分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型2022版英语人教版必修1练习:UNIT 4 EARTHQUAKES WARMING UP & READING WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:422032
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:104.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版英语人教版必修1练习:UNIT EARTHQUAKES WARMING UP READING WORD版含解析 2022 英语 人教版 必修 练习 UNIT WORD 解析
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十Unit 4Warming Up & Reading. 根据语境和汉语提示写出单词1. Natural disasters, such as floods, volcanic eruptions, earthquakes(地震) and tsunamis, can happen at any time. 2. These dead animals should be buried(埋葬) immediately since they arent fit to be ea

    2、ten. 3. If you are trapped in the ruins, please be calm and wait for the rescue(营救)team to help. 4. Though experiencing disasters(灾害), they still have a strong desire for study. 5. People were desperately seeking shelters (避难处) from the gunfire. 6. Upon hearing the funny story, everybody burst(爆发) i

    3、nto laughter. 7. The storm lasted for a whole day and destroyed(毁坏) all the crops in the fields. 8. We are working under extreme(极度的) pressure at the moment. 9. The total cost of the project would be more than $ 240 million(百万). 10. The hunting dog can follow the foxs track(踪迹). . 选词填空right away; th

    4、ink little of; at an end; in ruins; the number of; tens of thousands of; burst into laughter; soon after; dig. . . out; as if1. I must warn you that my patience is almost at an end. 2. When the accident happened, the number of people trapped under the mine reached 100. 3. Tens of thousands of people

    5、 including the old and the young were buried under the ruins of the buildings after the earthquake. 4. Black clouds are gathering in the sky; it looks as if its going to rain. 5. Youd better go to the teachers office right away, for our maths teacher has been looking for you. 6. The old castle now l

    6、ies in ruins. Obviously, it is in need of repair. 7. They burst into laughter after hearing the joke. 8. The people here think little of walking ten miles, for they walk to work every day. 9. Everybody in the town knew the news soon after the singing star was accused of not paying tax. 10. We had to

    7、 dig the car out of the snow. . 完成句子1. The box was too heavy for me to lift. 这个箱子太重了, 我举不起来。2. It seems as if the meeting never ended. 看起来会议好像没完没了。3. All that glitters is not gold. 发光的东西并非都是金子。4. His popularity among working people remains as strong as ever. 他在劳动人民中一如既往声望很高。5. In remote mountainous

    8、areas, the drug is difficult to get. 在偏远山区, 这种药很难买到。. 阅读理解AThe City of Christchurch, New Zealand was struck by a 7. 2-magnitude earthquake on the early morning of Saturday, September 4, 2010. No tsunami alert was reported. The countrys army troops were on standby to assist victims and disaster recov

    9、ery operation. New Zealands Prime Minister John Key, flew to the affected area to inspect and assess the situation of the damaged city. The Prime Minister said that the full assessment of the damage would possibly take months to know the severity of damage. Based from his assessment on what he saw i

    10、n the area, it could cost at least 2 billion New Zealand dollars or US $1. 4 billion for reconstruction. “An absolute miracle is that no one died, ” Prime Minister John Key said. Two were seriously injured from this quake and thousands of local residents were awakened after being shaken at 4: 35 a.

    11、m. of that Saturday. There were people trapped inside the damaged buildings but fortunately none were reported dead from the rubble of the damaged buildings. “Were all feeling scaredweve just had some significant aftershocks, ” a survivor told TV One News. “Tonight were just people in the face of a

    12、massive natural disaster, trying to help each other and were grateful we havent lost a life. ”GNS Science reported 29 aftershocks within the 14 hours after the quake, with strength from magnitude 3. 7 to 5. 4. New Zealand is no stranger to earthquakes. The country experiences more than 14, 000 earth

    13、quakes a yearbut only about 150 are felt by people. “Many buildings here were built with earthquake protection measures. However, in most cities in developing countries, people build how they want to and therere no building controls to force them to build to a higher standard thats safe, ” Andrew Ch

    14、arleson, an architecture professor at Victoria University of Wellington told CNN. 【文章大意】这是一篇记叙文。本文讲述巨大地震袭击了新西兰城市Christchurch。1. How many people were killed in the New Zealand earthquake on September 4, 2010? A. 250, 000. B. 29. C. 2. D. 0. 【解析】选D。细节理解题。 由第三段引用的Prime Minister John Key所说的话An absolute

    15、miracle is that no one died可以看出, 这次地震没有人遇难。2. After the earthquake, all of the following occurred EXCEPT that _. A. a number of aftershocks broke outB. army troops were there to helpC. no people were injured or killedD. the full assessment of the damage cant take in a short time【解析】选C。细节理解题。由第三段的Two

    16、 were seriously injured from this quake. 可知, 地震中有两人受了重伤。3. What does the underlined sentence mean? A. Earthquakes break out frequently in New Zealand. B. The earthquakes breaking out in New Zealand are very strange. C. The earthquakes breaking out in New Zealand are unusual. D. Earthquakes rarely hi

    17、t New Zealand. 【解析】选A。句意理解题。由下文The country experiences more than 14, 000 earthquakes a year这个国家一年有14 000多次地震, 可以看出, 在新西兰经常发生地震。4. Whats the main idea of the passage? A. No one was ever killed in earthquakes in New Zealand. B. A massive earthquake struck the city of Christchurch of New Zealand. C. Ne

    18、w Zealand has strict laws to guarantee the buildings safety. D. A miracle happened in the terrible earthquake. 【解析】选B。主旨大意题。文章报道了新西兰城市Christchurch的一次地震的情况, 可知最好的标题是巨大地震袭击了新西兰城市Christchurch。BAn earthquake is one of the most common natural disasters. It may cause great damage. So it is wise to learn s

    19、ome simple safety tips to protect yourself or your family members. Fragile items, like those made of glass should usually be placed on a lower surface, near the ground instead of placing them on cupboards higher up. Never place them near your bed, sofas and other furniture where you would be sitting

    20、 or lying down. When there is a strong movement, these pieces will fall on the floor directly and not on you. There is a strong chance of short circuit (短路) and fire breakouts during an earthquake. Make sure you turn off electrical connections and gas immediately when an earthquake happens. During a

    21、n earthquake, lie beneath an object that is not easily damaged. Do not go near objects that could directly fall on you. Never use the elevator to go down. Stay inside until the shaking stops and it is safe to go outside. Research has shown that most injuries happen when people inside buildings try t

    22、o go out. Use the staircases at all times. If you are outdoors, do not take shelter under a tree, streetlights, electric poles or tall buildings. If you are driving, stop your car and stay in a safe place. Do not park your car under a tree or any tall object. If trapped in debris (废墟), cover your mo

    23、uth with a handkerchief or clothing. Tap on a pipe or wall so rescuers can find you. Use a whistle (哨子) if you have one. Never shout for help. Shouting can cause you to breathe in dangerous amounts of dust. Do not light a match because you may burn yourself. Do not move about or kick up dust. 【文章大意】

    24、这是一篇说明文。文章就地震来临时人们应该怎么办, 给出了一些安全方面的建议。5. The purpose of the passage is to tell readers _. A. the damage caused by earthquakesB. the rescue work after earthquakesC. how to prevent earthquakesD. what to do about earthquakes【解析】选D。推理判断题。根据第一段 So it is wise to learn some simple safety tips to protect yo

    25、urself or your family members. 可知作者写这篇文章的目的是告诉读者, 遇到地震该怎么办, 故选D。6. The underlined word “Fragile” in Paragraph 2 probably means _. A. heavyB. easily foundC. ExpensiveD. easily broken【解析】选D。词义猜测题。根据like those made of glass should usually be placed on a lower surface, near the ground instead of placing

    26、 them on cupboards higher up. (像那些玻璃制品, 通常应放在较低的表面, 靠近地面, 而不是放在较高的橱柜上。)可推断出“Fragile”意思是“易碎的”。7. During the earthquake, people are advised to _. A. turn off power and gas immediatelyB. go out of the building at onceC. take shelter under a treeD. drive to a safe place【解析】选A。细节理解题。根据第三段Make sure you tu

    27、rn off electrical connections and gas immediately when an earthquake happens. 可知在地震中, 人们被建议立即关掉电和煤气。8. What should people NOT do when they are trapped in debris? A. Cover their mouth with a handkerchief. B. Light a fire for help. C. Use a whistle for help. D. Tap on a pipe or wall for help. 【解析】选B。推

    28、理判断题。根据最后一段Do not light a match because you may burn yourself. (不要点燃火柴, 因为你可能会烧伤自己。)可推断出被困在废墟中时, 人们不应该点火求救, 故选B。. 完形填空(2020安庆高一检测)Danielle was living in a new city with no local bank of her own. She desperately needed to 1 a bank to cash her paycheck. For more than two weeks, she made 2 one after an

    29、other but in vain. How could she continue to 3 herself and her two children as a single mother? Taking a break from her 4, Danielle decided to attend a meeting at the local womens resource center. The women there had been a strong source of encouragement since she fled her home 5 for her safety. Sit

    30、ting next to Danielle, Amy began to share the details of her 6 situation. She was just days away from 7 her home and her car. Her phone and electric services were both scheduled to be 8. Her husband had gambled away their money. She had nothing left. Nothing! As Amy described the degree of the situa

    31、tion, Danielle 9 Gods soft whisper in her heart: “After the meeting, give Amy twenty dollars. ” Danielle immediately thought, “But I cant. I only have forty dollars. ” She heard the 10 again. Danielle knew she needed to follow. When the meeting 11, she reached into her purse and 12 handed twenty dol

    32、lars to Amy. Knowing Danielles situation, Amy was 13 to accept it at first. But as a crowd of women 14 to give Amy hugs of support, Danielle told her that God wanted her to have it. Then Danielle left. Now with just twenty dollars left in her wallet, Danielle decided to 15 cashing her paycheck at ju

    33、st one more bank before heading home. 16 she expected the rejection she had received at so many other banks, she was 17 filled with renewed confidence and optimism. Hopefully, she walked into the bank next to the womens center. Moments later, the bank 18 her paycheck with no questions asked. Wearing

    34、 a big smile, Danielle returned home. As for Danielle, it has been three years since that day. Realizing true hope has no 19, she continues to be 20 for the lifetime supply that she received for just twenty dollars. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章主要讲述了Danielle的一段生活困难的经历。Danielle需要找到一家银行取钱, 她一家一家地尝试, 但都是白费力气。尽管Dani

    35、elle自己生活窘迫, 但她仍然把自己身上一半的钱给了更加贫困的Amy。然后, Danielle又去尝试一家银行, 结果成功取到了钱。尽管真正的希望是没有价格的, 但是Danielle仍旧感激那只有20美元的生活经历。1. A. selectB. consultC. findD. search【解析】选C。根据上句with no local bank of her own可知她需要找一家银行取钱。故选C。2. A. decisionsB. attemptsC. choicesD. appointments【解析】选B。根据本句的but in vain可知她一家一家地尝试, 但都是白费力气。故选

    36、B。3. A. encourageB. believeC. comfortD. support【解析】选D。根据本句的herself and her two children as a single mother可知作为单身母亲, 她不知怎样养活她自己和两个孩子。故选D。4. A. strugglesB. ambitionsC. failuresD. experiences【解析】选A。根据上句可知她的生活很难, 所以本句Taking a break from her _表示“从挣扎、困苦的生活中获得片刻的喘息”。故选A。5. A. in debtB. in fearC. in publicD

    37、. in doubt【解析】选B。根据本句的The women there had been a strong source of encouragement 可知她获得了勇气, 不再害怕生活的困苦。故选B。6. A. desperateB. similarC. uniqueD. social【解析】选A。根据后文She was just days away from _her home and her car. Her phone and electric services were both scheduled to be _. Her husband had gambled away t

    38、heir money. 可知这里表示的是这个女人一无所有的令人绝望的处境。故选A。7. A. ruiningB. leavingC. missingD. losing【解析】选D。根据后文的She had nothing left. Nothing! 可知她失去了她的家和车。故选D。8. A. reducedB. abolishedC. cancelledD. changed【解析】选C。根据后文的She had nothing left. Nothing! 可知本句表示她的电话和供电服务因欠费而被取消。故选C。9. A. receivedB. foundC. heardD. felt【解析】

    39、选C。根据宾语Gods soft whisper in her heart可知动词用heard表示“她心里听到上帝的声音”。故选C。10. A. storyB. adviceC. orderD. voice【解析】选D。根据上文的Gods soft whisper in her heart可知本句表示“她又听到了这个声音”, 表示人说话的声音用voice。故选D。11. A. concludedB. followedC. lastedD. agreed【解析】选A。根据上文的After the meeting, give Amy twenty dollars可知本句表示“当会议结束的时候”。故

    40、选A。12. A. politelyB. quietlyC. happilyD. sadly【解析】选B。Danielle给Amy钱的时候没有说话。politely有礼貌地; quietly安静地; happily快乐地; sadly悲哀地, 故选B。13. A. unlikelyB. eagerC. unwillingD. embarrassed【解析】选C。根据Knowing Danielles situation可知Amy知道Danielle的境况也不好, 所以不愿意接受Danielle的钱。故选C。14. A. intendedB. approachedC. managedD. con

    41、tinued【解析】选B。根据to give Amy hugs of support可知本句表示“当一群女人靠近来给Amy支持的拥抱的时候”。故选B。15. A. avoidB. considerC. riskD. try【解析】选D。根据cashing her paycheck at just one more bank before heading home可知Danielle又去一家银行尝试。故选D。16. A. WhileB. IfC. ButD. Since【解析】选A。根据she expected the rejection she had received at so many

    42、other banks(她预料到自己会被拒绝), she was _filled with renewed confidence and optimism. (她重新充满了信心和乐观精神)的含义可知两句之间是让步关系。故选A。17. A. anyhowB. somehowC. thereforeD. otherwise【解析】选B。句意: 尽管她预料到自己会遭到拒绝, 但不知何故, 她重新充满了信心和乐观精神。故选B。18. A. countedB. checkedC. testedD. cashed【解析】选D。根据第一段中She desperately needed to _a bank

    43、to cash her paycheck. 可知她想要取现金。故选D。19. A. costB. causeC. priceD. purpose【解析】选C。根据上文可知她最后再次尝试的时候, 取到了钱, 所以本句表示“真正的希望是无价的, 但是她仍旧感激那只有20美元的生活经历”。故选C。20. A. readyB. thankfulC. welcomeD. fortunate【解析】选B。句意: 意识到真正的希望是无价的, 她继续感激她只花了20美元就得到了生命的补给。故选B。. 阅读填句The earthquake happens usually. We cant stop the ea

    44、rthquake from happening, but we can reduce the damage that earthquake brings us. It is very important to teach people how to survive an earthquake. Would you know what to do during a really big earthquake? 1 It may be worth your while to look over some tips they have for you. Protect yourself first.

    45、 Once the earthquake happens, protect yourself first. Life is the most important because where there is life there is hope. 2 Then lie down in the position next to a sofa or a large chair. Be careful and wait until the quake is over. Put out fire quickly. 3 When an earthquake happens, the pipe was a

    46、lways destroyed and there is no water, so you must avoid the fire burning. 4Open the doors and windows to secure an exit for escape when the shaking stops. When the earth is shaking, it is hard to open the doors. Once you get a chance, you should open the doors and keep them open so that you can esc

    47、ape from the doors. Work together on rescue and first aid safely. Work with your neighbors to free victims and to give first aid. But remember: never go to the stairs, because they are a likely part of the building to be damaged. Even if the building doesnt fall down, stay away from the stairs. 5A.

    48、Make sure you have a way out. B. Experts have looked into the matter carefully. C. Help with rescue work without any hesitation. D. Always make sure you are safe when offering help. E. Remember to open the windows or doors if theres a fire. F. Sometimes, you cant easily escape by getting out through

    49、 the doors or windows. G. If you were using any fire or heat, turn it off when the shaking calms down. 【文章大意】本文属于说明文, 介绍地震发生时的逃生技巧以及注意事项。1. 【解析】选B。根据后一句It may be worth your while to look over some tips they have for you. 可知, 值得花一点时间来查看他们为你提供的一些建议, they指代地震专家, B选项“专家们仔细研究过这个问题”切题, 故选B。2. 【解析】选F。根据本段小

    50、标题以及空格后一句Then lie down in the position next to a sofa or a large chair. 可知, F选项“有时候, 你不能轻易地从门或窗里逃出来。”承上启下, 首先要保护好自己, 因为不一定能从门窗逃脱, 因此要学会利用周围的物件保护自己, 故选F。3. 【解析】选G。根据本段小标题Put out fire quickly可知, 本段与灭火有关, 故G选项“如果你在用火或加热器, 震动停止后要及时关闭”符合本段内容, 故选G。4. 【解析】选A。根据本段中反复出现的Open the doors and windows可知, 需要一个逃生通道

    51、, A选项“确保你有一个逃生通道”概括本段内容, 故选A。5. 【解析】选D。根据本段小标题Work together on rescue and first aid safely. 可知, 要去营救别人, D选项“当帮助别人的时候, 要确保自己的安全”符合本段内容, 故选D。【方法技巧】七选五题型看似简单, 实际上有时完全做对并不容易, 需要方法和分析能力及足够的耐力。这种题一般可从以下方面来做: (1)看首段, 跳过空格快速通读全篇, 了解文章大意。首段的末句一般是全文的主题所在, 首段的末句对于快速掌握文章的主题具有重要意义。(2)首先快速浏览一遍七个备选答案, 先确定哪个选项适合放在文

    52、章的什么位置。(3)精读空格前后两句, 利用各种衔接手段选择正确的选项填入空格。七选五空出的是整个句子, 而这些句子与句子之间, 必然有一种联系, 因此我们可以通过选项中某个名词或动词跟空前或空后的一致性或者相关性来确定这两个句子之间有一种关联性, 从而选择正确的答案。比如第4小题, 根据本段中反复出现的Open the doors and windows(开窗和开门)可知, 需要一个逃生通道, A选项“确保你有一个逃生通道”切题, 故选A。(4)看选项, 找出与空前空后句中心词同义、近义或相关的词语。实现关键词的对接, 先易后难, 各个突破。此外要通过句子的逻辑关系或句子的标点来判断该句在文

    53、章中的位置。(5)解题的关键是能娴熟地利用各种衔接手段, 尤其要注意代词、连词等。如表示转折关系的but, though, however 等。比如第1小题, 根据后一句It may be worth your while to look over some tips they have for you. 可知, 值得花一点时间来查看他们为你提供的一些建议, they指代地震专家, B选项“专家们仔细研究过这个问题”切题, 故选B。 做完后, 通读全文。将所填选项放入空白处, 通读一遍, 看看是否与上下文构成语意及逻辑上的直接关系, 是否符合该处语境, 能否承接前后的写作线索。关闭Word文档返回原板块18

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版英语人教版必修1练习:UNIT 4 EARTHQUAKES WARMING UP & READING WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422032.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1