure to visit the aircraft museum of Duxford.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了英国乡村旅游的一些景点。5What was Shakespeares attitude towards the English countryside?AUninterested.BDissatisfied.CSurprised.DAdmiring.D细节理解题。根据第一段中的“high

    21、 praises”可知。6According to the text,Lincoln city Aproduced arrows in the pastBwill be enjoyed by music loversCwas the place where the Eyre family once livedDhas one of the worlds most famous universitiesA细节理解题。根据第四段中的“it was once a center for arrow (箭) making”可知。7When travelling the countryside,Harry

    22、 Potter fans are advised to visit Athe Wessex regionBDerbyshireCYorkshireDAlnwickD细节理解题。根据第五段中的“Harry Potter fans shouldnt miss a visit to Alnwick”可知。8The text is most probably taken from Aa travel guideBa book reviewCa history paperDa newspaper reportA文章出处题。本文主要介绍了英国乡村旅游的一些景点,故最有可能选自旅游指南。.阅读七选五If y

    23、oure lucky enough to travel or live abroad,in order to get the most out of your stay its necessary to mix with the locals. 1 Having lived abroad several times,Ive put together a list of tips based on my own experiences to help you make friends in a foreign country.Say yes to everything (within reaso

    24、n)Obviously,if you feel unsafe or uncomfortable in any way,dont feel forced to agree to do anything.However,dont put off trying anything new or going to anywhere youve never been before. 2 Join a dance class,a walking club,a photography class,a gym,or learn to cook the local cuisinethe possibilities

    25、 really are endless!Another option is to attend language exchanges or find a friend to practise with. 3 Dont be a wallflower.When you are miles away from home,surrounded by people speaking an unfamiliar language and immersed (浸没于) in a foreign culture,it may feel very difficult to be confident and i

    26、nvolve yourself in conversations,especially with large groups of people. 4 If big groups are frightening,start conversations with individual people in order to get to know them better.More likely than not,you will find that everyone wants to know everything about you. 5 AGet out of the house!BSo tak

    27、e advantage of being a novelty.CFind a hobby or try something entirely new.DMake the most of the new and exciting place you live in.EHowever,try to continue and make your voice heard.FThis allows you to find out more about the local culture and way of life.GThis allows you to meet a lot of people wh

    28、o are also looking to make friends.【语篇解读】本文主要介绍的是如何在国外交朋友。1F根据上文的“.its necessary to mix with the locals.”可知,与当地人交际是必要的。F承接上文,解释与当地人交际的好处。【易错分析】本题易误选G,因为G中有This,好像与上文连接,但G不是与当地人交际的好处。2C根据下文的“Join a dance class,a walking club”可知,这是有关爱好的。故选C。3G根据上文的“.find a friend to practise with”可知与G 项内容相联系。4E根据空前的“it may feel very difficult to be confident and involve yourself in conversations,especially with large groups of people.”可知,做到自信并且让你自己参与到对话中可能感到非常难,尤其是和一大群人在一起。E“然而,尽力继续并且让你的声音被听到。”与上文内容相符。5B根据上文的内容可知,你会发现每个人都想知道关于你的事情。由此可知B是承接上文的。- 6 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语人教版(2019)选择性必修第二册课时分层作业4 UNIT 2 BRIDGING CULTURES 教学知识细解码 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420782.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1