2020-2021学年英语新教材人教版选择性必修第一册课时分层作业:UNIT 2 突破.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材人教版选择性必修第一册课时分层作业:UNIT 突破 2020 2021 学年 英语 新教材 人教版 选择性 必修 一册 课时 分层 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五).单句语法填空1Lets make use of our energy and be opposed (oppose) to wasting water, electricity, paper and so on.2. Please dont call me between 8:00 and 10:00 tomorrow.I will be having(have) my classes then.3. He advocated banning (ban) cars in the city centre at the meeting.4. I have a sweet too
2、th and cant resist eating(eat) chocolate and ice cream.5. I know a man working(work) in that factory.6. He makes it a rule never to borrow money.7. Wed better leave things as they are until the police arrive.8. He took a pen and struck out two paragraphs(paragraph) from his essay.9. I think that she
3、 will be working(work) on this experiment until next morning.10. I tried to get in touch with you yesterday evening, but I think you were out.语言运用It is proved that a young scientist named Will Smith has invented a kind of advanced and intelligent robot.The small robot may help children who are 1 fro
4、m a longterm illness in hospital or at home.Whoever has had a longterm illness knows that recovering at home can be 2 , as everyone cant keep them 3 , especially when their family go out to work.These children may feel separate from their friends and classmates, which can be particularly 4 of childr
5、en.They may feel 5 Now these children may have a hightech friend to help 6 the sense of loneliness.The friend is a robot, which takes their place at school.Through the robot, the children can 7 teachers and classmates.They 8 participate in class from wherever they are recovering.Mr. Smith, the inven
6、tor 9 how it works.He says the child uses a tablet or phone to start the robot.Then the 10 uses the same device to control the robots movements at school,the robot becomes the ears and 11 of the child, so that he or she can take part in classroom activities 12 he or she is at home or from a hospital
7、 bed.The robot is equipped with microphones that make 13 easy.It will become 14 to the public, for not only does it look simply cool but people can afford it.Hopefully, it will help some children feel 15 lonely while they are absent from class.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了一种新型的智能机器人,它可以帮助处于康复期的儿童参与学校课堂。1A.suff
8、eringBrecoveringCescaping DvaryingB根据第二段的第一句“Whoever has had a longterm illness knows that recovering at home.”可知,此款机器人可以帮助康复期间的孩子。recover恢复,康复。故选B。2. Alonely BfrustratingCpainful DdesperateA根据下一句“.especially when their family go out to work.”以及下文的“the sense of loneliness”可知,这些孩子会感到孤独。lonely孤独的。故选A。
9、3. Asecret BharmonyCwatch DcompanyD根据下一句“when their family go out to work”可知,不是每个人都能陪伴康复期的孩子。keep pany陪伴某人。故选D。4. Atrue BsimpleCmeaningful DrightA孩子们待在家里,没有人陪伴就会觉得自己和同学们或者朋友们分离了,孩子们往往如此。be true of对适用,符合于。故选A。5A.picked out Btaken inCleft out Dbroken downC根据上两句可知,孩子们可能觉得自己被忽略了。feel left out觉得被冷落/忽视。故选
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421457.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
