分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2020-2021学年英语译林版选修7课时素养评价 UNIT 4 TASK & PROJECT WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:421690
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:145.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语译林版选修7课时素养评价 UNIT 4TASK PROJECT WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 译林版 选修 课时 素养 评价 TASK WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价十二Unit 4Task & Project. 单句语法填空1. Id like to make a table reservation for two people for 9 oclock. (reserve)2. The girl was loaded with happiness when she got loads of presents (load). 3. Every day he attends the offi

    2、ce punctually(punctual). 4. The Department of Agriculture has programs aimed (aim) at increasing interest in locally grown food. 5. I am writing to you in connection with your recent job application. 6. He publishes as well as prints (print) his own books. 7. He held off his departure(depart) until

    3、his sister came. 8. Their car speeded up when it reached the country. 9. They are talking about the problems arising (arise) out of change over a new type of fuel. 10. Who do you think it is up to to clean (clean) the windows today?. 同义句转换1. The actor came in when I was to go out. In came the actor

    4、when I was to go out. 2. At 14 you arent old enough to buy alcohol. At 14 you are too young to buy alcohol. 3. The activity is intended to promote peoples awareness of road safety. The activity is aimed to promote peoples awareness of road safety. 4. You are not only risking the lives of others but

    5、also your life if you drive after you are drunk. Driving after you are drunk, you are risking your life as well as the lives of others. 5. The driver crashed into a truck when he was making a phone call. The driver crashed into a truck when making a phone call. 6. We all think it is difficult to con

    6、trol your motorbike if the brake doesnt work properly. We all think it difficult to control your motorbike if the brake doesnt work properly. . 完成句子1. This notice is aimed at increasing peoples awareness of the accidents. 这个通知的目的是增加人们对事故的了解。2. There are more and more family problems arising from/out

    7、 of the lack of communication. (现在)因缺乏交流而引发的家庭问题越来越多。3. He got a message from Mr Green that the manager couldnt see him today. 他从格林先生那里得到消息, 经理今天不能见他。4. Its up to us to help those in need. 我们有责任帮助那些需要帮助的人。5. Thats the new machine whose parts are too small to be seen. 那就是那台零部件小得几乎看不见的新机器。. 阅读理解AWith

    8、low noise and emissions, the Meridian shuttle is perfectly suited for large pedestrian areas, such as campuses, hospitals and theme parks. But with 60 miles (roughly 12 hours) per charge, the company admits it isnt a perfect product. By September, it hopes to have a new version with twice the batter

    9、y life. The driverless car project, which is being led by TRL, will test the Meridian shuttle over a two-year period. In the beginning, itll be restricted to a simple route, allowing researchers to observe the publics reaction and interview passengers. Over time though, the team will experiment with

    10、 more complex paths that cover the nearby cable cars and residential areas. The shuttle can also be requested with a smartphone app, so engineers are keen to test it as a public service. “In the trial were interested to understand how the public responds to it, ” Reed adds. “Thats as a passenger, or

    11、 coming across it as a regular pedestrian. Through the trials, we want to look at peoples acceptance and trust in the technology, so we can understand where and how we can deploy(部署) it most effectively. ”Similar to the driverless car project set up in Bristol, researchers have also been tasked with

    12、 looking at the legal and safe aspects of these new autonomous(自动化的) vehicles. These efforts will almost certainly benefit from the new trials in Greenwich, as it gives the team an immediate opportunity to gather real-world data with the vehicle. Thats important because it should elicit natural resp

    13、onses from the public, which will likely be more valuable than those collected in closed, artificial environment. Autonomous public transport is well-suited to most pedestrian areas, particularly at low speeds, and office workers, shoppers and the elderly are likely to use a vehicle that can shuttle

    14、 them comfortably across short distances. Furthermore, off the back of new trials such as this one, its possible that well see more driverless public transport ways before youre able to change your old motor into a new one. 【文章大意】科学发展日新月异。科学家正在研究自动驾驶汽车, 有望在未来代替传统的公共交通方式。1. What is the Meridian shutt

    15、le?A. A new driverless car project which is being led by TRL. B. A new electric car with low noise and emissions. C. A new smartphone app that can provide public service. D. A new driverless public transport that is already in use. 【解析】选B。细节理解题。根据文章可知, “the Meridian shuttle”是一种新型的充电自动驾驶汽车, 具有低噪音, 低排

    16、放的特点。2. Which of the following is NOT true according to the passage?A. The Meridian shuttle will be tested for more than two years. B. The Meridian shuttle will be restricted to observe the publics reaction and interview passengers. C. The Meridian shuttle will be tested on more complex paths that c

    17、over the nearby cable cars and residential areas. D. The Meridian shuttle can also be requested with a smartphone app. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段“itll be restricted to a simple route, allowing researchers to observe the publics reaction and interview passengers. ”可知, B项错误, A、C、D项均符合文章内容。3. Which word is clo

    18、sest in meaning to the underlined word “elicit” in Paragraph 4?A. attractB. reduceC. increaseD. elect【解析】选A。词义猜测题。根据单词所在段落可知, 试验是为了引起公众的注意, 这要比在封闭的模拟环境中收集的数据更有价值。所以和“elicit”含义最接近的是attract。4. What is the best title of the passage?A. The autonomous shuttle hoping to transform public transport. B. The

    19、driverless car project called the Meridian shuttle. C. The smartphone app that can control driverless cars. D. The new invention of public transport. 【解析】选A。主旨大意题。根据文章可知, 文章中心说的是一种正在测试中的新型自动驾驶汽车, 有望改变人们未来的公共交通方式。BI was desperately nervous about becoming car-free. But eight months ago our car was hit

    20、 by a passing vehicle and it was destroyed. No problem, I thought: well buy another. But the insurance payout didnt even begin to cover the costs of buying a new carI worked out that, with the loan(贷款)wed need plus petrol, insurance, parking permits and tax, we would make a payment as much as 600 a

    21、month. And thats when I had my fancy idea. Why not just give up having a car at all?I live in London. We have a railway station behind our house, a tube station 10 minutes walk away, and a bus stop at the end of the street. A new car club had just opened in our area, and one of its shiny little red

    22、Peugeots was parked nearby. If any family in Britain could live without a car, I reasoned, then surely we were that family. But my new car-free idea, sadly, wasnt shared by my family. My teenage daughters were horrified. What would their friends think about our family being “too poor to afford a car

    23、”?(I wasnt that bothered what they thought, and I suggested the girls should take the same approach. )My friends, too, were astonished at our plan. What would happen if someone got seriously ill overnight and needed to go to hospital?(an ambulance) How would the children get to and from their many e

    24、vents?(buses and trains) People smiled as though this was another of my mad ideas, before saying they were sure Id soon realize that a car was a necessity. Eight months on, I wonder whether well ever own a car again. The idea that you “have to” own a car, especially if you live in a city, is all in

    25、the mind. I liveand many other citizens do tooin a place that has never been better served by public transport, and yet car ownership has never been higher. We worry about rising car costs, but wed be better off asking something much more basic: do I really need a car?Certainly the answer is no, and

    26、 Im a lot richer because I dared to ask the question. 【文章大意】文章讲述了由于一辆车的花费太高, 作者决定利用城市里便捷的交通资源, 过无车生活。虽然此想法被他的女儿们和朋友们反对, 但过了八个月的无车生活后, 作者的生活质量反而提高了, 他仍然认为人不一定非要拥有一辆车。5. The author decided to live a car-free life partly because _. A. most families chose to go car-freeB. he was hurt in a terrible car a

    27、ccidentC. the costs of a new car were too muchD. the traffic jam was unbearable for him【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段的“But eight months ago our car was hit by a passing vehicle and it was destroyed. . . with the loan wed need plus petrol, insurance, parking permits and tax, we would make a payment as much as

    28、600 a month. ”可知, 作者在计划买新车时, 发现他们不仅需要付买车的费用, 还需要加上汽油、保险、停车许可证和税的花费, 开销比较大。因此作者才会产生放弃买新车的想法。6. What is the attitude of the authors family towards his plan?A. Supportive. B. Disapproving. C. Optimistic. D. Unconcerned. 【解析】选B。观点态度题。根据文章第三段的“. . . wasnt shared by my family. My teenage daughters were ho

    29、rrified”, 可知, 作者的女儿听到他的想法后都吓坏了。可见作者的家人并不赞成他的想法。7. What did the author suggest his daughters do about their friends opinion? A. Argue against it. B. Take their advice. C. Think it over. D. Leave it alone. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第三段“I wasnt that bothered what they thought, and I suggested the girls should t

    30、ake the same approach. ”可知, 作者不在乎他人的看法, 也希望他女儿也要以这样的方法看待各自的朋友的看法。8. What conclusion did the author draw after the eight-month car-free life?A. Life cannot go without a car. B. Life without a car is a little bit hard. C. His life gets improved without a car. D. A car-free life does not suit everyone.

    31、 【解析】选C。细节理解题。根据文章最后一段可知, 作者在经历无车生活八个月后, 在车主们花费越来越高的情况下, 作者的生活质量反而提高了。可见他的生活没有了汽车就得到了改善。. 语法填空Mr Clark works in a middle school. He likes reading and often borrows some books 1. _ the library. He listens to the radio every morning and reads newspapers after supper. So he knows much and teaches well.

    32、 Mr Clark has a nine-year-old son, Mike, 2. _ also likes reading books. And he often asks his father some questions. Mr Clark always thinks hes too young 3. _ (understand) him and chooses the easiest ones to answer. Of course the boy is not satisfied with it. One day Mike read something about lights

    33、 and was 4. _ (interest) in it. He asked his father a few questions, and without any 5. _ (difficult) his father answered them all. Then his father said 6. _ (proud), “Fathers always know 7. _ (much) than sons!” The boy thought for a while and said, “I dont think 8. _. ” His father asked, “Oh? Why?”

    34、 Mike didnt answer, and asked instead, “Who 9. _ (invent) lights in the 19th century?” “Thomas Edison, ” answered Mr Clark. “Why didnt his father invent them, then?”10. _ (look) at his son, Mr Clark didnt know what to say!【文章大意】本文是记叙文。克拉克先生知识渊博, 他九岁的儿子经常问他问题, 而他的回答总是不能让儿子满意。一次克拉克先生炫耀大人总是比孩子了解的东西多, 却

    35、被儿子的一个问题难住了, 不知如何回答。1. 【解析】from。考查介词。borrow sth. from . . . 意为“从某处借某物”。2. 【解析】who。考查定语从句。关系代词who指代先行词Mike, 引导非限制性定语从句, 并在从句中作主语。3. 【解析】to understand。考查非谓语动词。too . . . to . . . 意为“太而不能”。4. 【解析】interested。考查非谓语动词。be interested in . . . 意为“对感兴趣”。5. 【解析】difficulty。考查名词。without any后应跟名词, 故用difficult的名词形式

    36、。6. 【解析】proudly。考查副词。修饰谓语动词需用proud的副词形式。7. 【解析】more。考查副词比较级。由句中的than sons可知, 这里应该填much的比较级形式。8. 【解析】so。考查代词。I dont think so意为“我并不这样看”, 其中so指代前面说的内容。9. 【解析】invented。考查动词的时态。in the 19th century是具体的过去时间作状语, 谓语动词用一般过去时。10. 【解析】Looking。考查非谓语动词。非谓语动词所表示的动作与逻辑主语Mr Clark之间是主动关系, 故此处用Looking。关闭Word文档返回原板块- 11 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语译林版选修7课时素养评价 UNIT 4 TASK & PROJECT WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421690.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1