2020-2021学年英语译林版选修7课时素养评价 UNIT 3 WELCOME TO THE UNIT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语译林版选修7课时素养评价 UNIT 3WELCOME TO THE 2020 2021 学年 英语 译林版 选修 课时 素养 评价 WELCOME
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价七Unit 3Welcome to the unit & Reading. 根据汉语提示及首字母写出正确的单词1. As a result, they drop out of school, which is a source(来源) of worry to their parents. 2. Considering its diverse (多种多样的) cultures, it is an attractive country, one worthy of
2、 a visit. 3. He addressed (向说) a few introductory remarks to the audience. 4. We didnt know how the thief withdrew(提取) money from others accounts. 5. Almost everyone has his/her own strengths and weaknesses (缺点). It is where others are weak that maybe you have a great advantage. 6. Our research atte
3、mpts to evaluate(评估)the effectiveness of the different drugs. 7. They questioned the accuracy(精确性)of the information in the file. 8. He gave me very explicit(清楚明白的)directions on how to get there. 9. He made his comments at a news conference(会议)in Amsterdam. 10. In case of danger, raise the electric
4、alarm(警报器). . 选词填空turn to, have an effect on, drop out, in favor of, withdraw from, at ones command, be addicted to, relate to1. She was addicted to drugs and attempted suicide three times. 2. Put a dictionary at hand in case you may turn to it for help while reading. 3. The keen competition in this
5、 industry forced the films with poor performance to withdraw from the market. 4. And the more words you have at your command, the deeper, clearer and more accurate your thought will be. 5. The question that relates to our affairs is under discussion. 6. He injured his leg and had to drop out of the
6、race. 7. It is generally considered that staying up too late has an effect on ones health. 8. According to the survey, two thirds of people are in favor of the policy. . 阅读理解AAs digital technology increasingly controls the lives of young people, scientists have begun to wonder: Is the Internet good
7、or bad for kids?“Its impossible to answer that question because the Internet is so many things, ” says psychologist Patricia Greenfield. “Its networked computer games and news about politics and instant messaging and e-mails to your grandmother. It can be both an educational resource and a hiding pl
8、ace for kidnappers. ”Adults have many reasons to worry about kids Internet use. In chat rooms, for instance, it is easy to lie and kids can get trapped in dangerous situations. In searching for and visiting websites, kids can come across words and pictures that they may not be prepared for. To help
9、prevent that situation, in 2000, the US Congress passed the Childrens Internet Protection Act, which requires schools to block offensive and obscene(淫秽的)websites. Researches have pointed out how confusing the Internet can be for children, even when they think they know how it works. To find out how
10、much kids know about the technology, Zheng Yan, an educational professor in New York, interviews over 300 students in grades four to eight. Most of the youngest students think the Internet is simply an icon (图标) on the screen. It often isnt until 10 that kids realize that the Internet is a network o
11、f millions of computers. It takes another 2 or 3 years for them to understand that a stranger can see what theyve posted. Understanding the technology helps kids understand how dangerous the web can be. Its not simply enough to block harmful websites or to limit the number of hours kids spend online
12、. Learning about the Internet can also give young people the power to use it in beneficial ways. 【文章大意】随着数码科技越来越多地影响年轻人的生活, 科学家们开始怀疑: 互联网对孩子的成长是好还是坏?孩子们的思维是简单的, 容易受到网上不良信息的伤害。我们应该做的就是, 让孩子真正了解互联网, 从而引导孩子们趋利避害。1. By saying “the Internet is so many things”, Patricia Greenfield means that _. A. compute
13、r technology is hard for people to masterB. computers have more disadvantages than expectedC. computers have more advantages than expectedD. computers bring advantages as well as disadvantages【解析】选D。细节理解题。根据第二段“It can be both an educational resource and a hiding place for kidnappers. ”可知, 互联网可以作为教育资
14、源, 同时也暗藏着绑架的危险, 故选D。2. According to the Childrens Internet Protection Act passed in 2000, _. A. children are not allowed to go online at schoolsB. schools must watch students behavior all the timeC. children must be prevented from having access to unhealthy websitesD. it is against the law to search
15、 for unhealthy information online【解析】选C。细节理解题。根据第三段“which requires schools to block offensive and obscene websites”可知, 法令的颁布是为了防止孩子受到不良网站上的信息的影响, 故选C。3. In the mind of very young children, the Internet is _. A. harmfulB. simpleC. a complicated networkD. a news source【解析】选B。细节理解题。根据第四段“Most of the yo
16、ungest students think the Internet is simply an icon on the screen. . . millions of computers. ”可知, 大多数孩子认为互联网仅仅就是一个图标, 直到10岁, 孩子们才会意识到互联网是成千上万个电脑连成的一张网。4. What might be talked about in the following paragraph?A. How to protect children against the danger of the Internet. B. How to use the Internet
17、for beneficial purposes. C. What the public think of the Childrens Internet Protection Act. D. How the Childrens Internet Protection Act was passed. 【解析】选B。推理判断题。文章主要讲的是互联网对孩子的潜在威胁, 根据最后一段“Learning about the Internet can also give young people the power to use it in beneficial ways. ”可知, 了解互联网以后, 年轻
18、人会做到趋利避害, 文章接下来可能会讲到怎样趋利避害。B(2020长沙高二检测)Teenagers who spend more than six hours online on school days are more likely to be lonely and skip school, according to an international study. The study examined the home Internet use, well-being(幸福)and behaviour of 296, 000 15-year-olds in 41 countries. Mor
19、e than one in four spent more than four hours per day online outside of school. The study found lower levels of well-being among students who spent more than six hours per day online. They were twice as likely as teenagers spending one and two hours per day online to report that they felt lonely at
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421688.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河南省新乡市2018届九年级政治第二次全真模拟考试试题答案.pdf
