2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 2INTEGRATING SKILLS WORD版含答案 2020 2021 学年 英
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时素养评价六Module 2Integrating Skills. 单句语法填空1. There is no easy solution(solve) to the problem, so youd better consider it carefully. 2. When the driver behind me blew (blow) his horn, I realized the green lights were on. 3. Some horns (horn) used in the war were displayed in the museum
2、. 4. I reacted (react) very fast when I heard the cry. 【补偿训练】His first reaction (react) was a strange mixture of joy and anger. 5. The boy is in a good mood to fix the toy cars. 6. In cities, congestion (congest) and pollution have increased. 7. The registration(register) of students for an examinat
3、ion has been over. 8. Drivers may be asked to drive slowly on sections of motorway where there are roadworks (roadwork) taking place. 9. Bicycles are convenient (convenience) and inexpensive. 10. Some latest technology has been provided (provide) for the self-driving car to develop so far. . 完成句子1.
4、I was in no mood for chatting. 我没有心情聊天。2. It is a terrible experience to be stuck in a traffic jam for an hour. 被困在交通堵塞中一小时是很糟糕的经历。3. If there are some urgent situations, press this red button to switch off the electricity. 如果情况紧急, 按下这个红色的按钮, 关掉电。4. The soldier can keep cool in the face of danger. 这
5、位士兵面对危险时, 能保持镇静。5. He is lazy and doesnt work hard, so there is no way that he can pass the exam. 他懒惰不努力, 所以他通过考试是没门的。6. Mary admits that she cant clean her room, even though she knows it drives her mother mad. 玛丽承认她不会打扫她的房间, 尽管她知道这使她母亲生气。7. I have returned from Paris, where I visited the Eiffel Tow
6、er and the Louvre. 我从巴黎回来了, 在那儿我参观了埃菲尔铁塔和卢浮宫。 8. Its so beautiful outside that spending the day in the office would be very boring. 外面是如此美以至于在办公室待一天是非常无聊的。9. The cyclist who breaks the rules of the road will face a fine of $80. 违反道路规章制度的骑自行车的人将面临80美元的罚款。10. The Healthy Habits Survey carried out in 2
7、017 showed that only about one third of Chinese adults had correct habits. 2017年进行的健康习惯调查表明只有大约三分之一的中国成年人有正确的习惯。. 阅读理解AWhat causes traffic jams? Too many cars, right? No! Some Brits are now saying that traffic lights are to blame(责备) for much of the congestion. They suggest that traffic lights be re
8、moved at busy roads. They believe people are a better judge of when its safe to go, not a traffic light programmed by an absent regulator. A report from the Institute of Economic Affairs, a UK think tank(智囊团), argues that removing traffic signals would reduce congestion and exhaust emissions(废气排放)an
9、d improve safety. The report said that removing lights should also prevent other bad behavior caused by signals, such as speeding up to catch a green light. It would also avoid the wasted time when drivers have to sit at a red light even if no one is using the green. The idea may sound strange, but
10、its not new. Seven cities and regions in Europe are experimenting with no-lights roads. Drachten in the Netherlands has got rid of 16 of its traffic light crossings and changed the other two to roundabouts under a “shared space” project. At crossings, cyclists dutifully(负责任地) raise their arm when th
11、ey want to make a turn, and drivers follow a first-arrived, first-through approach and communicate by hand signs, nods and waving. The result? Typical journey time has been cut in half, and accidents and congestion have mostly disappeared. So far, Drachtens locals have called the experiment a succes
12、s. “I am used to it now, ” said Helena Spaanstra, 24. “You drive more slowly and carefully, but somehow you seem to get around town quicker. ”Owen Paterson, UKs Shadow Transport Minister, visited Drachten. He said Britain should learn from the model. “The idea is to create space where there is mild
13、anxiety among everyone so they all behave carefully. No one drives fast along a busy street thinking that they have right of way. ”【文章大意】本文主要提到有些人认为造成交通堵塞的原因是交通信号灯, 所以建议除去它们。1. Which of the following is the best title for the passage? A. Dont Count On Traffic Lights. B. New Traffic Systems Needed. C
14、. Turn Those Traffic Lights Off. D. Let People Have More Say In Traffic. 【解析】选C。主旨大意题。本文主要讲一些人建议除去交通信号灯。2. According to the report from the Institute of Economic Affairs, removing traffic lights would lead to . A. more time being savedB. increase of traffic jams C. a worse environmentD. more acciden
15、ts【解析】选A。推理判断题。根据第二、三段可知, 除去交通信号灯可以减少交通堵塞和废气排放, 提高安全, 避免浪费时间, 因此可以节约时间。3. From the passage we can see that the experiment in Drachten worked well because . A. walkers have become the boss of the crossroadsB. cyclists, walkers and drivers each have specially designed routesC. everyone finds that they
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421031.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
