2019_2020学年高中英语Module4GreatScientistsSectionⅢGrammar练习外研版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module4GreatScientistsSection Grammar 练习 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Section Grammar.阅读理解AEdwin Hubble made his most important discoveries in the 1920s.Today,other astronomers continue the work he began.Many of them are using the Hubble Space Telescope that is named after him.Edwin Powell Hubble was born in 1889 in Marshfield,Missouri.He spent his early years in the
2、state of Kentucky.Then he moved with his family to Chicago,in Louisville.He attended the University of Chicago.He studied mathematics and astronomy (天文学)Hubble was a good student.He was a good athlete,too.He was a member of the University of Chicago championship basketball team in 1909.He also was a
3、n excellent boxer.Several people urged him to train for the world heavyweight boxing championship after college.Instead,he decided to continue his studies.He went to Queens College at Oxford,England.At Oxford,Hubble studied law.He was interested in British Common Law,because his family had come to A
4、merica from England many years before.He spent three years at Oxford.In 1913,Hubble returned to the United States.He opened a law office in Louisville,Kentucky.After a short time,however,he decided he did not want to be a lawyer.He returned to the University of Chicago.There,once again,he studied as
5、tronomy.Edwin Hubble was the first person to use the Hale Telescope.He died in 1953 while preparing to spend four nights looking through the telescope at the sky.Hubbles work led to a new research on the birth of the universe.One astronomer said scientists have been filling in the details ever since
6、.And,he said,there was a long way to go.【语篇解读】本文介绍了天文学家哈勃从出生到去世的学习和成长经历。1What would be the best title for this passage?AEdwin Hubbles LifeBEdwin Hubbles DiscoveriesCThe Hubble Space TelescopeDEdwin HubbleA Famous Lawyer解析:选A标题归纳题。全文介绍了哈勃这位科学家从出生到去世的学习和成长经历,故A项为正确答案。2According to this passage,Edwin H
7、ubble was most interested in_AsportsBlawCastronomyDmathematics解析:选C推理判断题。第二段和第三段描述了哈勃的学习经历,其中提到了他所涉猎的学科。根据哈勃最后的选择能够看出他对天文学最感兴趣。故选C项。3Which of the following shows the right order according to this passage?aHe joined the University of Chicago championship basketball team.bHe studied astronomy at the U
8、niversity of Chicago once again.cHe moved to Louisville with his family.dHe used the Hale Telescope to look at the sky.eHe became a lawyer in Louisville for a short period of time.Ac,a,b,d,eBa,c,b,e,dCc,a,e,b,dDa,b,d,e,c解析:选C细节理节题。根据全文的介绍可知,哈勃先是随家人搬到路易斯维尔(c);然后在芝加哥大学加入了篮球队(a);之后他从英国回来做了一段时间的律师(e);然后
9、又回到芝加哥大学学习天文学(b);最后他第一个使用了哈雷望远镜(d)。故选C项。4From this passage,we know that _Athe Hubble Space Telescope was made by Hubble himselfBEdwin Powell Hubble went to Oxford,England in 1910CEdwin Powell Hubble grew up in Marshfield,MissouriDHubble died while he was looking at the sky解析:选B推理判断题。联系第三段第三、四句可知,哈勃在
10、英国待了三年,于1913年回到美国,也就是说,他是1910年去的英国。故选B项。BNowadays, studying abroad gains popularity in China.Many parents would rather send their children abroad to receive education than let them be educated in China.Every coin has two sides and studying abroad is no exception (例外)There are advantages for people t
11、o attend school abroad.In the first place, he can use the foreign language in his daily life so that his ability in the second language may be greatly improved, as it is obvious that there is no better opportunity to improve second language skills than living in the country where it is spoken.While
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423747.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
