2020-2021学年英语外研版(2019)选择性必修第二册课时分层作业10 UNIT 4 BREAKING BOUNDARIES WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语外研版2019选择性必修第二册课时分层作业10 UNIT BREAKING BOUNDARIES WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 外研版 2019 选择性
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十).单词拼写1The Chinese people should make a greater contribution to mankind(人类)2We know that ice is disappearing and after a while it just becomes a statistic(数据)3They often form along the boundary(边界) between the dune and the surface below.4This is useful for bathrooms or any su
2、rface you desire to disinfect5What do you mean have I been drinking? You are the trained specialist6Its vital we are as fresh as possible for those matches.7He assisted the professor in compiling the dictionary.8The Labour Party has not made the issue a high priority(当务之急)9The first reason to tackle
3、 these problems is to save childrens lives.10He coined the word chemotherapy to describe this approach to the control of infectious(传染性的) disease.阅读理解AClose your eyes for a minute and imagine what life would be like if you had a hundred dollars less.Also imagine what it would be like spending the re
4、st of your life with you eyes closed.Imagine having to read this page, not with your eyes but with your fingertips.With existing medical knowledge and skills, twothirds of the worlds 42 million blind should not have to suffer.Unfortunately, rich countries posses most of this knowledge, while develop
5、ing countries do not.ORBIS is an international nonprofit organization which operates the worlds only flying teaching eye hospital.ORBIS intends to help fight blindness worldwide.Inside a DC8 aircraft, there is a fullyequipped teaching hospital with television studio and classroom.Doctors are taught
6、the latest techniques of bringing sight back to people there.Project ORBIS also aims at promoting peaceful cooperation(合作) among countries.ORBIS tries to help developing countries by providing training during threeweek medical programs.ORBIS has taught sightsaving techniques to over 35,000 doctors a
7、nd nurses, who continue to cure tens of thousands of blind people every year.ORBIS has conducted 17 plane programs in China so far.For the seven to ten million blind in China ORBIS is planning to do more for them.At the moment an ORBIS is working on a longterm plan to develop a training center and t
8、o provide eye care service to Shanxi Province.ORBIS needs your help to continue their work and free people from blindness.For just $38,you can help one person see;for $380 you can bring sight to 10 people;$1,300 helps teach a doctor new skills;and for $13,000 you can provide a training programme for
9、 a group of doctors who can make thousands of blind people see again.Your money can open their eyes to the world.Please help ORBIS improve the quality of life for so many people less fortunate than ourselves.【语篇解读】这是一篇说明文。世界上的盲人多达四千万。ORBIS组织创办flying teaching eye hospital,为使贫穷国家获得均等的医疗知识和技术做了许多贡献。为让O
10、RBIS组织发挥更大作用,号召人们捐献爱心。1The first paragraph is intended to _Aintroduce a new way of readingBadvise the public to lead a simple lifeCdirect the publics attention to the blindDEncourage the public to use imaginationC写作意图题。该段有三句话连续用了三个imagine。尤其后两句要读者想象一下:闭着眼睛度过余生将会怎样;用指尖不用眼睛阅读此文又会怎样。作者的意图显然要大家体会一下盲人生活,
11、从而引起读者阅读下文话题的兴趣。因此C选项正确。2What do we learn about existing medical knowledge and skills in the world?AThey are adequate.BThey have not been updated.CThey are not equally distributed.DThey have benefited most of the blind.C细节理解题。文章第二段告诉我们,当今世界医疗知识如此丰富,医疗技巧如此发达,四千万的盲人,其中2/3的盲人不应该遭受失明的痛苦。然而发达国家的医疗知识和技术更先
12、进,能够给盲人带来更多的帮助,但是发展中国家并没有这样的技术。这显然是医疗资源的分配不均。由此可知C选项正确。3ORBIS aims to help the blind by _Ateaching medical studentsBtraining doctors and nursesCrunning flying hospitals globallyDsetting up nonprofit organizationB细节理解题。文中第三段告诉我们,在ORBIS组织中医生被教给使盲人恢复视力的最新技术“Doctors are taught the latest techniques of b
13、ringing sight back to people there.”;在第四段中还可知ORBIS组织通过提供为期三个星期的培训课程来帮助发展中国家“ORBIS tries to help developing countries by providing training during threeweek medical programs.”; 该段还提到ORBIS 组织已教了三万五千多名医生护士相关的恢复视力技巧“ORBIS has taught sightsaving techniques to over 35,000 doctors and nurses”。由此得知,B选项与此意吻合
14、。4What can be the best title for the passage?AORBIS in ChinaBFighting BlindnessCORBIS Flying HospitalDSightseeing TechniquesC标题归纳题。全文先以吸引读者关注盲人入手,然后介绍ORBIS组织运营的flying teaching eye hospital给全世界培训医生和护士所做出的贡献。最后倡导大家捐款来帮助ORBIS组织运营的flying teaching eye hospital。唯有C选项符合文章大意。BAlthough many online personalit
15、y tests are fun, only a few will really give you insight into who you are and what you are supposed to be doing with your life.At CareerP we believe that each individual (个人),regardless of (不管)race or religion, has a purpose in life, and until you discover what your purpose is, you will not find tru
16、e happiness, nor true job satisfaction.This doesnt mean you wont be successful.It just means you wont be happy until you are moving towards your true purpose.Unfortunately, our school system does very little to help students discover their true career.This is where online personality tests and caree
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421156.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
