2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册单元综合检测4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册单元综合检测4 WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 新教材 外研版 必修 一册 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(四).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AAmericas Most Beautiful Places to Visit in SpringWashington,D.C.Every spring,Washington,D.C.is blanketed in pink with cherry blossoms.To celebrate the event,come to the National Cherry Blossom Festival,which takes place from the last week in March to the second
2、week in April.You can view the flowers or take part in festival events.Charleston,South CarolinaNo list of beautiful spring cities would be complete without mention of Charleston,South Carolina.Delight in hanging plants,cobblestone streets,and historical castles.And because of yearround pleasant tem
3、peratures,you might even hit a beach day in March or April.North Cascades National Park,WashingtonThe North Cascades is home to everything from mountains to forests to grassland,and the scenery changes seasonally.In springthe snow disappears to bring strong waterfalls,and wildflowers spot the land.D
4、ifferent areas will present totally unique plants,so give yourself a few days to take in the sights.Central Park,New YorkNew York is the city that never sleeps,no matter what the season,but springtime is the best time to take a walk through Central Park.It is one of the most filmed locations in the
5、world.A spring time promises walks past Victorian houses,a brief visit to ancient shops,and of course long walks by the lake.【语篇解读】本文是一篇说明文。主要介绍了在春天美国最漂亮的四个地方。1Which is the best time to visit Washington,D.C.?AMarch 15.BApril 1.CMarch 8.DApril 28.B细节理解题。根据第一段的“which takes place from the last week in
6、March to the second week in April.”可知参观华盛顿的最佳时间是三月的最后一周到四月的前两周,故可知B项正确。2Charleston is worth a visit in spring for .Acherry blossoms and various celebrationsBpleasant weather and historical castlesCstrong waterfalls and wild flowersDVictorian houses,old shops,and long walksB细节理解题。根据第二段的“Delight in ha
7、nging plants,cobblestone streets,and historical castles.And because of yearround pleasant temperatures.”可知,Charleston值得在春天一观的原因是宜人的天气和有历史性的城堡。3If Tom is interested in movies,he may visit .ACentral Park,New YorkBNorth Cascades National ParkCCharlestonDWashington,D.C.A细节理解题。根据第四段的“It is one of the mos
8、t filmed locations in the world.”可知纽约的中央公园是世界上被拍摄最多的地方之一,由此可推知,如果Tom对电影感兴趣,可以去纽约的中央公园。BWhen high school student Katie Shipley was born with a serious brain disease,doctors said she wouldnt live to go to school.Now,Katie is not only about to graduate from Southridge High School in Oregon,but she was
9、also named the schools prom (高中毕业舞会) queen.Knowing Katies wishes for prom queen,her friend Courtney Travis began reaching out to find her the prom king she needed to make her a queen.Courtney found Michael Parks,who also thought it was a great idea.“I really got to know Shipley,” said Michael.“When
10、you take the time to get to know other people,it really gives you a great chance to live for more than yourself.”Courtney took a picture of the couple together and put it on her Twitter,explaining their plans for the prom.“It became very popular in the school,” she said.Their efforts paid off,and Ka
11、tie was very excited to be named prom queen.On the day of the prom,Katie wore a very beautiful dress.Her grandmother,Joan Fraley,who also went to the prom,said the night will stay with her always.“I was standing there and the children were shouting her name,” she said.“They called her name as the ne
12、w prom queenI started crying.Im greatly thankful to the students of Southridge High School.”Katie repeated that feeling.“I just want to say thank you to my friends for all they did for me.I love you all.”Todd Corsetti,the principal (校长) at Southridge High School said that seeing Katie as prom queen
13、and the energy and help of his students is one of his “proudest moments.”“I think teenagers have great hearts and are really looking to make the world a better place,” Todd said.“As we finish our school year,its a great legacy (遗产) to leave the other classes who come after them.”【语篇解读】本文是一则新闻报道。主要报道
14、了一位身体有缺陷的高中生在朋友的帮助下成为毕业舞会皇后的故事。4When Katie was born,she .Anearly died in hospitalBwasnt expected to live longCwasnt supposed to finish high schoolDcaught a disease caused by doctors mistakesB细节理解题。根据第一段 “.doctors said she wouldnt live to go to school.”可知,Katie出生时,医生认为她活不长久,故选B项。5Hearing about Katies
15、 story,Michael .Aturned to his friends for helpBbegan to raise money for KatieCdecided to live for others rather than himselfDwas very happy to help Katie realize her dreamD细节理解题。根据第三段“.Michael Parks,who also thought it was a great idea.”以及Michael接下来的话可知,他非常乐意帮助Katie实现她舞会皇后的梦想,故选D项。6Why did Fraley c
16、ry at the prom?AShe felt sorry for Katie.BShe thought of Katies hard life.CShe was invited to Katies graduation.DShe was moved by what others did for Katie.D细节理解题。根据倒数第五段“I started crying.Im greatly thankful to the students of Southridge High School.”可知,Katie的祖母因为感激其他学生为孙女所做的一切而痛哭流涕,故选D项。7What is To
17、dds opinion on the students?AThey are the kindest teens.BThey are the hope of the world.CThey set a good example to others.DThey can do much better in the future.C推理判断题。根据最后一段“As we finish our school year,its a great legacy (遗产) to leave the other classes who come after them.”可知,Todd认为这些学生为其他低年级的学生树
18、立了一个非常好的榜样,故选C项。COne of the most important things in the world is friendship.In order to have friends,you have to be a friend.But how can you be a good friend at school?ListenListen when they are talking.Dont say anything unless they ask you a question.Sometimes its not necessary for you to have any
19、thing to say,they just need someone to talk to about their feelings.Help themIf your friend is ever in need of something,be there to help them.You should try to put them first,but make sure you dont do everything they want you to do.Try to take an extra (额外的) pencil or pen with you to classes in cas
20、e (以防) they forget one.Have a little extra money in your pocket in case they forget something they need.Be there for themTry to make something for your friend to help make them feel better in hard times.Making cards and encouraging them are among the nicest things you can do for a friend.Marilyn Mon
21、roe,a famous US actor,once said,“I often make mistakes.Sometimes I am out of control.But if you cant stay with me at my worst,you are sure not to deserve (值得) to be with me at my best.” Always remember this! If you dont want to stay with your friends when theyre in hard times,then you dont deserve t
22、o be with them when theyre having a good time!Make plansTry to make plans with your friends.Go shopping,go for ice cream,have a party,go to a movie and so on.Take time to know each other even better by doing something you both enjoy.By planning things together,you both can have a good time.And youll
23、 remember these things when youre all old!【语篇解读】本文是一篇说明文。主要说明了在学校我们该如何做才能成为别人的好朋友。8While your friend is talking to you about his or her feelings,you should .Agive him or her some adviceBjust listen unless askedCcalm him or her downDshare your feelings as wellB细节理解题。从第二段的“Dont say anything unless the
24、y ask you a question.”可知,朋友向你倾诉时,最好默默倾听除非被问及才讲话。9When we provide help for our friends,we should .Atry to do everything for themBput them before ourselvesCchange their bad habits firstDignore their faultsB细节理解题。从第三段的“You should try to put them first,but make sure you dont do everything they want you
25、to do.”可知,如果朋友需要帮助,我们应该把对方的利益置于自己之上,故B项正确。10What can we learn from Marilyn Monroes words?ALife without a friend is death.BA friend is easier lost than found.CA friend in need is a friend indeed.DA man is known by his friends.C推理判断题。从Marilyn Monroe的话可知,真正的朋友应该和自己患难与共。11What is the passage mainly abou
26、t?AHow to find a good friend.BHow to help friends in trouble.CHow to be a good friend.DHow to make more friends.C主旨大意题。从第一段的“But how can you be a good friend at school?”及文章大意可知,本文主要介绍了如何做一个好朋友,故选C项。DA famous education expert performed an experiment.Three teachers were told they had been selected for
27、 a special program because they were the best teachers in the education system in their city.They were asked to teach 90 highIQ students at their own pace in another city and see how much they could learn in a year.The result was excellent as they expected.The specially selected students achieved 20
28、 to 30 percent more than the other students in grades in the city a year later.The teachers were surprised when they told that the 90 students were not highIQ students,but were actually randomly(任意地) selected out of the common students.Of course,the teachers were feeling pretty good about themselves
29、 because they were getting such great results from average students.Then they were told that they were not the best teachers,and what they were told at first was pulled out of the hat.Above average results were achieved by average students who were taught by average teachers.How? These teachers were
30、 operating from the mindset(心态)of As If. They taught as if they were the best teachers and teaching students who were highly able or gifted.Therefore,they got unexpected results.The mind is powerful and it doesnt know the difference between what is real and what is imagined.The teachers believed wha
31、t they were told so they acted upon that belief.The results were the same as if what they believed was fact.What results do you want in your life? Go ahead.Live as if you are already in that professional job by playing and acting the part.Live as if you are at the weight you want by making healthy f
32、ood choices and behaving in a confident manner.Live as if you are financially sound by saving and spending wisely.Our thoughts decide our actions.Think in the mindset of As If and you will achieve success sooner or later.【语篇解读】本文是一篇议论文。一位有名的教育专家进行一项实验,最后却得到了意想不到的结果。作者分析是因为好的心态起的作用。12What do we know
33、about the 90 selected students?AThey were selected on purpose.BThey were all highIQ students.CTheir grades improved a lot in a short time.DThey got better grades in studies than the others.D细节理解题。由第二段第二句可知,这些学生的成绩在一年后比别的学生高出百分之二十或三十。13What does the underlined phrase “pulled out of the hat” in Paragr
34、aph 2 mean?ADiscussed again.BWholly made up.CExplained carefully.DDoubted completely.B词义猜测题。根据其前后文可知,那专家告诉那三位老师,他们并非是最好的老师,他早前对他们说的话完全是虚构的。14What does the author mainly show in Paragraph 3?AThe difficulty of telling fact from imagination.BThe gifted students good performance.CThe benefit of the mind
35、set of As If.DGood teachers great influence.C推理判断题。由第三段前两句可知,作者设问句提出:为什么普通的老师教普通的学生取得好成绩?接着作者介绍原因,表明As If心态的好处。15What should we do to succeed according to the author?AChoose something good.BImagine a good situation.CAct like a successful person.DLive a comfortable and happy life.C推理判断题。根据最后一段可知,作者说若
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421481.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
